Ειδήσεις Sports Το PES έχασε τα δικαιώματα των Milan και Inter

Το PES έχασε τα δικαιώματα των Milan και Inter

Tuesday, 07 Jul 2020  | in Sports | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/d0/8c/08/pes-milan-rights-konami-pes-2021-82-1594155757.jpg
 

Το PES έχασε τα δικαιώματα των Milan και Inter

Λόγω αποκλειστικότητας του FIFA.

Το PES έχασε τα δικαιώματα της Μίλαν και της Ίντερ, σύμφωνα με ανακοίνωση της Konami. Αμφότεροι οι δύο σύλλογοι θα συνεχίσουν να εμφανίζονται στο PES 2020 και η αντιπροσώπευσή τους στο παιχνίδι δεν θα αλλάξει, ούτε θα επηρεαστούν οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων που έχετε ήδη στο myClub.

Απ' ότι φαίνεται όμως, στο PES 2021 οι δύο αυτές ομάδες θα έχουν ψεύτικα ονόματα. Το PES 2021 δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί αλλά αναμένεται φέτος. Η Ιαπωνική εταιρεία πάντως, θα συνεχίσει να επεκτείνει τις ήδη υπάρχουσες συμφωνίες της, όπως ανακοίνωσε σχετικά.

Τον Αύγουστο του 2019 το PES 2020 είχε ανακοινώσει τότε την απόκτηση των επίσημων δικαιωμάτων για την Serie A, που αφορά ονομασίες, λογότυπα ομάδων, γήπεδα κ.ο.κ. Επίσης, η Konami διατηρεί τα αποκλειστικά δικαιώματα της Juventus, στην οποία θυμίζουμε ότι παίζει ο Cristiano Ronaldo και που στο FIFA 20 απεικονίζεται ως "Piemonte Calcio".

Πάντως, δεδομένου του ότι υπάρχουν μόλις δύο εξομοιωτές ποδοσφαίρου στην αγορά (σ.σ. το Football Manager είναι Manager game και δεν τα ανταγωνίζεται καθώς έχει σχεδόν όλα τα δικαιώματα) η απώλεια αποκλειστικών δικαιωμάτων από το ένα ποδοσφαιράκι, μας έχει διδάξει εδώ και μια δεκαετία σε όλες τις μέχρι τώρα περιπτώσεις, ότι οι αντίστοιχες ομάδες με τους παίκτες τους εμφανίζονται στο ανταγωνιστικό ποδοσφαιράκι, λόγω μεγαλύτερης προσφοράς κατά την πλειοδότηση.

Διαβάστε για το PES 2020 Euro DLC που κυκλοφόρησε και συζητήστε για το PES 2020 στο αντίστοιχο forum topic.

Θέλετε να παίξουμε PES παρέα; Γράψτε το ID σας εδώ.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification