NieR Replicant Remastered gameplay videos

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
NieR Replicant Remastered gameplay videos

NieR Replicant Remastered gameplay videos

Νέο gameplay video παρουσιάζει το νέο περιεχόμενο του remaster. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 11/12/20 - Gameplay trailer] Η Square Enix παρουσίασε ένα gameplay trailer του NieR Replicant ver.1.122474487139 κατά την διάρκεια των The Game Awards.

[UPDATE: 13/2/21 - Gameplay video] Η Square Enix παρουσίασε το πρώτο εκτενές gameplay video του NieR Replicant Remastered. 

Το βίντεο διαρκεί 10 λεπτά και σε αυτό θα δείτε το σύστημα μάχης μαζί με τα αναβαθμισμένα γραφικά της νέας έκδοσης, το voice acting, ενώ στο φινάλε σας περιμένει και ένα boss fight.

Το NieR: Replicant θα κυκλοφορήσει στις 23 Απριλίου για PC, PS4 και Xbox One.

[UPDATE 2: 16/4/21 - Νέο gameplay video] Η Square Enix δημοσίευσε σήμερα ένα καινούριο gameplay video για το επερχόμενο Nier Replicant.

Το βίντεο δείχνει τις πρώτες ώρες του Nier Replicant και δίνει έμφαση στις βελτιώσεις του combat σε σχέση με τον αρχικό τίτλο του 2010. Το νέο σύστημα μάχης το οποίο είναι στα πρότυπα του Nier: Automata περιλαμβάνει την δυνατότητα countering, δηλαδή την δυνατότητα για πραγματοποίηση ενός δυνατού χτυπήματος στους εχθρούς όταν αποφεύγετε με τον τέλειο τρόπο τις επιθέσεις τους. Το σύστημα μάχης σας επιτρέπει επίσης να συνδυάσετε heavy με light attacks όπως γίνεται και στο Automata ενώ και τα abilities είναι παρόμοια με τα ranged attacks αυτού του παιχνιδιού.

Το Nier Replicant δίνει έμφαση στο σενάριο και για αυτό τον λόγο θα περιέχει την δυνατότητα auto-battle, για όσους τους ενδιαφέρει μόνο η ιστορία και βαριούνται να πολεμάνε εχθρούς και για να είναι τα επόμενα playthroughs πιο γρήγορα και ευχάριστα. Όπως φαίνεται στο βίντεο είναι αναγκαία η χρήση πληθώρας από abilities για να κερδίσετε τα επικίνδυνα bosses του παιχνιδιού. Αυτό περιλαμβάνει σωστά συγχρονισμένα counter attacks, ανάμοιξη melee με magic attacks μέσω του companion σας Grimoire Weiss καθώς επίσης και καίρια τελειωτικά χτυπήματα. Το soundtrack ανανεώθηκε ενώ κάθε γραμμή διαλόγου ξαναηχογραφήθηκε.

[UPDATE 3: 19/4/21 - Νέο gameplay video παρουσιάζει το νέο περιεχόμενο του remaster] Το NieR Replicant δεν είναι απλώς ένα remaster. Πέρα από τις προφανείς βελτιώσεις στην απεικόνιση των γραφικών, υπάρχουν αναβαθμίσεις και στο σύστημα μάχης, τους διαλόγους, τα μοντέλα των χαρακτήρων και άλλα. Οι νέες βελτιώσεις έρχονται μαζί με την προσθήκη νέου περιεχομένου επίσης. Οι Square Enix και Toylogic ανακοίνωσαν το νέο περιεχόμενο το οποίο μπορείτε να βρείτε αναλυτικά παρακάτω.

Το remaster θα συμπεριλαμβάνει:

-Costumes και όπλα βασισμένα στο NieR Automata.

-15 Nightmares dungeon για να δοκιμάσετε τα skils σας.

-Πανοπλίες Samurai και Kabuki

-Ένα επιπλέον επεισόδιο με τίτλο "Mermaid"

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό trailer:

Οι συγκεκριμένες προσθήκες δεν θα γίνουν διαθέσιμες in-game αλλά θα μπορείτε να τις κατεβάσετε δωρεάν από το PlayStation Store.

Δείτε περισσότερα για το NieR Replicant Remastered και συζητήστε για την remastered έκδοση στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 13/02/2021 19:56
Τιτλάρα με τα όλα της.
Notification