Pokemon Sun and Moon: Ban σε πειρατικές εκδόσεις

Hot
Μάνος Μαρίνος
Μάνος Μαρίνος

Μάνος Μαρίνος  

Νow playing: Super Mario Odyssey (Switch), Assassin's Creed Unity (PS4)
 
0.0 ()
1
Pokemon Sun and Moon: Ban σε πειρατικές εκδόσεις

Pokemon Sun and Moon: Ban σε πειρατικές εκδόσεις

Απαγόρευση εισόδου στο eShop.

Οι επίδοξοι πειρατές των Pokemon Sun και Pokemon Moon έχουν τιμωρηθεί από την Nintendo.

Εδώ και λίγο καιρό είναι εφικτό να βρείτε κάποια πειρατική έκδοση των επερχόμενων εκδόσεων των Pokemon για το 3DS. Η Nintendo αποφάσισε να δράσει για αυτό το γεγονός και απέκλεισε όλα τα 3DS που είχαν συνδεθεί online με τα νέα Pokemon games. Οι παίκτες που κατέφυγαν στην πειρατεία δεν μπορούν πλέον να συνδεθούν online στα Pokemon Sun και Moon.

pokemon-ban

Το ban όμως δεν σταμάτησε εκεί, αφού πλέον οι ίδιοι παίκτες αναφέρουν ότι δεν έχουν καν πρόσβαση στο eShop. Με λίγα λόγια η φορητή κονσόλα χάνει κάθε online δραστηριότητα. Δεν είναι γνωστό αν τα bans θα είναι μόνιμα, αλλά η Nintendo τοποθετήθηκε επίσημα με την παρακάτω δήλωση: "Ως αποτέλεσμα ενός αριθμού χρηστών του Nintendo 3DS που χρησιμοποίησαν ανεξουσιοδότητες εκδόσεις διαφόρων παιχνιδιών και συνδέθηκαν στους επίσημους servers κατά παράβαση των όρων υπηρεσιών, οι συγκεκριμένες κονσόλες αποκλείστηκαν από το online network της Nintendo άμεσα".

Διαβάστε περισσότερα για τα Pokemon Sun and Moon και συζητήστε για αυτά στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification