Ειδήσεις Sports Συμφωνία της Konami με την Fulham

Συμφωνία της Konami με την Fulham

Friday, 04 Aug 2017  | in Sports | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/19/71/32/fulham-pes-2018-3-1501856942.jpg
 

Συμφωνία της Konami με την Fulham

Η ομάδα της Championship εντάσσεται επίσημα στο PES 2018.

Μια κάπως απρόσμενη συμφωνία ανακοίνωσε σήμερα η Konami σχετική με το επερχόμενο PES 2018. Μετά την συμφωνία της με ομάδες μεγαθήρια όπως η Barcelona, η Liverpool ή και τη συνεργασία με τον Usain Bolt, η Ιαπωνική εταιρεία ανακοίνωσε την συμφωνία της με την.. Fulham.

Χωρίς καμία υποτίμηση στο όνομα της αγγλικής ομάδας η είδηση φάνηκε κάπως περίεργη στα αυτιά των fans καθώς η Konami έρχεται δύσκολα σε συμφωνία με αγγλικές ομάδες πόσο μάλλον με μια ομάδα που δεν ανήκει στην πρώτη κατηγορία και βρίσκεται στην Championship.

Η ανακοίνωση παρουσιάστηκε ως εξής:
«Η Konami ανακοινώνει την αποκλειστική συνεργασία με την Fulham FC, ένα από τα παλαιότερα και πιο εικονικά club στην ιστορία του Αγγλικού ποδοσφαίρου, για την συνέχεια της σειράς Pro Evolution Soccer (PES). Η Fulham ιδρύθηκε το 1879 και αποτελεί έτσι το παλαιότερο club του Λονδίνου στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Έχοντας χάσει την άνοδο στην πρώτη κατηγορία στις λεπτομέρειες το club σκοπεύει να αξιοποιήσει την πρόοδο των τελευταίων πέντε ετών και να αυξήσει την φήμη του με την ανάπτυξη νέων ταλαντούχων ποδοσφαιριστών.»

Οι παίκτες της Fulham λοιπόν θα περάσουν από το συνηθισμένο body-scanning ώστε να είναι αξιοπρεπώς απεικονισμένοι στο PES 2018 ενώ στο παιχνίδι θα εισαχθεί και το γήπεδο της ομάδας. 

Η Konami αντιμετωπίζει προβλήματα όσον αφορά την κάλυψη του εξωφύλλου του παιχνιδιού καθώς η μεταγραφή του Neymar στην Barcelona δε τους επιτρέπει να χρησιμοποιήσουν την εικόνα του παίκτη με τα χρώματα των μπλαουγκράνα. Σίγουρα θα υπάρξει κάποια αλλαγή εντός των επόμενων ημερών.

Δείτε το preview του Pro Evolution Soccer 2018 και συζητήστε περισσότερα γι’ αυτό στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification