Ειδήσεις Sports Fifa 18 gameplay videos

Fifa 18 gameplay videos

Sunday, 03 Sep 2017  | in Sports | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (1 σχόλιο)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/bc/56/61/career-13-1504448189.jpg
 

Fifa 18 gameplay videos

Στο Career mode οι μεταγραφές θα γίνονται με cutscenes. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 3/8/17] Η EA Sports φιλοξένησε ένα livestream, στο οποίο οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης Isco και Marco Acension αναμετρήθηκαν.

Ο αγώνας είχε να κάνει φυσικά ανάμεσα σε...Ρεάλ εναντίον Ρεάλ. Δείτε τα γκολ, τις κάρτες που δέχθηκαν οι παίκτες για σκληρά μαρκαρίσματα και τα άφθονα επιφωνήματά τους.

Αν μη τι άλλο πήραμε μια εικόνα του πως αντιδρούν οι παίκτες όταν παίζουν Fifa μεταξύ τους! Όλα αυτά στο παρακάτω βίντεο 20 λεπτών:

[UPDATE: 3/9/17 - Career mode] Δείτε σε ένα νέο gameplay video για το Career mode τι νέο υπάρχει στο Fifa 18.

Το user interface έχει αλλάξει πλήρως, πλέον αναγράφονται περισσότερες πληροφορίες για κάθε παίκτη και σας δίνονται νέες αποστολές από την διοίκηση για να ολοκληρώσετε. Το νέο στοιχείο ωστόσο είναι ότι για πρώτη φορά προστίθενται cutscenes. Μέσω αυτών θα γίνονται για παράδειγμα οι αγοραπωλησίες παικτών. Θα εμφανίζεται κάθε φορά ο εκάστοτε παίκτης με τον μάνατζέρ του και θα γίνεται κουβέντα στην κάμερα, με τις διαπραγματεύσεις να μην αφορούν μόνο στατικό κείμενο αλλά πλέον συζητήσεις με τα όμορφα γραφικά του Fifa.

Δείτε τις νέες αλλαγές στι Fifa 18 Ultimate Team και συζητήστε περισσότερα για το Fifa 18 σε αυτό το forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Adam_Pap (Level 18) 07/08/2017 15:21
Ωραιο το βιντεακι, αντε να βγει σε κυκλοφορια να το δουμε κ στα χερια μας!!!
Notification