• Ειδήσεις
  • RPG
  • CD Projekt Red: "Δεν θα εγκαταλείψουμε το Cyberpunk 2077, ελπίζουμε να πουλήσει στο μέλλον"

CD Projekt Red: "Δεν θα εγκαταλείψουμε το Cyberpunk 2077, ελπίζουμε να πουλήσει στο μέλλον"

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
CD Projekt Red: "Δεν θα εγκαταλείψουμε το Cyberpunk 2077, ελπίζουμε να πουλήσει στο μέλλον"

CD Projekt Red: "Δεν θα εγκαταλείψουμε το Cyberpunk 2077, ελπίζουμε να πουλήσει στο μέλλον"

Ο επικεφαλής της Πολωνικής εταιρείας επιμένει. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 12/4/21] Η CD Projekt Red δήλωσε ότι δεν θα εγκαταλείψει την ανάπτυξη του Cyberpunk 2077 και ότι ελπίζει να καταφέρει να πουλήσει στο μέλλον.

Ο Adam Kicinski, επικεφαλής της Πολωνικής εταιρείας ανάπτυξης, δήλωσε στο Reuters, ότι η εταιρεία του δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσει το παιχνίδι και ότι θα πουλήσει στο μέλλον. "Δεν σκοπεύουμε να αφήσουμε το Cyberpunk 2077. Έχουμε πειστεί ότι μπορούμε να φέρουμε το παιχνίδι σε μία τέτοια κατάσταση, όπου θα είμαστε περήφανοι για αυτό και να καταφέρει να πουλήσει επιτυχώς στο μέλλον".

Πάντως το Cyberpunk 2077 έχει πουλήσει 13 εκατομμύρια αντίτυπα, αν και οι πωλήσεις περιελάμβαναν σε μεγάλο ποσοστό προπαραγγελίες και είχαν απότομη πτώση μετά το λανσάρισμα, όταν και μαθεύτηκαν τα bugs του. 

[UPDATE: 1/6/21 - Το Cyberpunk 2077 θα προσφέρει όλα όσα υποσχέθηκε] Ο διευθύνων σύμβουλος της CD Projekt, Adam Kiciński , επανέλαβε την πρόσφατη δέσμευσή του, λέγοντας ότι ένα σημαντικό ποσοστό των developers δουλεύουν για το Cyberpunk 2077, την στιγμή που η εταιρεία ετοιμάζεται για την παράλληλη ανάπτυξη διάφορων games μέσα στο 2022. "Θα τηρήσουμε όσα υποσχεθήκαμε στους gamers τον Ιανουάριο. Ενώ έχουμε ήδη δει μεγάλες βελτιώσεις, ένα μεγάλο μέρος της ομάδας συνεχίζει να διασφαλίζει ότι το Cyberpunk παρέχει την καλύτερη διασκέδαση στους gamers.

Διαβάστε το review μας για το Cyberpunk 2077, και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification