FIFA 21 Ultimate Team

Hot
Μανώλης Σαρικλόγλου

Μανώλης Σαρικλόγλου  

Ασχολούμαι με την αρθρογραφία από μικρή ηλικία. Φοιτητής Στατιστικής αγαπάω την τεχνολογία, τα videogames και το data analysis. Κάποια από τα hobby μου είναι το ποδόσφαιρο, series/movies και το καλό ουίσκι! Cheers!
 
0.0 ()
1
FIFA 21 Ultimate Team

FIFA 21 Ultimate Team

Η EA ανέλυσε τι θα ισχύσει με το νέο Division Rivals. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 25/7/20] To FUT σας επιτρέπει να παίξετε με έναν φίλο σας για rewards στα Divisions Rival και στα Squad Battles. Έτσι κερδίζετε εβδομαδιαία πρόοδο και εργάζεστε για νέους στόχους συνεργασίας που έχουν το δικό τους σύνολο ανταμοιβών για παίκτες που παίζουν μαζί.

Εν τω μεταξύ, η EA είπε ότι η πρόοδος σας στο FUT Club θα μεταφέρετε από την τωρινή γενιά στις next-gen κονσόλες πάντα όμως εντός της ίδιας οικογένειας κονσόλας. Έτσι μπορείτε να μεταφέρετε το FUT Club σας από το PS4 στο PS5 ή από το Xbox One στο Xbox Series X και αντίστοιχα. Ωστόσο δεν θα υπάρχει cross-play μεταξύ των πλατφόρμων.

[UPDATE: 10/8/20 - Το επίσημο τρέιλερ και τα χαρακτηριστικά] Η EA Sports παρουσίασε το επίσημο τρέιλερ του FIFA 21 Ultimate Team. Στο βίντεο προωθεί το Ultimate Team Co-op, με το οποίο θα μπορείτε να παίξετε μαζί στην ίδια ομάδα, είτε ενάντια σε άλλους παίκτες, είτε ενάντια στο A.I. Επίσης, παρουσιάστηκαν challenges τα οποία έχουν φτιάξει γνωστοί ποδοσφαιριστές, βγάζοντας ενδεκάδα συμπαικτών παγκόσμιας κλάσης.

Στο βίντεο παρουσιάζονται οι διαφορές στις κεφαλιές και στα σουτ και πως αυτά θα αλλάζουν ανάλογα με τα live ratings κάθε παίκτη. Αναλύθηκαν τα Squad Battles και τα Division Rivals που θα είναι παρόμοια, αλλά και τα μεγαλύτερα βραβεία αν ανεβαίνετε κατηγορία στο Division Rivals. Όσο για το γήπεδο, θα μπορείτ ενα κάνετε customize το γήπεδό σας όχι μόνο στα λογότυπα στις εξέδρες, αλλά και στην υπόκρουση που θα παίζει όταν οι ομάδες κατεβαίνουν στο γήπεδο. Επίσης, θα αποκτάτε και νέους πανηγυρισμούς.

Όσο για τους Icons, παρουσιάστηκαν οι 100 Icons, δηλαδή θραυλικοί παίκτες του FIFA 21. Στο τρέιλερ είδαμε τους Vidic, Etoó, Lahm, Cech, Cantona και Scweinsteiger.

[UPDATE 2: 12/8/20 - Division Rivals weekly match cap] Η EA ανακοίνωσε ότι στο νέο Ultimate Team του FIFA 21 θα υπάρχει όριο στον αριθμό των games που θα συνεισφέρουν στο εβδομαδιαίο Weekly Score των χρηστών. Αφού ολοκληρώσετε τους πρώτους 30 αγώνες σας στο ivals, το δημοφιλές online competitive multiplayer mode, οι αγώνες θα σταματήσουν να προστίθενται στο Weekly Scorer σας.

Αν παίξετε Rivals πάνω από 30 φορές την εβδομάδα τότε μπορείτε να συνεχίσετε να προχωράτε στα Objectives, για να κερδίσετε υψηλότερα Skill Ratings και να μπείτε στο νέο Divisions, αλλά μετά τους 30 αγώνες, θα είναι δυσκολότερο για εσάς, καθώς θα έχετε πιο δύσκολους αγώνες να συμμετάσχετε για να μπείτε στο εβδομαδιαίο leaderboard. Η EA δήλωσε ότι: "Η αλλαγή αυτή γίνεται αφού είδαμε θετικά αποτελέσματα στο Squad Battles, καθώς προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε ότι εκείνοι που παίζουν το Division Rivals έχουν μια πιο αναμενόμενη εμπειρία κάθε εβδομάδα".

Αυτή τη στιγμή, τα εβδομαδιαία rewards από το Division Rivals καθορίζονται από την θέση σας στο εβδομαδιαίο leaderboard, δηλαδή από το rank σας. Και μπορείτε να προσθέσετε πόντους παίζοντας όσο περισσότερους αγώνες θέλετε. Το πρόβλημα όμως με αυτό το σύστημα είναι ότι όσοι ξοδεύουν ένα σωρό ώρες στο Division Rivals κάθε εβδομάδα κερδίζουν μεγαλύτερο Weekly Score από όσους παίζουν λιγότερο. Οι ανταμοιβές στο Division Rivals εξαρτώνται από το πόσο χρόνο ξοδεύετε στο mode και όχι τόσο από τα αποτελέσματά σας.

Πλεον, στο νέο Division Rivals θα έχουμε 6 ranks αντί για 5. Τα αποτελέσματα των εβδομαδιαίων αγώνων σας θα αξιολογούνται περισσότερο για το rank στο οποίο θα καταλήξετε. Επίσης, όσον αφορά την θέση σας στο Division Rivals, τα προηγούμενα χρόνια, το online Skill Rating μετρούσε ανάλογα με την θέση σας στους αγώνες και μετά σε κάθε αγώνα όσο παίζατε Division Rivals. "Για πολλούς παίκτες που έπαιζαν κυρίως ενάντια στο A.I., αυτή η αλλαγή ήταν μια πρόκληση" δήλωσε χαρακτηριστικά η EA. Αυτή την χρονιά θα έχετε έναν εναλλακτικό τρόπο τοποθέτησης στο level σας στο Division Rivals, καθώς τα αποτελέσματα των πρώτων 30 αγώνων σας στο Squad Battles (versus AI mode) και η δυσκολία που θα βάλετε σε κάθε αγώνα, θα καθορίσουν το Division στο οποίο θα ξεκινήσετε.

Η EA δήλωσε: "Στόχος μας είναι να βρούμε το σωστό Division για εσάς μέσα από το single-player gameplay. Πιστεύουμε ότι αυτός ο εναλλακτικός τρόπος να σας τοποθετήσουμε σε κάποιο Division θα οδηγήσει σε μια καλύτερη συνολική εμπειρία για τους παίκτες που δεν έχουν συνηθίσει να παίζουν αγώνες με άλλους παίκτες και για εκείνους που προτιμούν να παίζουν single-player πριν παίξουν online". Εναλλακτικά, αντι αν παίξετε 30 αγώνες στο Squad Battles, μπορείτε να παίξετε 5 κατατακτήριους online αγώνες ενάντια σε άλλους παίκτες.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι όποτε ανεβαίνετε σε μια νέα κατηγορία στο Division Rivals, τότε θα αποκτάτε (για μία φορά) ως ανταμοιβή coins με το που θα ανεβείτε κατηγορία. Αν ωστόσο φτάσετε στην Division 5 με τη μία, τότε θα αποκτήσετε και όλα τα coins των προηγούμενων κατηγοριών.

Το FIFA 21 θα κυκλοφορήσει στις 9 Οκτωβρίου για PC, PS4, Xbox One και Switch και μετέπειτα για PS5 και Xbox Series X. 

Δείτε όλα τα games που ανακοινώθηκαν στο EA Play και συζητήστε για το FIFA 21 σε αυτό το forum topic. Ελάτε επίσης να παίξουμε ως συμπαίκτες ή αντίπαλοι γράφοντας το ID σας σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification