Ειδήσεις Sports FIFA 18 patch που διορθώνει τα γκολ από την σέντρα

FIFA 18 patch που διορθώνει τα γκολ από την σέντρα

Wednesday, 24 Jan 2018  | in Sports | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/ca/db/33/fifa-18-review-24-1516825770.jpg
 

FIFA 18 patch που διορθώνει τα γκολ από την σέντρα

Και ένα θέμα με τους τερματοφύλακες.

Η EA Sports ανακοίνωσε ότι δημιούργησε ένα νέο patch για το FIFA 18, το οποίο διορθώνει τα γκολ που μπαίνουν από την σέντρα.

Όσοι δεν το είχατε πάρει πρέφα, υπήρχε glitch το οποίο σας επέτρεπε να σκοράρετε από την σέντρα. Βέβαια χρειαζόταν αρκετό ψάξιμο, ωστόσο συνέβαινε και σε online αγώνες. Δεν μιλάμε για απευθείας σουτ, αλλά για συγκεκριμένο συνδυασμό με γρήγορη τελική κάθετη πάσα.

Με το νέο patch, η αμυνόμενη ομάδα ισχυροποιείται και γίνεται πιο "συμπαγής", ώστε να μην τρώει γκολ με ευκολία. Οι επιθετικοί της δεν πιέζουν τόσο πολύ και οι αμυντικοί κλείνουν χώρους μεταξύ τους.

Παράλληλα, στο ίδιο patch, διορθώθηκε ένα θέμα που μου είχε συμβεί σε online αγώνες, βάση του οποίου οι τερματοφύλακες έδιωχναν την μπάλα αν τους γινόταν πάσα προς τα πίσω. Δεν αναφερόμαστε μόνο στις περιπτώσεις όπου είχαν πίεση, αλλά και σε άλλες, όπου οι αντίπαλοι επιθετικοί βρίσκονταν σε απόσταση ασφαλείας. Τέλος, τα ματς στο FIFA Ultimate Team Champions Weekend League θα γίνονται στο εξής στο FeWC Stadium, με καιρό πάντα νύκτα και καλές καιρικές συνθήκες. Αυτό έγινε διότι κάποια γήπεδα είχαν τις γνωστές σκιές απ' τον ήλιο που δεν είναι ότι καλύτερο σε θέμα οπτικής.

Δείτε ακόμη το Fifa Live Battle μας. Αν παίζετε Fifa 18 γράψτε το ID σας σε αυτό το forum topic.

Συζητήστε τακτικές και απορίες για το Fifa 18 κάνοντας κλικ εδώ.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification