Συμφωνία της Konami με την Arsenal για το PES 2018

Hot
Νικηφόρος Μητράκος

Νικηφόρος Μητράκος  

Τα botakia του CSGO παίζουν καλύτερα από εμένα.
 
0.0 ()
2
Συμφωνία της Konami με την Arsenal για το PES 2018

Συμφωνία της Konami με την Arsenal για το PES 2018

Στόχος η καλύτερη αναπαράσταση των παικτών και του γηπέδου.

Η Konami ανακοίνωσε πως έκλεισε συμφωνία με την Arsenal για το PES 2018.

Η Ιαπωνική εταιρεία έγινε επίσημος συνεργάτης της γνωστής Αγγλικής ποδοσφαιρικής ομάδας με σκοπό να αναπαραστήσει καλύτερα τα πρόσωπα των παικτών και το Emirates Stadium για το επερχόμενο PES 2018. Όπως έγινε και με την Liverpool, θα χρησιμοποιηθεί 3D scanning για να αποτυπωθούν οι εκφράσεις, τα χαρακτηριστικά και άλλα δεδομένα των παικτών της Arsenal ενώ θα αναβαθμιστεί η ποιότητα του άνετου και ελεύθερου gameplay, σύμφωνα με την εταιρεία. Αυτό το γεγονός είναι θετικό και για την Arsenal καθώς η Konami συμπληρώνει το κενό της ομάδας για καλύτερους χορηγούς.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μια εικόνα με τους Héctor Bellerín, Mesut Özil και Alexandre Lacazette. Η Konami ζήτησε και από τον Alexis Sánchez να ποζάρει για την εικόνα, αλλά ο γνωστός επιθετικός δήλωσε πως δεν είχε καλή διάθεση.

Διαβάστε επίσης για την συμφωνία της Konami με την FulhamΔείτε το preview του Pro Evolution Soccer 2018 και συζητήστε περισσότερα γι’ αυτό στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Miatakias (Level 16) 10/10/2017 19:22
Μια , μια ομαδες δεν γινεται τιποτα , το θεμα ειναι να κλεισει συμφωνιες με ολοκληρα πρωταθληματα
Notification