Ειδήσεις Sports EA Sports: "Στο FIFA 20 θα παίρνετε παίκτες Icons πιο εύκολα"

EA Sports: "Στο FIFA 20 θα παίρνετε παίκτες Icons πιο εύκολα"

Wednesday, 18 Sep 2019  | in Sports | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/da/a0/37/fifa-20-zidane-89-1568836071.jpg
 

EA Sports: "Στο FIFA 20 θα παίρνετε παίκτες Icons πιο εύκολα"

Τέσσερα είδη Icons για κάθε ποδοσφαιριστή.

Η Electronic Arts ανακοίνωσε ότι στο Ultimate Team mode του FIFA 20 θα μπορείτε να βρείτε παίκτες Icons πιο εύκολα από κάθε άλλη έκδοση.

Οι Icons είναι οι θρυλικοί βετεράνοι που έχουν αποσυρθεί από την ενεργό δράση, όπως οι Ruud Gullit, Ronaldo (σ.σ. Ο Βραζιλιάνος), Patrick Vieira και δεκάδες άλλοι. Οι τιμές τους ανέρχονταν σε κάτι εκατομμύρια coins ή έστω κοντά στο ένα εκατομμύριο, αφού ήταν εντελώς OP. Ακόμα και οι κακοί παίκτες Icons μπορούσαν να φέρουν καλούς παίκτες Icons αν χρησιμοποιούνταν στα Squad Building Challenges.

Στο FIFA 20 θα υπάρχουν τέσσερις διαφορετικές κάρτες για κάθε παίκτη, σε ισάριθμες στιγμές της καριέρας του. Οι Base Icons, δηλαδή οι θρυλικοί παίκτες με rating στην αρχή της καριέρας τους, θα υπάρχουν σε πακέτα από το ξεκίνημα του EA και Origin Access trial, το οποίο ξεκινάει αύριο Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου και μέχρι και τα μέσα Δεκεμβρίου 2019.

Οι Mid Icons, που αφορούν στάδιο στην πορεία της καριέρας ενός παίκτη, θα ξεκινήσουν από αύριο και θα διατεθούν μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2020. Οι Prime Icons που αφορούν το ζενίθ της καριέρας ενός θρυλικού παίκτη, θα ξεκινήσουν στα μέσα Δεκεμβρίου 2019 και η διάθεσή τους θα σταματήσει στο τέλος του παιχνιδιού. Τέλος, τα Moment Icons που αφορούν μια ιστορική απόδοση στην καριέρα ενός παίκτη, θα ξεκινήσουν τον Φεβρουάριο του 2020 και θα παραμείνουν επίσης μέχρι την λήξη του Ultimate Team.

Με το νέο αυτό σύστημα, θα μπορούμε να επενδύουμε περισσότερο σε Icons στα Squad Building Challenges, ενώ κάποιοι θα πουλάνε τους Icons τους για να αποκτήσουν καλύτερους, άρα αυτό θα ωφελεί και την αγορά. Επίσης, η ελάχιστη αξία ενός παίκτη Icon θα μειωθεί από τα 102.000 στα 63.750 coins.

Δείτε ποιοι θα είναι οι νέοι Icons του FIFA 20.

Διαβάστε περισσότερα για το FIFA 20 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Ελάτε να παίξουμε Fifa παρέα. Δηλώστε εδώ το ID σας.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification