Cyberpunk 2077

Hot
Γιώργος Λόλας
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
 
0.0 ()
7
Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077

Το νέο τρέιλερ μας παρουσιάζει το Photo Mode. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 31/5/12] Κατά την διάρκεια της ετήσιας καλοκαιρινής συνδιάσκεψής της, η εταιρία CD Projekt Red ανακοίνωσε ένα ολοκαίνουριο RPG βασισμένο στο "Cyberpunk" (pen & paper RPG) του Mike Pondsmith. Για το παιχνίδι δεν δόθηκε ένας συγκεκριμένος τίτλος, όμως γνωστοποιήθηκε ότι βρίσκεται ήδη υπό ανάπτυξη από την δεύτερη ομάδα της CD Projekt Red που αποτελείται από έμπειρους προγραμματιστές κι εδρεύει στην Βαρσοβία της Πολωνίας.

Ο πρόεδρος της CD Projekt Red Marcin Iwinski δήλωσε ότι το παιχνίδι θα απευθύνεται σε ένα πιο ώριμο κοινό και θα περιέχει «ρεαλιστικές και βίαιες σκηνές δράσης σε ένα φουτουριστικό περιβάλλον», καθώς επίσης και ένα τεράστιο οπλοστάσιο γεμάτο αναβαθμίσεις, βοηθητικά εμφυτεύματα και άλλα υψηλής τεχνολογίας εξαρτήματα. Ο Iwinski ανέφερε ακόμη ότι η ιστορία του παιχνιδιού θα ξετυλίγεται χωρίς ίχνος γραμμικότητας, ενώ θα υπάρχει και μία πληθώρα από classes για τον χαρακτήρα σας.

Για τον συγκεκριμένο τίτλο δεν δόθηκαν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πότε και για ποιες πλατφόρμες θα κυκλοφορήσει. Τέλος, η CD Projekt Red αποκάλυψε ότι το The Witcher 2: Assassins of Kings πούλησε περισσότερα από 1.7 εκατομμύρια αντίτυπα για PC και Xbox 360, ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει και για Mac το ερχόμενο φθινόπωρο.

[UPDATE: 11/1/13] To project Cyberpunk της CD Project RED αρχίζει σιγά σιγά να παίρνει...σάρκα και οστά. Η Πολωνική εταιρεία έδωσε χθες στην δημοσιότητα ένα νέο CGI τρέιλερ,  το οποίο δείχνει απόλυτα εντυπωσιακό. Εν τω μεταξύ, η επίσημη ονομασία του παιχνιδιού θα είναι τελικά Cyberpunk 2077.

Στο τέλος του teaser τρέιλερ κάνει την εμφάνισή του και ένα μήνυμα που αναφέρει το εξής: "See what else CD Project RED is up to, more info on 5 February 2013". Όπως όλα δείχνουν πρόκειται για το The Witcher 3. H CD Project RED στρατολογεί developers για δύο projects, το ένα είναι το Cyberpunk 2077, ενώ το άλλο μένει προς το παρόν άτιτλο με την μόνη περιγραφή ότι θα διαδραματίζεται σε ένα fantasy setting. Για την θέση του σχεδιαστή των quests στο fantasy project όμως υπάρχει ως προϋπόθεση το άτομο που θα προσληφθεί θα πρέπει να είναι εξοικειωμένο με το λογοτεχνικό έργο του Andrzej Sapkowski, πάνω στο οποίο έχει βασιστεί η σειρά The Witcher. Το γεγονός αυτό αποτελεί ένα ατράνταχτο αποδεικτικό στοιχείο πάνω στο οποίο βασίζουμε τις υποψίες μας ότι η πολωνική εταιρεία ετοιμάζει ένα sequel με πρωταγωνιστή για τρίτη φορά τον ασπρομάλλη Geralt of Rivia.

To Cyberpunk 2077 έχει ακόμα πάρα πολύ δρόμο μέχρι να φτάσει στα ράφια των καταστημάτων καθώς αναμένεται μέσα στο 2015. Σύμφωνα με στελέχη της εταιρείας ο λόγος για το οποίο δόθηκε στη δημοσιότητα τόσο νωρίς το πρώτο τρέιλερ είναι να για να προσελκύσουν νέους developers και πιθανόν να τους στρατολογήσουν στο δυναμικό τους. Εν τω μεταξύ, ο Mateusz Kanik, lead designer, του Cyberpunk 2077 έδωσε μια αποκλειστική συνέντευξη στο Gametrailers ρίχνοντας φως σε αρκετές από τις άγνωστες ως τώρα πτυχές αυτού του δημιουργήματος.

cyberpunk-2077-man-with gun

Όπως γνωρίζουμε ήδη το σενάριο θα είναι βασισμένο στο ομώνυμο pen-and-paper role playing game. Ο Kanik δήλωσε ότι η εμπειρία του με το Cyberpunk τον βοήθησε να οραματιστεί τον κόσμο του επερχόμενου video game, ενώ τόνισε πως από τα παιδικά του χρόνια τον γοήτευε η συγκεκριμένη αισθητική περισσότερο από την αντίστοιχη fantasy άλλων role playing games. Το Cyberpunk 2077 αντλεί αρκετά στοιχεία από την 2020 έκδοση του πρωτότυπου pen-and-paper και προσπαθεί να μεταφέρει στην οθόνη σας αρκετά στοιχεία του. Η CD Project RED συνεργάζεται με τον Mike Pondsmith, τον εμπνευστή του pen-and-paper RPG, έτσι ώστε η μεταφορά να είναι όσο το δυνατόν πιο πιστή με σκοπό να σας προσφέρει την αυθεντική εμπειρία. Εντούτοις, θα υπάρξουν κάποιες μικρές αλλαγές σε ότι έχει να κάνει με τα character classes, καθώς και με τα διάφορα skills.

O Kanik επιβεβαίωσε ότι για ακόμη μια φορά θα χρησιμοποιηθεί η REDengine, η πανίσχυρη μηχανή γραφικών που είδαμε στο The Witcher 2. Παρόλα αυτά θα γίνουν οι απαραίτητες βελτιώσεις σε ότι έχει να κάνει με τα νέα physics, καθώς αυτή την φορά θα υπάρχουν περισσότερα βαλλιστικά όπλα. Επιπλέον, θα υπάρχουν αλλαγές στα animations, οι οποίες κρίνονται απολύτως αναγκαίες αν συνυπολογίσουμε το γεγονός ότι θα μπορείτε να κάνετε modify τα κάτω και άνω άκρα του χαρακτήρα σας με cybernetic πρόσθετα.

cyberpunk-2077-aircraft-carrier

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του πολωνού developer η δημιουργός της σειράς The Witcher κατάφερε να αποδώσει απόλυτα -όπως είδατε και στο τρέιλερ- την αισθητική και την ατμόσφαιρα του πρωτότυπου pen-and-paper. Ο Kanik έκλεισε την συνέντευξή του δίνοντας μια σύντομη περιγραφή του επερχόμενου RPG: "To Cyberpunk 2077 θα είναι ένα εντυπωσιακό παιχνίδι, το οποίο θα διηγείται την ιστορία ενός ήρωα που μεγάλωσε σε επικίνδυνες γειτονιές. Ο πρωταγωνιστής με την βοήθεια της υπέρ-εξελιγμένης τεχνολογίας θα σταθεί αντιμέτωπος με τις τεράστιες εταιρείες που εκμεταλλεύονται και δυναστεύουν τους φτωχούς. Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο θα είναι η μη γραμμική δομή του που σας δίνει την αίσθηση ότι παρακολουθείτε μια επική ταινία.

Το παιχνίδι θα διαθέτει και multiplayer mode. Θα είναι open world και θα διεξάγεται σε έναν "ζωντανό κόσμο" με κανόνες που βασίζονται στην πραγματικότητα, το A.I. που υπόσχονται οι developers θα είναι εξελιγμένο A.I., ενώ το παιχνίδι θα διαθέτει αυτοματισμούς που αφορούν τις ρουτίνες που θα ακολουθούν οι NPCs. Επιπλέον, θα υπάρχει "Seamless Multiplayer", σύστημα που θυμίζει αυτό των Watch Dogs 2 και Forza Horizon 3, καθώς θα σας δίνεται η δυνατότητα να εισέλθετε στο παιχνίδι άλλων παικτών όποτε το επιθυμείτε. Θα υποστηρίζει επίσης διαφορετικά multiplayer modes, dedicated εργαλεία, καθώς και την δυνατότητα να ψάχνετε για αντιπάλους και να διαχειρίζεστε game sessions.

[UPDATE 2: 19/11/17 - Σπόντες προς την EA για τα microtransactions] Όπως σας είχαμε ενημερώσει τον περασμένο Σεπτέμβριο, το πολυαναμενόμενο Cyberpunk 2077 θα περιλαμβάνει online multiplayer.

Σε δηλώσεις της η CD Projekt RED αναφέρθηκε ξανά στα online στοιχεία του Cyberpunk 2077, επισημαίνοντας ότι θα δοθεί περισσότερη προσοχή στο singleplayer, με το multiplayer να μην έχει microtransactions ή pay-to-win χαρακτηριστικά. Μάλιστα, η πολωνική εταιρεία ανάπτυξης πέταξε σπόντες προς την EA λέγοντας χαρακτηριστικά “θα αφήσουμε την απληστία στους άλλους”, αναφερόμενη στις μικροσυναλλαγές του Star Wars: Battlefront II που είχαν ως αποτέλεσμα κάποιοι fans να στείλουν θανατικές απειλές στην EA

[UPDATE 3: 16/1/18 - Θα είναι playable στην E3 2018] Σύμφωνα με το Πολωνικό site Gry-Online, το Cyberpunk 2077 θα είναι playable στην E3 2018.

Σύμφωνα με πηγές του site, η CD Projekt Red θα παρουσιάσει ένα τρέιλερ και αναλυτικές πληροφορίες για το παιχνίδι. Συνυπολογίστε λοιπόν σε αυτό και ορισμένα gameplay videos από κάποιο demo. Θυμίζουμε ακόμη ότι πριν από λίγες ημέρες, το Twitter account του παιχνιδιού πραγματοποίησε ένα νέο post μετά από πολύ καιρό.

[UPDATE 4: 27/2/18 - Κυκλοφορία και στο Steam, δηλώσεις για blockbuster σειρά] Το Cyberpunk 2077 δεν θα κυκλοφορήσει μόνο στο GOG αλλά και στο Steam, όπως δήλωσε η CD Projekt RED.

Παράλληλα, η Πολωνική εταιρεία ανάπτυξης δήλωσε κατά την διάρκεια του Pareto Securities Gaming Seminar, ότι το Cyberbunk 2077 "είναι το νέο Witcher 3 για την εταιρεία. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μία blockbuster σειρά από το μηδέν. Έχουμε ένα νέο φανταστικό σύμπαν που πιστεύουμε ότι θα έχει απήχηση στους παίκτες (και όχι μόνο των RPG)". Πρόσθεσε επίσης ότι το Cyberpunk 2077 αποτελεί ένα "Πραγματικό RPG, όπως η σειρά Witcher, το οποίο απευθύνεται σε πιο ώριμο ηλικιακό κοινό, ενώ θα είναι open world".

[UPDATE 5: 22/3/18 - Επιπλέον πληροφορίες] Στην τελευταία παρουσίαση της οικονομικής πορείας της CD Projekt RED, o διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Adam Kiciński έδωσε μερικές επιπλέον πληροφορίες για το Cyberpunk 2077.

O Kiciński επιβεβαίωσε το ότι θα υπάρχει κάποιας μορφής δημιουργία χαρακτήρα, οπότε δεν θα χειρίζεστε κάποιον έτοιμο, όπως πχ. στο The Witcher 3. Θα μπορείτε επίσης να επιλέξετε και class, κάτι το οποίο μάλλον θα σας επιτρέπει να ειδικευτείτε σε συγκεκριμένες ικανότητες.

Στη συνέχεια ο Kiciński μίλησε για την single-player εμπειρία του Cyberpunk 2077, του οποίου το campaign θα είναι μεγάλο, όπως και του The Witcher 3. Ωστόσο, η εταιρεία ακόμα εξετάζει το multiplayer λαμβάνοντας τα πάντα υπόψη συμπεριλαμβανοντας και την πιθανότητα ενός Battle Royale mode, αλλά ο Kiciński δεν είναι έτοιμος ακόμα να κάνει δηλώσεις για κάτι συγκεκριμένο.

Η CD Projekt RED φημολογείται πως θα έχει κάτι νέο να παρουσιάσει στην Ε3 2018 και λαμβάνοντας υπόψη τα λεγόμενα του Kiciński ότι θα γίνει κάποια ανακοίνωση λίγο πριν την έκθεση, είναι αρκετά πιθανό το Cyberpunk 2077 να παρουσιαστεί εκεί.

Μπορείτε να τσεκάρετε την παρουσίαση της CD Projekt RED στο παρακάτω βίντεο: 

[UPDATE 6: 25/4/18 - Φήμη για κάμερα πρώτου προσώπου] Σύμφωνα με φήμες από το GamePressure, το Cyberpunk 2077 θα έχει κάμερα πρώτου προσώπου και στοιχεία Action RPG.

Το site επικαλείται πηγές του μέσα στην CD Projekt Red και μένει να δούμε αν θα επαληθευτεί. 

[UPDATE 7: 11/6/18 - Πρώτη επίσημη παρουσίαση] Η CD Projekt Red παρουσίασε το πρώτο τρέιλερ του Cyperpunk 2077. Το παιχνίδι εκτός από Action RPG θα έχει απ' ότι φαίνεται και στοιχεία Shooter. 

Το Cyberpunk θα διεξάγεται το έτος 2077 στην Αμερική, μια χώρα όπου εκτός από την εναερία κυκλοφορία, θα έχει ανδροειδή, hackers και πολλά προβλήματα φτώχιας. Η φουτουριστική πόλη της Αμερικής χαρακτηρίζεται επίσης από ένα μεγάλο σε έκταση μετρό, όπως βλέπουμε από το τρέιλερ και μένει να δούμε αν το στοιχείο αυτό σημαίνει ταυτόχρονα ότι θα έχουμε και...υπόγειες βόλτες στο παιχνίδι.

[UPDATE 8: 13/6/18 - Πληροφορίες για το gameplay, σκηνικό και χαρακτήρες] Η CD Projekt Red δήλωσε ότι το Cyberpunk 2088 θα έχει σενάριο με εναλλαγή ημέρας και νύχτας.

Γενικά η πλοκή θα έχει χαρακτήρα φιλμ νουάρ τύπου Blade Runner και εναλλαγή καιρικών συνθηκών. Ο χαρακτήρας θα ονομάζεται V και θα τον δημιουργείτε είτε ως άνδρα, είτε ως γυναίκα. Θα εργάζεται ως μισθοφόρος στην Night City, πόλη όπου εξελίσσεται το παιχνίδι. Η μεγαλόπολη αυτή θα είναι μία από τις πιο επικίνδυνες στην Αμερική του μέλλοντος. Στο character creation θα μπορείτε να επιλέξετε ακόμα και την ιστορία (background) του χαρακτήρα σας και να τον κάνετε πλήρως customize.

Η CD Projekt Red δήλωσε ότι το Cyberpunk 2077 εμπνεύστηκε από το The Witcher, τόσο στη melee, όσο και στην ranged μάχη. Οι developers δουλεύουν το παιχνίδι με οπτική πρώτου προσώπου και όχι τρίτου. Επίσης, τα όπλα θα χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες και συγκεκριμένα τις Power, Tech και Smart. Τα πρώτα είναι τα παραδοσιακά όπλα, Τα Tech όπλα εστιάζουν στο να διαπερνούν τοίχους, NPCs και άλλα εμπόδια. Τέλος, υπάρχει και η κατηγορία Smart που θα απευθύνεται σε casual gamers.

[UPDATE 9: 30/7/18 - Με πολιτικά μηνύματα] Ο Patrick Mills, game designer της CD Projekt Red, δήλωσε ότι "Το Cyberpunk 2077 έχει να κάνει με τους ανθρώπους που θα έχουν την εξουσία και με εκείνους που δεν θα την έχουν. Η εξουσία πηγάζει από το χρήμα, τις ιεραρχίες, την τεχνολογία και την βία. Το αρχικό setting του Cyberpunk 2020, όπως και το σκηνικό της σειράς The Witcher, ήταν κάτι το περίπλοκο όσον αφορά στον κόσμο του συγγραφέα και δεν θα απομακρυνθούμε από αυτό στα games μας. Αντίθετα, είναι κάτι που μας χαρακτηρίζει. Το Cyberpunk 2077 θα έχει το στοιχείο της πολιτικής μέσα του, όπως και η σειρά γενικότερα.

[UPDATE 10: 5/11/18 - Τα side quests θα επηρεάζουν το main story] Ο Mike Tost, level designer της CDProjektRed, δήλωσε ότι ορισμένα από τα side quests του παιχνιδιού θα επηρεάζουν την βασική ιστορία του. Αυτή η προσέγγιση είναι αρκετά ενδιαφέρουσα και ίσως μας αναγκάσει να εξετάσουμε αρκετές από τις προαιρετικές αποστολές. Επίσης ορισμένα side quests θα έχουν ομοιότητες με αυτά του The Witcher 3.

[UPDATE 11: 28/02/19 - Παρουσία στην Ε3 2019] Τo Cyberpunk 2077 θα έχει επίσημη παρουσία στην E3 2019. H ανακοίνωση ήρθε μέσα από tweet του επίσημου λογαριασμού του παιχνιδιού. Είδαμε επίσημα πλάνα σε event για πρώτη φορά στην περσινή Ε3 με ένα trailer που ξεκίνησε με το γνωστό theme του Cyberpunk 2077 και ξεσήκωσε όλη την arena της Microsoft. Ελπίζουμε και φέτος να συμβεί το ίδιο. 

Το Cyberpunk αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC, PS4 και Xbox One κάποια στιγμή από το 2019 έως το 2021. Η CD Projekt RED δεν έχει δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για την περίοδο κυκλοφορίας. 

 

[UPDATE 12: 8/3/19 – Νέο βίντεο με σχολιασμό από τους developers] H CD Projekt κυκλοφόρησε νέο video και συγκεκριμένα για το PS4 στο οποίο παρουσιάζει walkthrough του περσινού gameplay video.

Στο νέο βίντεο οι developers σχολιάζουν διάφορα θέματα πάνω στο παιχνίδι όπως το γιατί επέλεξαν κάμερα πρώτου προσώπου και τον λόγο για τον οποίο το studio είχε σταματήσει να βγάζει ανακοινώσεις μετά την κυκλοφορία του πρώτου teaser trailer το 2013. Δείτε το βίντεο.

[UPDATE 13: 2/4/19 - Η αποτυχία σε αποστολές θα επηρεάζει την αφήγηση] Στο Cyberpunk 2077 η αποτυχία σε μια αποστολή δε σημαίνει "Game Over".

Σύμφωνα με πρόσφατη συνέντευξη στο γερμανικό site GameStar (μετάφραση απ’ το Reddit), developer της CD Projekt Red αποκαλύπτει μια ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια σχετικά με το σχεδιασμό των αποστολών.

Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι δεν θα δείτε οθόνη "Game Over" παρά μόνο αν πεθάνετε. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη κι αν αποτύχετε σε μια αποστολή, το παιχνίδι δεν σταματά και ενδεχομένως η αποτυχία σας να επιδράσει στην εξέλιξη της αφήγησης. Φαίνεται η εταιρεία ανάπτυξης είναι δεσμευμένη στην δημιουργία μιας πραγματικά immersive RPG εμπειρίας.

[UPDATE 14: 23/4/19 - Πηγές έμπνευσης και νέες αλλαγές] H CD Projekt RED έχει πλέον μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για την τελική μορφή του Cyberpunk 2077 και τον τρόπο με τον οποίο θα λειτουργούν τα συστήματά του.

Σε πρόσφατη συνέντευξη με το ισπανικό site AreaJugones, ο quest director Mateusz Tomaszkiewcz δήλωσε ότι, "προφανώς υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν έχουμε αποκαλύψει για το παιχνίδι ακόμα, υπάρχουν πράγματα στα οποία δουλεύουμε ακόμη και θα έλεγα ότι το RPG είναι αρκετά διαφορετικό από το gameplay [στην περσινή επίδειξη], αλλά όπως είπα, υπάρχουν ακόμη λεπτομέρειες πάνω στις οποίες εργαζόμαστε αυτή τη στιγμή," σχετικά με το πώς έχει εξελιχθεί το Cyberpunk 2077 από το demo στην περασμένη E3.

"Βελτιστοποιούμε τα πάντα και σκεφτόμαστε συνεχώς πώς να κάνουμε το game πιο ενδιαφέρον, πώς να κάνουμε το gameplay πιο ωραίο και, βασικά, το gameplay που δείξαμε πέρσι ήταν ένα μικρό κομμάτι του παιχνιδιού. Δεν υπήρχε καθαρή εικόνα του πώς το gameplay θα προσαρμοζόταν σε ένα open world ή πώς ταίριαζε στην ευρύτερη εικόνα του game."

Δεν μας εκπλήσσει το γεγονός ότι δύο από τα πιο καταξιωμένα First-Person RPGs ενέπνευσαν την ανάπτυξη του Cyberpunk 2077. Καθώς η CD Projekt RED ήθελε να διατηρήσει την οπτική πρώτου προσώπου για το μέγιστο immersion του παίκτη, η ομάδα άντλησε έμπνευση από δύο από τα καλύτερα games του είδους. "Για εμένα προσωπικά, το Vampire Bloodlines. Υπό την έννοια του τι είναι ένα RPG σε First-Person και του τρόπου με τον οποίο η μη-γραμμικότητά του είναι ενσωματωμένη στο gameplay και στο διάλογο, σίγουρα αυτό. Συγκεκριμένα επειδή είναι το τέλειο παράδειγμα ενός First-Person RPG, που εγώ προσωπικά απόλαυσα," εξηγεί ο Tomaszkiewicz.

"Και θα ήθελα επίσης να πω το Deus Ex franchise, ειδικά το αυθεντικό Deus Ex. Το συγκεκριμένο είχε μεγάλη επίδραση σε εμένα ως developer και παίκτη, όταν το έπαιξα για πρώτη φορά πριν πολλά χρόνια. Και αυτό που μου άρεσε πραγματικά στο game ήταν [το ότι μπορούσες να ολοκληρώσεις] αποστολές με πολλούς τρόπους. Δεν ήταν μόνο βασισμένο σε επιλογές διαλόγου, αφού υπήρχαν επίσης παράγοντες ως προς το χάρτη, τα διάφορα σημεία εισόδου για να μπεις σε κτίρια, καθώς και στοιχεία που άνοιγαν διαφορετικά μονοπάτια. Με λίγα λόγια, το Vampire Bloodlines και το Deus Ex, αυτές είναι οι μεγαλύτερες πηγές έμπνευσής μου."

Η CD Projekt RED έχει ανακοινώσει ότι η ερχόμενη E3 θα είναι η σημαντικότερη ως τώρα για το Cyberpunk 2077. Προς το παρόν δε έχουμε οριστικές πληροφορίες σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας του Cyberpunk 2077.

[UPDATE 15: 7/5/19 - Το Cyberpunk 2077 θα μοιράζεται τον κόσμο του Cyberpunk 2020] Nέες πληροφορίες θέλουν το παιχνίδι να μοιράζεται τον κόσμο του Cyberpunk 2020 αλλά σε διαφορετική χρονική περίοδο.

Με ένα σχετικό post που έγινε στο reddit επιβεβαιώθηκε ότι τα δύο παιχνίδια θα έχουν πολλές ομοιότητες και διαφορές, με βάση τις χρονολογικές τους διαφορές.

[UPDATE 16: 23/5/19 - Δεν θα είναι διαθέσιμο για χρήση από το κοινό στην Ε3 2019] Απ' ότι φαίνεται το Cyberpunk 2077 δεν θα είναι διαθέσιμο για χρήση από το κοινό στην φετινή Ε3, ωστόσο η παρουσίαση του θα είναι ανοιχτή προς τους επισκέπτες της έκθεσης, στο booth της CD Projekt Red.

Με μια ανάρτηση του στο Twitter ο υπεύθυνος επικοινωνίας της CD Projekt Red απάντησε σε ένα πλήθος ερωτημάτων. Πέρυσι είχε πραγματοποιηθεί μια κλειστή παρουσίαση του παιχνιδιού προς τους δημοσιογράφους, ενώ στην συνεχεία οι πληροφορίες κυκλοφόρησαν τον Αύγουστο στην Gamescom.

Ωστόσο ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της CD Projekt, Adam Kicinsk, χαρακτήρισε της παρουσίαση στην φετινή Ε3 ως " την σημαντικότερη παρουσίαση μέχρι σήμερα", υποσχόμενος ότι οι developers  έχουν ετοιμάσει ένα " πραγματικά δυνατό σόου."

[UPDATE 17: 12/6/19 - O Keanu Reeves στο Cyberpunk 2077] Στα πλαίσια της E3 2019 παρουσιάστηκε ένα νέο τρέιλερ, στο οποίο ο Keanu Reeves εμφανίζεται ως NPC στο Cyberpunk 2077.

Σύμφωνα με τον διευθύνων σύμβουλο της CD Project RED Marcin Iwinski, ο Reeves είναι ο χαρακτήρας με τον δεύτερο μεγαλύτερο σε όγκο κείμενο. Στην πρώτη θέση φυσικά βρίσκεται ο πρωταγωνιστής. Χρειάστηκε 15 μέρες ώστε ο Reeves και η υπόλοιπη ομάδα να ηχογραφήσουν ολόκληρο το σενάριο.

Δείτε το τρέιλερ που παρουσιάστηκε στην E3 παρακάτω:

[UPDATE 18: 17/6/19 - Εναλλακτικά φινάλε] Στην εικοσάλεπτη συνέντευξη που παραχώρησε ο σχεδιαστής Mateusz Tomaszkiewicz, έγινε λόγος για τους πιθανούς τρόπους τερματισμού που θα έχει το Cyberpunk 2077. Ο ίδιος ανέφερε ο τερματισμός του παιχνιδιού θα εξαρτάται από τον χαρακτήρα που θα επιλέξετε. Επίσης για να μπορέσετε να ανακαλύψετε όλον τον κόσμο του Cyberpunk 2077, θα χρειαστεί να παίξετε παραπάνω από μία μόνο φορά. Στο δεκαπεντάλεπτο βίντεο που ακολουθεί παρακάτω , ο YongYea ο οποίος έκανε και την συνέντευξη ρώτησε ξεκάθαρα εάν υπάρχουν περισσότεροι από ένας τερματισμοί. Η απάντηση που έλαβε ήταν σαφέστατη : “Ναι θα υπάρχουν ”.

Δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο πόσα θα είναι τα εναλλακτικά φινάλε, αλλά όπως καταλαβαίνετε θα πρέπει να ασχοληθείτε με το παιχνίδι περισσότερο από μία φορά. Εαν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το Cyberpunk 2077 ή εάν απλά θέλετε να ακούσετε να μιλάνε για τον Keanu Reeves αξίζει να παρακολουθήσετε το βίντεο.

Μάθαμε επίσης πως θα υπάρχουν διάφορα οχήματα αλλά όχι ιπτάμενα ή θαλάσσης. Αρκετοί ελπίζαμε να οδηγήσουμε ιπτάμενα οχήματα αλλά αυτό δεν γίνεται παρά μόνο σε λιγοστά και ελεγχόμενα sequences. Τέλος, έγινε γνωστό πως έξω από την κεντρική πόλη του Cyberpunk 2077 θα υπάρχει η περιοχή Badlands όπου κατοικούν οι Nomads. Πρόκειται για πολεμιστές που ζουν μέσα στα αυτοκίνητά τους και κυκλοφορούν στα Badlands για να τραφούν αλλά και για τις καθημερινές τους δραστηριότητες. Θα υπάρχει η επιλογή να ξεκινήσετε ως Nomad το gameplay εάν το θελήσετε.

[UPDATE 19: 26/6/19 - Φήμη για New Game Plus mode] O Reddit user CaptainGJB μοιράστηκε screenshot από συνομιλία του με τον Lead Quest Designer του παιχνιδιού, Pawel Sasko, μέσω Twitter.

O CaptainGJB ρώτησε τον Sasko αν θα είναι εφικτό να τερματίσει κανείς τα stats και abilities του χαρακτήρα του με ένα μόνο playthrough. Ο Sasko απάντησε: ''Αυτό είναι κάτι το οποίο ακόμα δουλεύουμε οπότε μπορεί και να αλλάξει στην πορεία, καθώς ψάχνουμε για την καλύτερα δυνατή φόρμουλα. Το πιθανότερο είναι να μην είναι εφικτό να γίνει max out των stats και abilities με ένα μόνο playthrough διότι δεν βγάζει νόημα να γίνεται από την στιγμή που το παιχνίδι είναι βασισμένο στις επιλογές του παίκτη και στο replayability που προκύπτει από αυτές.''. Αν αναλογιστούμε πως το The Witcher 3 απέκτησε New Game Plus mode μετά την αρχική κυκλοφορία του, είναι πολύ πιθανό να δούμε κάτι αντίστοιχο και στο Cyberpunk 2077.

[UPDATE 20: 8/7/19 - Θα αλλάζουν τα animations των όπλων όσο βελτιώνεστε] Το επίσημο Twitter account του Cyberpunk 2077 δημοσίευσε ένα σύντομο βίντεο στο οποίο ένας εκ των level designers του παιχνιδιού εξηγεί ότι όσο χρησιμοποιείτε κάποιο όπλο, θα ανεβαίνει και το αντίστοιχο skill που σχετίζεται με αυτό, αυξάνοντας την ακρίβειά σας και την ταχύτητα του reload. Πέραν αυτών όμως, η αύξηση της ικανότητάς σας στην χρήση κάθε όπλου θα αντικατοπτρίζεται και με ανάλογες αλλαγές στο animation του. Δείτε την ανάρτηση με το βίντεο παρακάτω:

[UPDATE 23: 12/7/19 - Δεν θα παλεύετε με NPCs και παιδιά] Η CD Projekt Red δήλωσε στο Reddit ότι στο Cyberpunk 2077 δεν θα μπορείτε να παλέψετε με NPCs και παιδιά.

Η πόλη Night City, όπου διεξάγεται το σενάριο του παιχνιδιού, θα σας βάζει σε μάχες με συμμορίες, αστυνομικούς, προστασίες επιχειρηματιών, πιθανόν και ανδροειδή, αλλά όχι με NPCs και μικρά παιδιά.

Επίσης, κατά την κυκλοφορία του το Cyberpunk 2077 δεν θα υποστηρίζει mods. Οπότε τα παιδιά της πόλης και οι NPCs είναι προς το παρόν ασφαλή. Προς το παρόν.

[UPDATE 24: 19/7/19 - Θα διαθέτει Hardcore Mode χωρίς User Interface] Το Cyberpunk 2077 θα διαθέτει ποικίλα επίπεδα δυσκολίας με το δυσκολότερο από αυτά να είναι το Hardcore Mode στο οποίο δεν θα υπάρχει User Interface.

Το παιχνίδι θα διαθέτει την επιλογή ενεργοποίησης και απενεργοποίησης του User Interface ανεξάρτητα από το επίπεδο δυσκολίας που έχετε επιλέξει, στο Hardcore Mode ωστόσο θα είναι μόνιμα απενεργοποιημένο. Ο υπεύθυνος για το User Interface του παιχνιδιού, Alvin Liu, δήλωσε σε συνέντευξή του στο WCCFtech: ''Το να παίζει κανείς χωρίς User Interface θα είναι μεγάλη πρόκληση για κάθε παίκτη. Από την άλλη, οι παίκτες που παίζουν το παιχνίδι για την ιστορία και δεν είναι έμπειροι ή άνετοι με το να παίζουν shooters θα έχουν και αυτοί αντίστοιχες επιλογές για να φέρουν το παιχνίδι στα μέτρα τους. Έχουμε μέχρι και ειδικά όπλα για αυτή την περίπτωση όπως το Smart Gun το οποίο βοηθάει τον παίκτη να στοχεύει καλύτερα. Οι σφαίρες θα είναι πιο αργές και λιγότερο δυνατές σε σχέση με άλλα όπλα, αλλά αν το σημάδι δεν είναι το φόρτε σας θα υπάρχει πάντα το Smart Gun για εσάς.

Ο Alvin Liu έβαλε επίσης τέλος στις φήμες που θέλουν την Lady Gaga να περιλαμβάνεται σαν χαρακτήρας στο παιχνίδι δηλώνοντας: ''Είναι αρκετά cyberpunk από μόνη της και θα κόλλαγε στον κόσμο του παιχνιδιού, αλλά όχι δεν θα υπάρχει στο παιχνίδι.''.

[UPDATE 25: 5/8/19 - Θα έχει New Game Plus mode] Σύμφωνα με το Πολωνικό περιοδικό PSX Extreme, το Cyberpunk 2077 θα έχει New Game Plus mode.

Μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού, αν το ξαναπαίξετε θα ξεκλειδώσετε νέο περιεχόμενο, αυξημένη δυσκολία και περισσότερα μυστικά. Επίσης, γνωστοποιήθηκε ότι στο διαμέρισμα της V θα δείτε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα, αλλά δεν θα μπορείτε να αλλάξετε την διακόσμηση του δωματίου. Τέλος, δεν θα μπορείτε να έχετε έναν σκύλο ως κατοικίδιο, διότι στην πραγματικότητα του 2077 οι περισσότεροι σκύλοι θα έχουν πεθάνει.

Το Cyberpunk 2077 θα κυκλοφορήσει στις 16 Απριλίου 2020 για PC, PS4 και Xbox One.

[UPDATE 26: 11/9/19 – Lifepaths και optional companions] Οι χαρακτήρες που θα σας συνοδεύουν στο Cyberpunk 2077 και η προϊστορία σας θα επηρεάζουν την πλοκή. Όπως είναι γνωστό, το Cyberpunk 2077 δίνει μεγάλη έμφαση στο customization. Σύμφωνα με ένα πρόσφατο Q&A, θα έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε τρία διαφορετικά background, ή αλλιώς lifepaths,  τα οποία και θα επηρεάζουν την μετέπειτα ζωή σας. Ανάλογα με το εάν θα επιλέξετε να είστε Nomad, Corporate ή Street Kid θα έχετε διαφορετικό prologue, αλλά και διαφορετική αντιμετώπιση σε ορισμένα quests.

Σύμφωνα με τον Senior Quest Designer, Phillipp Weber, η αρχική σας επιλογή θα επηρεάζει σε τεράστιο βαθμό το playthrough σας. Όπως δήλωσε ο ίδιος: "Ένας Nomad μπορεί να λύνει με μεγαλύτερη ευκολία ορισμένα προβλήματα απ’ ότι ένας Corporate, όμως δεν θα έχει την ίδια γλωσσική ευφράδεια ", τονίζοντας πως με αυτό τον τρόπο, και συνδυαστικά με τις classes, θα δοθεί μεγαλύτερο βάθος στο gameplay. 

Εξίσου σημαντικό ρόλο θα παίζουν και οι companions που μπορείτε να έχετε μαζί σας όταν αναλαμβάνετε ένα quest. Πιο συγκεκριμένα θα μπορούν να επηρεάσουν καταστάσεις, την έκβαση του quest και να συμμετέχουν σε διαλόγους προκειμένου να σας βοηθήσουν.  Ο Webber δήλωσε επίσης ότι η CD Projekt RED άλλαξε ολόκληρα κομμάτια των quests προκειμένου να δημιουργήσει μια ξεχωριστή εμπειρία. Πιο συγκεκριμένα δήλωσε: "Δεν θέλουμε απλά να απασχολούμε τους παίκτες, θέλουμε να τους δώσουμε κάτι που αξίζει", ενώ έκλεισε με μια ρητορική ερώτηση: "Τι νόημα έχει να διηγηθείς μια ιστορία που δεν έχει τίποτα να πει";

[UPDATE 27: 12/9/19 - Behind the scenes video από την  E3 2019] Η CD Projekt Red δημοσίευσε ένα behind the scenes βίντεο από την E3 2019.

Δείτε τι έγινε πίσω από τις κάμερες, καθώς προετοιμαζόταν η αποκάλυψη του Keanu Reeves ως NPC του παιχνιδιού.

 
[UPDATE 28: 13/9/19 - Δεν θα μπορείτε να προσεγγίσετε ερωτικά τον Keanu Reeves] O Johnny Silverhand δεν συγκαταλέγεται στα romance options. 
 
Όπως είναι ήδη γνωστό, το Cyberpunk 2077 θέλει να σας παρέχει πληθώρα επιλογών όσον αφορά το gameplay, την εμφάνιση του χαρακτήρα σας, την πλοκή ακόμα και στο κομμάτι των ερωτικών επιλογών. Ωστόσο, στις τελευταίες δεν θα συγκαταλέγεται ο Johnny Silverhand, ή κατά κόσμον, Keanu Reeves.
 
Σύμφωνα με δηλώσεις του Max Pears, ο οποίος εργάζεται ως level designer για το Cyberpunk2077: "O Keanu παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο game, όμως δεν νομίζω ότι είναι μια από τις ερωτικές επιλογές που έχετε". Αυτό δεν αποτελεί και μεγάλη έκπληξη δεδομένου ότι φήμες θέλουν τον Johnny να είναι κάτι σαν ένα "ψηφιακό φάντασμα" ή  AI το οποίο θα σας καθοδηγεί κατά την διάρκεια του game. Ωστόσο, όσοι fans ήθελαν να πουν στον Keanu "you are breathtaking" μάλλον ατύχησαν.

Το Cyberpunk 2077 θα κυκλοφορήσει στις 16 Απριλίου 2020 για PC, PS4 και Xbox One.

[UPDATE 29: 30/11/19 - Οι δημιουργοί απάντησαν σε ερωτήσεις των fans] H CD Projekt Red μας παρείχε μερικές ακόμα πληροφορίες για τα επερχόμενο RPG με τίτλο Cyberpunk. Στο community event στη Βαρσοβία, η εταιρεία απαντήσε σε κάποιες ερωτήσεις για το περιεχόμενο και τα νέα φτάσανε στο Reddit χάρις τον χρήστη shavod, ο οποίος παρευρεθεί.

Φυσικά και οι προσδοκίες μας όλο και μεγαλώνουν για το Cyberpunk αλλά η εισαγωγή του Keanu Reeves στο cast ήταν ακόμη ένας παράγοντας που ανέβασε το hype των fans στα ύψη. Όταν ερωτήθηκαν για το αν θα μπορούμε να κάψουμε την πόλη με τον Keanu Reeves η απάντηση των δημιουργών ήταν “Φυσικά!”. Μια ακόμα ενδιαφέρουσα αναφορά, αφορούσε την διάρκεια του game και αναφέρθηκε ότι το Cyberpunk θα είναι μικρότερο σε διάρκεια από το προηγούμενο RPG της εταιρείας, το The Witcher 3: Wiild Hunt.

Ο shavod το θέτει ως εξής στην ανάρτηση του: “Σε όρους διάρκειας, η κεντρική ιστορία του Cyberpunk 2077 μπορεί να είναι λίγο μικρότερη από αυτή του The Witcher 3, όμως θα επανορθώσουμε με πολύ μεγαλύτερη δυνατότητα επανάληψης του περιεχομένου.

Η ομάδα ανάπτυξης παραδέχθηκε και την χρήση motion capture για τις σκηνές sex.

[UPDATE 30: 5/2/20 - Νέες πληροφορίες για τα side quests, την σεξουαλική βία και τα ναρκωτικά] Η CD Projekt Red μίλησε για έναν από τους τύπους side quests που θα βρείτε στο Cyberpunk 2077 που ονομάζονται Street Stories.

Τα Street Stories, έχουν παρουσιαστεί προηγουμένως σαν τα monster hunting contracts του Witcher 3: Wild Hunt, για το Cyberpunk 2077, άρα μιλάμε για μικρές εμπειρίες που διαρκούν όσο το side quest.

Τα Street Stories έχουν σχεδιαστεί ώστε να επιτρέπουν στους παίκτες να εξερευνήσουν τον κόσμο του RPG και έχουν αναπτυχθεί από το 0 από την open world ομάδα ανάπτυξης της CD Projekt Red.

O John Mamais αναφέρει: “Νομίζω ότι είναι περίπου 75 Street Stories. Τα Street Stories είναι σαν μικρά quests. Είναι ένας τρόπος να εξερευνήσετε τον κόσμο του Cyberpunk 2077 καθώς κάνετε level up τον χαρακτήρα σας. Μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν templates για την δημιουργία τους όμως το καθένα έχει αναπτυχθεί για να δίνει μια αίσθηση μοναδικότητας. Ολόκληρο το world θα είναι γεμάτο με τα Street Stories.”

Ως μέρος της ίδιας συνέντευξης ο Mamais αναφέρει ότι το Cyberpunk 2077 δεν θα συμπεριλαμβάνει ανούσια σεξουαλική βία. Συγκεκριμένα αναφέρει: “Έχουμε πολλά στοιχεία που μπορεί να μας προκαλέσουν πρόβλημα στην Αυστραλία, τα δύο μεγαλύτερα προβλήματα ενδέχεται να είναι η σεξουαλική βία και τα ναρκωτικά, όμως δεν μπορείς να αναπτύξεις ένα Cyberpunk χωρίς να συμπεριλάβεις τα ναρκωτικά, σωστά; Δεν προσπαθώ να το κάνω να φανεί πιο ήπιο, όμως δεν νομίζω ότι υπάρχει οποιαδήποτε κατάσταση στο Cyberpunk 2077 όπου μπορείς να πάρεις πραγματικά ναρκωτικά και να πάρεις reward λόγω αυτού. Επίσης δεν θα υπάρχει ανούσια σεξουαλική βία. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα υπάρχει σεξουαλική βία καθόλου. Στον πραγματικό κόσμο υπάρχει πολύ σεξουαλική βία σωστά; Συμβαίνει. Οπότε μπορεί να υπάρχει και σε αυτόν τον κόσμο όμως ο παίκτης να μη χρειάζεται να εμπλακεί ποτέ με τέτοια πράγματα. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα πιο ώριμο project. Πρόκειται για μια μορφή τέχνης ή απλά θέλουμε να είναι μια μορφή τέχνης και θέλουμε να μιλήσουμε για επίμαχα ζητήματα όπως αυτά που προαναφέρθηκαν όμως δεν θα το κάνουμε. Δεν θα φτιάξουμε ένα game όπου ο παίκτης μπορεί να κάνει όλα αυτά τα πράγματα, θα ήταν απαίσιο και ανούσιο.”

[UPDATE 31: 6/3/20 - Οι Tiger Claws στο Cyberpunk 2077] Ένα πρόσφατο βίντεο από το YouTube που δημοσιεύτηκε από το Madqueen Show εισάγει μία από τις πολλές συμμορίες που περιφέρονται στην Night City, τους Clagers Claws ή αλλιώς Tiger Claws. Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρο το βίντεο παρακάτω.

Οι Tiger Claws είναι μια ιαπωνική συμμορία στην Night City, εγκατεστημένη στην περιοχή Westbrook, επίσης γνωστή ως «Japantown»», αναφέρει η περιγραφή του βίντεο. "Καθώς είναι οι προστάτες της ιαπωνικής κοινότητας, θεωρείται ότι υποστηρίζονται από μία από τις πιο ισχυρές megacorporations του Cyberpunk 2077: Arasaka". Προφανώς οι Tiger Claws αποφεύγουν τα υψηλής τεχνολογίας όπλα στον κυβερνοχώρο αλλα ένα παραδοσιακό στυλ μάχης τις πολεμικές τέχνες.

Υπάρχουν δύο βασικά στοιχεία που υποστηρίζουν τις πληροφορίες στο βίντεο. Ένας artist γνωστος ως “Death Burger”  δημοσίευσε μια συλλογή από concept art για την οποία στην ομάδα του εργάστηκαν, στο επίσημο steelbook του Cyberpunk 2077. Παρουσιάστηκε στο ArtiStation μήνες πριν και αποτελείται από τέσσερα κομμάτια γραφικών, καθένα εκ των οποίων απεικονίζει τις περιβόητες εγκληματικές συμμορίες της Night City: Tiger Claws, Valentign, Maelstrom και Voodoo Boys.

Αυτό άλλωστε επιβεβαιώνεται από την παρουσία μιας αφίσας Tyger Claws που έχει καταχωρηθεί στο επίσημο κατάστημα της CD Projekt Red.

[UPDATE 32:10/3/20 - Οι Tiger Claws στο Cyberpunk 2077] Για να γιορτάσει την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου, η CD Projekt Red αποκάλυψε στο κοινό την νέα εμφάνιση της θηλυκής έκδοσης της πρωταγωνίστριας V.

Σε ανάρτηση στο Twitter, η νέα εμφάνιση “Miss V” έχει κάποιες διαφορές συγκριτικά με την προηγούμενη εμφάνιση που είχαμε δει. Έχει ροζ – κόκκινα μαλλιά, νέα piercings και διαφορετικές ουλές.

 

 

Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης ότι οι retail εκδόσεις του Cyberpunk 2077 θα έχουν box art δύο όψεων δίνοντας την δυνατότητα στους παίκτες να διαλέξουν ποιο από τα δύο θέλουν.

[UPDATE 33:11/3/20 - Το Cyberpunk απέκτησε όριο ηλικίας] Το Cyberpunk 2077 απέκτησε περιορισμό ηλικίας. Αυτό σημαίνει ακριβώς ότι το παιχνίδι πλησιάζει στο τέλος.

 

Σύμφωνα με τον Adam Badowski, ο επικεφαλής του CD Projekt Red εστιάζει στη διόρθωση μερικών τεχνικών χαρακτηριστικών και σε μερικά playtest.

[UPDATE 34: 15/5/20 – Η CD Project Red αποκάλυψε ένα όχημα των 1000 αλόγων για την 5η επέτειο του Mad Max Fury Road] Η CD Project Red για την 5η επέτειο του Mad Max Fury Road δημοσίευσε στο Twitter το Reaver ένα custom-built όχημα της Wraith συμμορίας βασισμένο στο Quadra Type-66 car. Δείτε το σχετικό tweet.

[UPDATE 35: 26/6/20 - Νέο τρέιλερ στο livestream της Night City] Στα πλαίσια του livestream της, η CD Projekt Red παρουσίασε ένα νέο τρέιλερ κι ένα νέο gameplay video για το Cyberpunk 2077. Στο τρέιλερ μπορείτε να δείτε ορισμένους από τους χαρακτήρες του παιχνιδιού και να πάρετε μια ιδέα από το briefing των αποστολών. Επίσης, θα δείτε κάποιους πολύ badass τύπους με δυνατό armor, μέρος του οποίου θυμίζουμε ότι θα αποτελείται από ανδροειδή parts. Δείτε το σχετικό τρέιλερ με τίτλο "The Gig".

[UPDATE 36: 28/11/20 - Θα μπορείτε να μεταφέρετε την πρόοδό σας από PS4 σε PS5] Η CD Projekt Red επιβεβαίωσε ότι θα μπορείτε να μεταφέρετε τα save files σας που έχετε στο Cyberpunk 2077 από το PS4 στο PS5.

Αυτό σημαίνει ότι αν αρχικά αγοράσετε το Cyberpunk 2077 για το PS4, τότε αν αργότερα αγοράσετε το PS5 θα μπορέσετε να συνεχίσετε να παίζετε το Cyberpunk 2077 στο PS5, λόγω του backwards compatibility και θα έχετε κρατήσει την πρόοδό σας από το PS4. Η CD Projekt Red δήλωσε ότι όσο χρησιμοποιείτε τον ίδιο PlayStation λογαριασμό και στις δύο κονσόλες, τότε όλα θα είναι έτοιμα.

Η εταιρία ανάπτυξης του Cyberpunk 2077 δημοσίευσε τους εξής τρόπους για την μεταφορά των save files σας:
1. Συνδεθείτε στο PlayStation Plus λογαριασμό σας και ανεβάστε τα saves σας ή
2. Μεταφέρετε τα δεδομένα σας μέσω LAN ή WiFi σύνδεσης ή
3. Χρησιμοποιήστε συμβατό μέσο αποθήκευσης ώστε να αντιγράψετε τα save files σας και να τα μεταφέρετε στον ίδιο PSN λογαριασμό σας στο PlayStation 5.

[UPDATE 37: 2/12/2020 - Το νέο τρέιλερ μας παρουσιάζει το Photo Mode] Το τρέιλερ μας ενημερώνει ότι στο Photo Mode του Cyberpunk 2077, θα έχουμε πολλές επιλογές, όπως να αλλάξουμε τον οπτική γωνία της κάμερας, να αλλάξουμε πόζες, να πειράξουμε τον φωτισμό, να αλλάξουμε το πεδίο θέασης και άλλα:

Το Cyberpunk 2077 θα κυκλοφορήσει στις 10 Δεκεμβρίου για PC, PS5, PS4, Xbox One και Xbox Series X\S.

Δείτε τα gameplay videos του Cyberpunk 2077 και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

Δείτε ακόμη την συνέντευξη του GameWorld για το Cyberpunk 2077.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 Vasilis (Level 25) 11/01/2013 21:45
τρομερό το trailer ελπίζω να βγει σύντομα.
#2 +1 geololj (Level 28) 11/01/2013 23:56
2015; :sad: :cry:

Μετράω ήδη τις ημέρες... Το τρέιλερ έγινε το αγαπημένο μου για τα τελευταία χρόνια, ελπίζω το ίδιο να συμβεί και με το παιχνίδι. Πραγματικά πωρώθηκα μόλις το είδα! Και μόνο που θα είναι ένα sandbox game σε cyberpunk setting, μου αρκεί. Θέλω να το παίξω τώρα!
#3 +1 geokiren (Level 19) 12/01/2013 00:24
Η CD Project RED έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια πόσο διαφορετική είναι η προσέγγιση μίας Ευρωπαϊκής εταιρίας στην βιομηχανία, και πόσο μάλιστα Πολωνικής. Αν αναλογιστούμε τα budget που πέφτουν στην Αμερική για games θα αναλογιστούμε πόσο καλή δουλειά κάνει συγκριτικά η εταιρία από το πρώτο κιόλας The Witcher!
#4 +1 boyakadj (Level 20) 12/01/2013 03:56
τα λογια περιττα.... το trailer απιστευτο.... η cd project μου φαινεται θα κανει παλι ενα τελειο game!!!
#5 +1 zerocool7545 (Level 8) 12/01/2013 09:28
Πριν δω το teaser είχα σαγόνι....
#6 +1 Glamorous (Level 27) 12/01/2013 11:38
Καταπληκτικό το trailer! Ωραία κοπέλα και τέλειο song (Bullets από τους Archive).
#7 +1 Zaratoth (Level 28) 12/01/2013 11:52
Quoting zerocool7545:
Πριν δω το teaser είχα σαγόνι....


Αυτό το σχόλιο τα κάλυψε όλα για μένα.
#8 +1 Misfit (Level 20) 12/01/2013 14:42
Quoting Zaratoth:
Quoting zerocool7545:
Πριν δω το teaser είχα σαγόνι....


Αυτό το σχόλιο τα κάλυψε όλα για μένα.



Σωστός! :)
#9 +1 Aliengoa (Level 23) 12/01/2013 15:14
Η εταιρία μου άρεσε ήδη από το πρώτο witcher και βλέποντας το trailer του Cyberpunk 2077 μπορώ να πω και εγώ ότι μου έπεσε το σαγόνι! Αν και ουσιαστικά είδαμε βιντεάκι που πολλές φορές είναι παραπλανητικό ωστόσο έχω πίστη στις ικανότητες των ανθρώπων της CD Projekt Red.
#10 +1 Vasilis (Level 25) 12/01/2013 18:29
Quoting Glamorous:
Καταπληκτικό το trailer! Ωραία κοπέλα και τέλειο song (Bullets από τους Archive).


να σου πω την πέρασα αρχικά για necromorph fail τελείως :P
#11 +1 matg29 (Level 13) 13/01/2013 12:11
πιστευω θα ειναι τελειο
#12 +1 ashbringer (Level 25) 07/07/2016 19:01
Η πολωνική αυτή εταιρεία θα μας δώσει μοναδικούς τίτλους.Το Cyberpunk 2077 θα τα σπάει είμαι σίγουρος για αυτό.
#13 +1 Shikabane_Hime7 (Level 29) 28/09/2016 19:30
χαχα καλά κρασιά αυτό το παιχνίδι. Από το 2013 το περιμένουμε...Λ ατρεύω φυσικά ότι έχει σχέση με cyberpunk.
#14 Shallow (Level 15) 28/09/2016 20:45
κάποια στιγμή από το 2017 έως… το 2021
απλά έτσουξε!
αλλα μπορώ να πω οτι θα είναι παιχνιδάρα, δεν νομιζω να υπάρχει κάποιος να αμφισβητεί τη CDPR
#15 Zaratoth (Level 28) 29/09/2016 09:09
Για να είμαστε πιο ακριβής, δεν ανακοίνωσε τα συγκεκριμένα features για το παιχνίδι. Έκανε αίτηση για χρηματοδότηση όσον αφορά τα συγκεκριμένα features. Μέχρι να γίνει αποδεκτή η αίτηση και να αποφασιστεί κατά πόσο δουλεύουν ή όχι οι μηχανισμοί κλπ, μην το δένετε και κόμπο πως θα γίνει.
#16 the_prophet1987 (Level 22) 19/11/2017 20:18
Μπράβο στη CD Project για τη δήλωση αυτή αλλά δε παύει να είναι μια δήλωση.Θα φανεί στη πράξη αν κρατήσουν το λόγο τους η όχι.
#17 Divine Raiden (Level 26) 19/11/2017 21:41
Η εταιρεία έχει φερθεί πολύ τίμια και την εμπιστεύομαι!Ελ πίζω ποτέ να μην κοιτάξει το κέρδος και μόνο και να συνεχίζει να μας προσφέρει παιχνιδάρες!
#18 ashbringer (Level 25) 20/11/2017 07:51
Και πολύ καλά έκανε και πέταξε σπόντες στην ΕΑ γιατί η ΕΑ είναι απαράδεκτη.
#19 ashbringer (Level 25) 17/01/2018 10:51
Απο τους τίτλους που περιμένω περισσότερο για το 2018.
#20 Parou (Level 20) 31/07/2018 10:11
Το trailer τα λέει όλα... αναμένουμε να το δούμε και στην πράξη :P
#21 akiszax (Level 21) 25/08/2018 22:45
Όντος το trailer είναι τρομερό. Ελπίζω να μην μείνει μόνο στο trailer, περιμένουμε πολλά από αυτό το game.
#22 Astro (Level 19) 23/04/2019 17:43
Το περιμένω πως και πως αυτο το game.
#23 Blood Prince (Level 30) 24/04/2019 02:03
Δεν μπορώ να πω πως μου αρέσει καθώς είναι αρκετά futuristic.
#24 ashbringer (Level 25) 29/11/2020 07:57
Πολύ καλή αυτή η λύση .Το έχω παραγγείλει ήδη για το Ps4 και όταν με το καλό αγοράσω ps5 κάνω μεταφορά και το ευχαριστιέμαι και στη νέα κονσόλα.