Ειδήσεις Sports Ιάπωνας παίκτης FIFA ταξίδεψε μέχρι την Αγγλία για να παρακολουθήσει ομάδα πέμπτης κατηγορίας

Ιάπωνας παίκτης FIFA ταξίδεψε μέχρι την Αγγλία για να παρακολουθήσει ομάδα πέμπτης κατηγορίας

Monday, 17 Feb 2020  | in Sports | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/1c/43/19/japan20fifa20520-74-1581943176.jpg
 

Ιάπωνας παίκτης FIFA ταξίδεψε μέχρι την Αγγλία για να παρακολουθήσει ομάδα πέμπτης κατηγορίας

Έχει εννέα χρόνια που την υποστηρίζει.

 

Ένας Ιάπωνας παίκτης FIFA με όνομα Akito Aoki, πέταξε στην άλλη άκρη του κόσμου, από την Ιαπωνία στο Ηνωμένο Βασίλειο την περασμένη εβδομάδα, για να παρακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα εν δράση. Πολλοί θα περιμένετε η αγαπημένη του ομάδα να είναι κάποια από τις κορυφαίες της Premier League ή έστω της Championship (δεύτερη κατηγορία Αγγλίας), όμως ο Akito Aoki, ταξίδεψε για να παρακολουθήσει την Stockport County, μια ομάδα πέμπτης κατηγορίας.

Ο ίδιος αναφέρει: “Μου αρέσουν τα video games και βρήκα την Stockport County την οποία και επέλεξα να υποστηρίζω. Είμαι υποστηρικτής της ομάδας για περίπου οκτώ με εννέα χρόνια αλλά αυτή είναι η πρώτη μου φορά στο Edgeley Park. Ήταν πολύ ωραία και θα μείνω εδώ για μια εβδομάδα.”

Μπορούμε να καταλάβουμε ότι παίζει αρκετά χρόνια FIFA αφού η County δεν είναι στο game εδώ και πολλά χρόνια. Ο ίδιος βέβαια δεν αρκέστηκε στο να παρακολουθήσει απλά ένα παιχνίδι και έτσι πήγε να γνωρίσει μερικούς από τους παίκτες όπως και άλλους υποστηρικτές σε τοπική pub.

Παρά το ότι ακούγεται παράδοξο το να παθιαστεί κάποιος με ομάδα τόσο χαμηλής κατηγορίας και χωρίς να είναι για παράδειγμα η ομάδα του τόπου που μεγάλωσε, υπάρχει ένα γόητρο στην υπόθεση. Είναι πολύ απολαυστικό το να πάρει κανείς μια ομάδα χαμηλής κατηγορίας στο manager mode του FIFA και να την οδηγήσει στην δόξα των πρωταθλημάτων, οπότε ίσως να υπάρχει μια λογική εξήγηση στις κινήσεις του Ιάπωνα παίκτη.

Διαβάστε για τον 40χρονο Ιάπωνα που έστελνε θανατικές απειλές στη Square Enix επειδή έχανε σε παιχνίδι της και συζητήστε για το FIFA 20 στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification