Ειδήσεις Sports Rocket League: Ανακοινώθηκαν οι πιθανότητες αντικειμένων στα loot boxes

Rocket League: Ανακοινώθηκαν οι πιθανότητες αντικειμένων στα loot boxes

Thursday, 26 Jul 2018  | in Sports | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/0e/0a/53/rocket-league-loot-crates-96-1532637381.jpg
 

Rocket League: Ανακοινώθηκαν οι πιθανότητες αντικειμένων στα loot boxes

Στο 55% τα σπάνια.

Μετά από τον σάλο που έχει ξεσπάσει στο παγκόσμιο gaming community για τις μικροσυναλλαγές και τα loot boxes και έχει αναγκάσει την Ολλανδία και το Βέλγιο να μπλοκάρουν το κρυφό περιεχόμενο σε αυτάχει αναγκάσει την Ολλανδία και το Βέλγιο να μπλοκάρουν το κρυφό περιεχόμενο σε αυτά, η Psyonix ανακοίνωσε το περιεχόμενο των loot boxes του Rocket League.

Τα loot boxes σας δίνουν αντικείμενα τα οποία διαφέρουν, ανάλογα με την σπανιότητά τους. Πόσες πιθανότητες έχετε όμως να τύχετε σε ένα πολύ καλό αντικείμενο; Δείτε παρακάτω:

Rare: 55%
Very Rare: 28%
Import item: 12%
Exotic item: 4%
Black Market item: 1%
Painted έκδοση αντικειμένου: 25%
Certified έκδοση αντικειμένου: 25%

Οι παραπάνω πιθανότητες δεν έχουν αλλάξει από τον Σεπτέμβριο του 2016 όταν και πρωτομπήκαν στο παιχνίδι. "Αν ποτέ τις αλλάξουμε τότε θα σας ενημερώσουμε στο blog" προσθέτει η Psyonix.

Δείτε τα loot boxes της Ολλανδίας που από χθες φανέρωσαν το περιεχόμενό τους.

Παρακολουθήστε επίσης ποιες χώρες θεωρούν ότι τα loot boxes είναι τζόγος και ποιες θεωρούν ότι δεν είναι. Συζητήστε περισσότερα για μικροσυναλλαγές και loot boxes με ένα κλικ στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification