Ειδήσεις Sports Windjammers 2

Windjammers 2

Monday, 02 Sep 2019  | in Sports | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/db/6b/66/windjammers-2-81-1535455061.jpg
 

Windjammers 2

Παρουσιάστηκε νέο gameplay στην PAX West 2019. [UPDATE]

 

[Αρχική δημοσίευση: 28/8/18Το Windjammers αποτελεί ένα κλασικό Arcade Sports game που κυκλοφόρησε το 1994 και επανήλθε πέρυσι τον Αύγουστο για PS4 και PS Vita.

 

Η DotEmu, η οποία ασχολείται ιδιαίτερα με old-school games, ανακοίνωσε το Windjammers 2, το οποίο θα περιλαμβάνει νέες πίστες, καινούργιους χαρακτήρες, νέες power moves και ανεπτυγμένους gameplay μηχανισμούς. Συν τις άλλοις θα υπάρχουν και διάφορα multiplayer modes.

Δείτε το τρέιλερ της ανακοίνωσης:

Το Windjammers 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2019.

 

[UPDATE: 15/3/19 Κυκλοφόρησε gameplay reveal trailer] H DotEmu κυκλοφόρησε νέο τρέιλερ με gameplay από την alpha του παιχνιδιού.

Στο τρέιλερ βλέπουμε τους κλασσικούς χαρακτήρες Wessel και Mita αλλά και τους νέους χαρακτήρες Max και Grace να κάνουν επίδειξη νέων abilities όπως jumps, smashes και slapshots. H DotEmu δήλωσε πως τα σχεδιασμένα στο χέρι γραφικά προσδίδουν αυθεντικότητα και χαρακτήρα στο παιχνίδι και πως το gameplay θα είναι φρενήρες και άκρως διασκεδαστικό. Δείτε το τρέιλερ.

 

[UPDATE 2: 2/9/19 - Παρουσιάστηκε gameplay διάρκειας 7 λεπτών] Στην PAX West 2019 παρουσιάστηκε gameplay βίντεο διάρκειας 7 λεπτών του Windjammers 2, δείχνοντας μας μπόλικη δράση.

Διαβάστε περισσότερα για το Windjammers και συζητήστε για το Windjammers 2 στο παρακάτω forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification