Ειδήσεις Sports FIFA 20: Μεγάλο update βελτιώνει την ντρίμπλα και το σουτ

FIFA 20: Μεγάλο update βελτιώνει την ντρίμπλα και το σουτ

Wednesday, 22 Jan 2020  | in Sports | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/6c/08/93/ronaldinho-update-82-1579707901.jpg
 

FIFA 20: Μεγάλο update βελτιώνει την ντρίμπλα και το σουτ

Αναφέρεται ότι θα αυξηθεί σημαντικά η απόκριση.

Η EA Sports κυκλοφόρησε ένα αρκετά μεγάλο update για το FIFA 20, που αντιμετωπίζει μια σειρά από προβλήματα όπως την ντρίμπλα και το σουτ.

Είναι διαθέσιμο για PlayStation 4 και Xbox One και ανεβάζει την απόκριση της ντρίμπλας όταν δεν χρησιμοποιούνται skill moves και για παίκτες που έχουν 80 rating ή περισσότερο στο dribbling. Αυτό σημαίνει ότι θα επηρεάσει όσους έχουν κατά μέσο όρο 80 rating στα agility dribbling και balance και όσο μεγαλύτερος ο μέσος όρος του rating τόσο μεγαλύτερη θα είναι η απόκριση. Το συμπέρασμα είναι ότι όσοι είναι τεχνίτες με τις ντρίμπλες θα νιώσουν μεγάλη διαφορά μετά το patch.

To patch αύξανε επίσης σημαντικά την αποτελεσματικότητα των σουτ μέσα από την περιοχή, δηλαδή 13.7 μέτρα από το τέρμα και η εταιρεία αναφέρει ότι από αυτή την απόσταση θα είναι λιγότερο πιθανό να φύγει η μπάλα έξω η να πάει στο δοκάρι.

Επίσης προστίθενται 71 νέα πρόσωπα παικτών και διορθώσεις σε bugs που αφορούσαν το Second Defender Switch Icon που εξαφανιζόταν αλλά και ακόμα περισσότερα.

Διαβάστε το review του FIFA 20 και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

Θέλετε να παίξουμε παρέα online; Κάντε κλικ εδώ για να ανταλλάξουμε IDs.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification