Ειδήσεις Sports Το Fifa 20 στο Switch θα έχει ξανά πετσοκομμένα χαρακτηριστικά

Το Fifa 20 στο Switch θα έχει ξανά πετσοκομμένα χαρακτηριστικά

Sunday, 09 Jun 2019  | in Sports | Γράφτηκε από τον Σταύρος Αντωνόπουλος  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/ea/b1/47/fifa-20-nintendo-switch-legacy-gameworld-23-1560102464.jpg
 

Το Fifa 20 στο Switch θα έχει ξανά πετσοκομμένα χαρακτηριστικά

H ΕΑ εξηγεί την "Legacy" version για Nintendo Switch.

Παρόλο που η ανακοίνωση για την επιστροφή του Fifa Street μέσω ενός mode με όνομα Volta ενθουσίασε το κοινό, η συγκεκριμένη λειτουργία όπως και πολλα άλλα, θα απουσιάζουν από την έκδοση του Fifa 20 για το Nintendo Switch.

H έκδοση του Fifa 20 για Nintendo Switch θα ονομάζεται "Legacy" και θα ακολουθεί το ίδιο μονοπάτι με τα προηγούμενα χρόνια όσον αφορά τις περιορισμένες βελτιώσεις και περιεχόμενα. Μιλώντας στο Chris Tapsell του Eurogamer, ο παραγωγός του Fifa 20 Aaron McHardy εξήγησε τι ακριβώς σημαίνει αυτή η κίνηση για τους χρηστές του Switch.

Ερωτώμενος για το τι θα περιέχει η συγκεκριμένη έκδοση για την κονσόλα της Nintendo απάντησε: " Μια νέα ματιά στο παιχνίδι είναι φέτος διαθέσιμη στο Switch, η όποια περιλαμβάνει νέες λίστες παικτών και εμφανίσεων και άλλα παρόμοιε περιεχόμενα. Ωστόσο δεν πρόκειται να δοθούν modes όπως το Volta αλλά και πολλά νέα κορυφαία χαρακτηριστικά".

Διαβάστε περισσότερα για το FIFA 20 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification