Ειδήσεις Sports EA: “Τα FIFA θα σταματήσουν να κυκλοφορούν κάθε χρόνο”

EA: “Τα FIFA θα σταματήσουν να κυκλοφορούν κάθε χρόνο”

Thursday, 09 Nov 2017  | in Sports | Γράφτηκε από τον Γιώργος Λόλας   | (4 σχόλια)
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/3a/ca/b2/fifa-18-madden-nhl-live-service-annual-70-1510237451.jpg
 

EA: “Τα FIFA θα σταματήσουν να κυκλοφορούν κάθε χρόνο”

Μελλοντικά θα διατίθενται ως υπηρεσία που θα αναβαθμίζεται.

Η Electronic Arts έχει στα σχέδιά της να σταματήσει να κυκλοφορεί τα FIFA σε ετήσια βάση.

Σύμφωνα με δηλώσεις του διευθύνοντα συμβούλου της EA στο Bloomberg, τα FIFA μελλοντικά δεν θα κυκλοφορούν κάθε χρόνο όπως ισχύει έως τώρα. Ο Andrew Wilson δήλωσε ότι τα FIFA, Madden και NHL στο μέλλον θα διατίθενται ως μια online υπηρεσία, η οποία θα αναβαθμίζεται σε τακτά χρονικά διαστήματα, όπως ισχύει δηλαδή στα MMO σήμερα.

Αν και το παραπάνω πλάνο της Electronic Arts δεν θα πραγματοποιηθεί σύντομα, ο Wilson ανέφερε τα εξής: “Προσθέτουμε αρκετό νέο κώδικα στο FIFA κάθε χρόνο, αλλά στην Κορέα και την Κίνα ακολουθούμε έναν διαφορετικό δρόμο. Κάθε περίπου τέσσερα χρόνια, κυκλοφορούμε αρκετό νέο κώδικα και παρέχουμε σταδιακά νέα στοιχεία. Νομίζω ότι θα μπορούσαμε να ακολουθήσουμε το ίδιο επιχειρηματικό μοντέλο και στον υπόλοιπο κόσμο”.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Andrew Wilson, στο μέλλον το Fifa θα μπορούσε να λειτουργήσει ως μια live υπηρεσία για την οποία θα μπορούσατε είτε να πληρώνετε μια συνδρομή, είτε να αγοράζετε τα σχετικά patches/DLC όταν διατίθεται νέο περιεχόμενο. Ουσιαστικά, αυτό σημαίνει ότι θα έχετε την δυνατότητα να αγοράζετε για παράδειγμα τα νέα modes ως DLC, θυμίζοντας σε σημεία την πρακτική που ακολουθείται στα free-to-play games ή στα MMO. Θυμίζουμε ότι πριν από λίγες ημέρες η EA ανακοίνωσε την συνεργασία της με την Nexon για την κυκλοφορία του Fifa Online 4.

Εσάς πώς σας φαίνεται η κίνηση της EA; Θα προτιμούσατε να πληρώνετε για νέο περιεχόμενο ή μια συνδρομή αντί να αγοράζετε το νεότερο game κάθε χρόνο;

Διαβάστε το review του Fifa 18 και συζητήστε για τα σχέδια της EA στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 Shikabane_Hime7 (Level 29) 09/11/2017 16:27
Λογικά θα είναι καλό νέο, να δούμε πως θα το κάνουν όμως!
#2 +1 ginogigiki (Level 5) 09/11/2017 22:43
Βλακείες... Πώς να σε ξεσουμίσουν περισσότερο ψάχνουν... τι να πληρώσεις 30-40-50-60-70- 80 Ευρώ σε μία δόση κάθε χρόνο τι σε πολλές (όπου μπορεί να χάσεις και τον αριθμό και να πληρώσεις παραπάνω από όσο θες)...
Οι εταιρίες δεν θέλουν να κάνουν οικονομία στην τσέπη μας, αντιθέτως δε θέλουν να πιέζονται κάθε χρόνο να παρουσιάσουν κάτι "νέο" και προτιμούν να πλασάρουν το παλιό για 2-3-4 χρόνια με ψευτοανανεώσεις που κοστίζουν...
#3 efane (Level 22) 10/11/2017 10:32
Με τις πωλήσεις που κάνει το Fifa μου προκαλεί εντύπωση η δήλωση του ΔΣ. Σίγουρα θα είναι καλύτερα για την εταιρεία καθώς τα retail κοστίζουν περισσότερο οποτε μειώνονται οι δαπάνες της ΕΑ. Δεν θα με χαλούσε η υπηρεσία αν και θα ήθελα να δω πρώτα πως θα υλοποιηθεί.
#4 +1 ashbringer (Level 25) 10/11/2017 16:46
Νομίζω πως πρέπει να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με FIFA και με PRΟ και να αρχίσουμε επιτέλους να ασχολούμαστε με εκατοντάδες ποιοτικούς τίτλους που βρίσκονται εκεί έξω.
Notification