Ειδήσεις Sports Street Power Football

Street Power Football

Thursday, 28 May 2020  | in Sports | Γράφτηκε από τον Φίλιππος Κανελλόπουλος  
Φίλιππος Κανελλόπουλος

Φίλιππος Κανελλόπουλος  

When a man lies he murders some part of the world...
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/b6/ab/92/street-power-football-80-1590687571.jpg
 

Street Power Football

Ποδόσφαιρο στους δρόμους.

Το Street Power Football, ο νέος αθλητικός τίτλος της Gamajun Games παρουσιάστηκε μέσω reveal trailer.

Τα τελευταία χρόνια τα sports games, έχουν μια ξεκάθαρη ροπή προς το Simulation χαρακτήρα του εκάστοτε αθλήματος. Πέραν των NBA Playgrounds, Fifa Street και το mode του Fifa 20 με τίτλο, Volta, οι arcade κυκλοφορίες είναι λιγοστές. Το Street Power Football δείχνει να θέλει να καλύψει αυτό το κενό αν και η εταιρεία ανάπτυξης δεν έχει πρωτύτερη εμπειρία στο χώρο των αθλητικών games.

Το Street Power Football προσφέρει έξι game modes για να επιλέξετε. Μπορείτε να τελειοποιήσετε τα κόλπα σας στο freestyle, να κυριαρχήσετε στο Panna, ή να προσπαθήσετε να γίνετε ο βασιλιάς του street football στο adventure mode του παιχνιδιού.

Στο παιχνίδι θα κάνουν την παρουσία τους γνωστοί αθλητές του street football, ενώ θα υπάρχουν και κάποιοι χαρακτήρες δημιουργήματα των developers. Οι αστέρες του αθλήματος, Sean Garnier και Liv Cooke, έχουν δώσει τις κινήσεις τους μέσω motion-capture για την καλύτερη δυνατή εμπειρία του παίκτη. Επίσης κάθε αθλητής θα μπορεί να χρησιμοποιεί διάφορες superpowers.

Το Street Power Football θα κυκλοφορήσει για PC, PS4, Xbox One αυτό το καλοκαίρι.

Διαβάστε το review του FIFA 2020 και συζητήστε για το Street Power Football στο αντίστοιχο forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification