Ειδήσεις Sports Windjammers

Windjammers

Monday, 17 Jul 2017  | in Sports | Γράφτηκε από τον Γιώργος Λόλας  
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/88/19/12/windjammers-remake-49-1500317675.jpg
 

Windjammers

Με online Ranked mode το remaster για τα PS4 και PS Vita που κυκλοφορεί τον Αύγουστο.

Η DotEmu ανακοίνωσε ότι το remaster του κλασικού Windjammers θα κυκλοφορήσει για PS4 και PS Vita στις 29 Αυγούστου.

Το Windjammers είναι ένα Sports game με στοιχεία Fighting στο οποίο προσπαθείτε να χτυπήσετε ένα φρίσμπι στην πλευρά του αντιπάλου σας και συγκεκριμένα πίσω από αυτόν. Πρόκειται για μια περίεργη μίξη του Pong με το τένις και είχε κυκλοφορήσει αρχικά από την SNK για τα arcade και το Neo Geo. Η remastered έκδοση θα περιλαμβάνει διάφορα online modes, μεταξύ των οποίων συναντάμε τα Ranked mode και Competitive Leagues.

Μάλιστα, το Windjammers βρίσκεται και στα υποψήφια games για το πρωτάθλημα EVO 2017, αφού η DotEmu θέλει να το προωθήσει στην σκηνή των eSports. Στις υπόλοιπες αλλαγές, συναντάμε βελτιώσεις στα γραφικά και στο gameplay. Αξίζει να σημειωθεί ότι θα κυκλοφορήσουν και merchandise αντικείμενα, όπως κλασικά μπλουζάκια που θυμίζουν την δεκαετία του ’90, καπέλο και ένα φρίσμπι.

Το Wndjammers remake θα κυκλοφορήσει για PS4 και PS Vita στις 29 Αυγούστου. Συζητήστε εκτενώς για αυτό στο σχετικό forum topic.

 

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification