Ειδήσεις Sports Φροντιστής ομάδας έγινε κατά λάθος παίκτης στο Fifa 18

Φροντιστής ομάδας έγινε κατά λάθος παίκτης στο Fifa 18

Monday, 30 Oct 2017  | in Sports | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/9e/92/3f/fifa-18-worst-player-1-92-1509396112.jpg
 

Φροντιστής ομάδας έγινε κατά λάθος παίκτης στο Fifa 18

Και έχει τα χειρότερα στατιστικά.

Υπάρχουν πάρα πολλοί παίκτες στο Fifa 18 που λόγω των πολύ κακών στατιστικών τους εντός του παιχνιδιού είναι σχεδόν αδύνατο να τους χρησιμοποιήσετε. Οι 10 χειρότεροι παίκτες από άποψη rating έχουν ένα συγκλονιστικό overall που αγγίζει το…46.

Αν υπάρχει κάποιος ο οποίος είναι εντελώς απωθητικός από άποψη στατιστικών είναι ο Tommy Käßemodel ο οποίος σύμφωνα με τον πιο πρόσφατο τίτλο της EA, είναι κεντρικός μέσος για της γερμανική FC Erzgebirge Aue. Με 23 ταχύτητα και 36 στην άμυνα σίγουρα δεν είναι και η πιο γοητευτική κάρτα του Ultimate Team. Ωστόσο μπορούμε να τον δικαιολογήσουμε καθώς απ’ότι φαίνεται έχει διαφορετικό ρόλο στην ομάδα από αυτόν του ποδοασφαιριστή. Για την ακρίβεια αποκαλύφθηκε πως αντί για κεντρικός μέσος της ομάδας, είναι φροντιστής της ομάδας και πιο συγκεκριμένα ο άνθρωπος που φροντίζει για τις φανέλες των παικτών. Επομένως, η ύπαρξή του στο παιχνίδι δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την πραγματικότητα.

Διαβάστε το review του Fifa 18 και συζητήστε περισσότερα γι’ αυτό στο σχετικό forum topic.

 

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification