Destruction AllStars

Hot
Φίλιππος Κανελλόπουλος

Φίλιππος Κανελλόπουλος  

When a man lies he murders some part of the world...
 
0.0 ()
2
Destruction AllStars

Destruction AllStars

Η κυκλοφορία του μεταφέρεται για τον Φεβρουάριο του 2021. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 12/6/20] Η Sony ανακοίνωσε το Destruction AllStars, κατά τη διάρκεια του PS5 online event.

Στο τρέιλερ που δημοσιεύθηκε, φαίνεται ως μια μείξη από Destruction derby, Twisted metal και Rocket League σε φουτουριστικό περιβάλλον. Στις πίστες, μπορούν να μάχονται για τη νίκη και οι οδηγοί χωρίς να είναι μέσα στα οχήματά τους.

Το Destruction AllStars είναι PS5 exclusive και αναπτύσσεται από τη βρετανική Lucid Games, γνωστή για το Geometry wars: Dimensions το οποίο είχε κυκλοφορήσει το 2014.

[UPDATE: 26/10/20 - Η κυκλοφορία του μεταφέρεται για τον Φεβρουάριο του 2021] Το Destruction AllStars που είχε ανακοινωθεί ότι θα κυκλοφορήσει κατά το λανσάρισμα του PS5 τελικά μεταφέρεται για τον Φεβρουάριο του 2021 και πλέον θα διατεθεί μέσω PS Plus.

Σύμφωνα με το PlayStation Blog, ο Pete Smith, διευθυντής του product development της Sony, ανακοίνωσε ότι το επερχόμενο action racing μεταφέρθηκε από την αρχική του ημερομηνία κυκλοφορίας στις 12 Νοεμβρίου 2020 στον Φεβρουάριο του 2021. “Το Destruction AllStars είναι ένα multiplayer παιχνίδι που λάμπει όταν κοντράρεστε online ενάντια σε gamers από όλο τον κόσμο. Θέλουμε όσο το δυνατόν περισσότεροι παίκτες να βιώσουν αυτόν τον χαμό στο PS5 και τι καλύτερο για να το πετύχουμε από το να το προσφέρουμε στα μέλη του PS Plus; Την επόμενη εβδομάδα θα επιστρέψουμε με ένα ολοκαίνουργιο τρέιλερ και περισσότερες λεπτομέρειες για το παιχνίδι, οπότε και θα ξέρετε ακριβώς τι να περιμένετε όταν θα το κατεβάσετε τον Φεβρουάριο. Τα νέα μπορεί να απογοητεύσουν μερικούς από εσάς που ήθελαν να το παίξουν κατά το λανσάρισμα, αλλά ελπίζουμε να κατανοείτε την απόφαση” έγραψε ο Smith. Σύμφωνα επίσης με τον Smith, εάν προ-παραγγείλατε το παιχνίδι στην τιμή λιανικής του, τα χρήματά σας θα σας επιστραφούν.

Το Destruction AllStars θα κυκλοφορήσει τον  Φεβρουάριο του 2021.

Διαβάστε το review του Rocket League και συζητήστε για το Destruction AllStars στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 27/10/2020 08:28
Δεν πειράζει που θα αργήσει εξάλλου θα κυκλοφορήσουν τόσοι πολλοί και ωραίοι τιτλοι απο τις πρώτες μέρες.
Notification