Ειδήσεις Sports Football Manager 2021

Football Manager 2021

Monday, 19 Oct 2020  | in Sports | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (1 σχόλιο)
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Η ιστορία των video games (ongoing project) ➤ https://youtube.com/playlist?list=PLNdl_6QtiCXV-PCfwjAh0DWRqSAXNr5PZ
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/c5/b1/47/fm-2020-94-1596198867.jpg
 

Football Manager 2021

Θα εκφράζεστε και κατά τη διάρκεια των αγώνων. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 31/7/20]Η Sports Interactive ανακοίνωσε ότι το FM 2021 θα καθυστερήσει να κυκλοφορήσει λόγω του κορωνοϊού.

Ο Miles Jacobson, Managing Director της Λονδρέζικης εταιρείας, δήλωσε ότι "Παρά τα προβλήματα το Football Manager θα κυκλοφορήσει μέσα στο έτος, απλά λίγο αργότερα απ' ότι κυκλοφορεί συνήθως". Έχουμε συνηθίσει τα Football Manager να κυκλοφορούν κάθε Νοέμβριο, επομένως λογικά θα το περιμένουμε μέσα στο τελευταίο δίμηνο του έτους.

Για τον σκοπό αυτό χρειάστηκε "απίστευτη προσπάθεια. Η ευελιξία που έδειξε η ομάδα ανάπτυξης στο να δουλεύει αυτή την περίοδο ήταν εκπληκτική. Τα δεδομένα και οι στόχοι άλλαζαν διαρκώς. Ελπίζουμε να εκτιμήσετε τις βελτιώσεις και τα νέα χαρακτηριστικά που σας ετοιμα΄σαμε για φέτος. Το να κυκλοφορούμε νέο παιχνίδι σε περίοδο παγκόσμιας πανδημίας είναι κάτι για το οποίο είμαι περήφανος".

 

 

Η Sports Interactive προσέλαβε 20 νέους developers από την αρχή της πανδημίας, ενώ έδωσε και το Football Manager 2020 δωρεάν για αρκετές εβδομάδες.Προς το παρόν, ο Jacobson δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις για τα νέα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού, καθώς όπως κατέληξε "είναι ακόμη πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για αυτά".

[UPDATE: 19/10/20 - Οι νέες λειτουργίες και προσθήκες]  Η Sports Interactive σε αντίθεση με πέρυσι, αποκάλυψε τις νέες δυνατότητες στο gameplay του Football Manager 2021, ανεβάζοντας ένα μονόλεπτο βίντεο χωρίς επεξήγηση αρχικά και ένα μεγαλύτερο βίντεο με σχολιασμό λίγες μέρες αργότερα.

Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται μέσα στις επόμενες εβδομάδες αφού θα είμαστε κοντά στην κυκλοφορία της beta που θα γίνει στις αρχές του Νοέμβρη. Οι νέες προσθήκες του Football Manager 2021 θα προσφέρουν νέα επίπεδα βάθους και ρεαλιστική προσέγγιση στην εμπειρία σας, ενώ σας δίνει περισσότερα κίνητρα από ποτέ για να αναπτύξετε την ικανότητα σας ως manager και να οδηγήσετε την ομάδα σας στην επιτυχία.

Στην δυναμική και πιστή στη πραγματικότητα εμπειρία διαχείρισης του Football Manager 2021 η οποία εστιάζει σε εσάς όπως ποτέ άλλοτε, από μικρές συζητήσεις μέχρι τους μεγάλους τελικούς κυπέλων, θα είστε εφοδιασμένοι με όσα χρειάζεστε για να φτάσετε στην κορυφή. Παρακάτω θα βρείτε μερικές από τις μεγαλύτερες νέες λειτουργίες και προσθήκες που θα βρείτε στο Football Manager 2021.

fm21 1

Βελτιώσεις στο Match Day
Το Match Day είναι ένα από τα στοιχεία που έχουν βελτιωθεί. Κάθε αγωνιστική έχει την αίσθηση θεάματος καθώς υπάρχει ένα νέο build-up στο post-match που θα σας φέρει πιο κοντά στη δράση. Στο pre-game θα διαχειρίζεστε το βοηθητικό staff και τις συμβουλές που σας δίνουν για να υπερισχύσετε από την σέντρα. Τα tactical insights τα team sheets τα opposition reports περιέχουν ήδη υπάρχουσες λεπτομέρειες αλλά και νέα δεδομένα για να σας δώσουν την δυνατότητα να σχεδιάσετε την τέλεια στρατηγική πριν από την έναρξη του αγώνα. Μπορείτε πλέον να δείτε την ομάδα σας στο κάτω μέρος της οθόνης, πατώντας σε ένα pop up μενού, όπου μπορείτε επίσης να δείτε τις νέες πράσινες, κίτρινες ή κόκκινες καρδιές, οι οποίες αντιπροσωπεύουν την φυσική κατάσταση των παικτών σας, βοηθώντας σας να πάρετε ευκολότερα αποφάσεις για τους αναπληρωματικούς. Το περιβάλλον χρήστη έχει αλλάξει ολοκληρωτικά. Στην οθόνη σας πλέον κυριαρχεί η δράση, με τους αγώνες σε full view ώστε να δώσετε προσοχή και στην βελτιωμένη απεικόνιση των παικτών, τα βελτιωμένα animations και τον βελτιωμένο φωτισμό.
fm 21 2

Ανάλυση στατιστικών νέας γενιάς
Η Sports Interactive σε συνεργασία με την SciSports, φέρνει ακόμα πιο προηγμένες αναλύσεις. Μπορείτε πλέον να διαχειριστείτε την ομάδα σας με περισσότερες λεπτομέρειες από ποτέ και με δημοφιλή μετρικά συστήματα όπως το Expected Goals που θα χρησιμοποιηθεί πολύ στο Football Manager 2021. Η σύνοψη μετά την ολοκλήρωση κάθε αγώνα, σας παρέχει την πλήρη ανάλυση του αποτελέσματος, συμπεριλαμβανομένων των αντιδράσεων από τα social media και τον τύπο. Εμβαθύνοντας στην ανάλυση του αγώνα με τα xG match story, xG shot map και την ενισχυμένη γραφική απεικόνιση για τον μέσο όρο απόδοσης σε κάθε θέση. Το xG shot map για παράδειγμα δείχνει την ποιότητα κάθε των σουτ με βάση την θέση του γηπέδου από την οποία έγινε η απόπειρα, σε μία κλίμακα από το 1 μέχρι το 12. Μπορείτε πλέον να γνωρίζετε την ευστοχία των παικτών σας στα σουτ με απόλυτη ακρίβεια.

Το Squad Building επεκτάθηκε
To Squad Building έχει επεκταθεί φέτος, φέρνοντας σας πιο κοντά στην ομάδα scouting για να σας βοηθήσει να εξασφαλίσετε τους υψηλότερους μεταγραφικούς στόχους σας. Για να τα καταφέρετε καλύτερα, στο Football Manager 2021 έχει εισαχθεί ένας νέος ρόλος στο staff, νέα meetings όπως και νέες αλληλεπιδράσεις όλα στο πλαίσιο της ρεαλιστικής προσέγγισης της περιόδου μεταγραφών. Μπορείτε πλέον να ενδυναμώσετε το scouting και να θέσετε τις μεταγραφικές σας προθέσεις με τα νέα recruitment meetings. Πριν από την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου θα καλείστε σε ένα meeting με τους επικεφαλής της ομάδας. Εκεί θα δέχεστε συμβουλές από το staff για τις θέσεις τις οποίες χρειάζεται να ενδυναμώσετε, όπως επίσης να μοιραστείτε τις σκέψεις σας αλλά και να θέσετε νέες εργασίες για τους scouters. Αυτά τα meetings σας ωθούν στο να σκέφτεστε συνεχώς για τις επόμενες κινήσεις της ομάδας σας και την μακροπρόθεσμη στρατηγική που θα εφαρμόσετε. Είτε χρειάζεστε παίκτες άμεσα, είτε ψάχνετε για κάποια μελλοντική επένδυση, το backroom staff θα σας δώσει συμβουλές για να τα καταφέρετε. Αυτή η νέα προσθήκη κάνει ευκολότερη την αναζήτηση του αδύναμου σημείου της ομάδας σας και συνεπώς την ενδυνάμωση του με αλλαγές ή νέες μεταγραφές.

fm 21 3

Ανανεωμένη διαχείριση των Media
Η διαχείριση των media έχει αναβαθμιστεί στο Football Manager 2021, με το press conference να δείχνει πλέον όλους τους παρόντες δημοσιογράφους και τις ερωτήσεις τους, όπως και την άποψη τους για εσάς ως manager, αν κάνετε κλικ επάνω τους. Η πρόκληση είναι το αν θα μπορέσετε να τους έχετε με το μέρος σας, χωρίς να κάνετε ερωτήσεις που θα αναστατώσουν το συμβούλιο, τους παίκτες και τους fans. Τα media στο σήμερα είναι αδίστακτα στην αναζήτηση τους για επικεφαλίδες, οπότε καλό θα ήταν να σκεφτείτε τα πάντα συγχρόνως, καθώς αν γίνει ένα λάθος, μπορεί να επηρεάσει και τους υπόλοιπους παράγοντες.

Επανασχεδιασμός των αλληλεπιδράσεων
Η επικοινωνία στο Football Manager 2021 έχει μεγαλύτερο σκοπό. Ο τρόπος και το περιεχόμενο των λεγομένων σας έχουν αλλάξει ολοκληρωτικά. Δεν επανασχεδιάστηκαν μόνο τα press conferences και το σύστημα διαλόγων, αλλά και ο τρόπος με τον οποίο μιλάτε καθώς έχει έρθει πιο κοντά στην ανθρώπινη πραγματικότητα. Η εισαγωγή των Quick Chats τα οποία αντιπροσωπεύουν τις μικρές και ανεπίσημες συζητήσεις σας, όπως για παράδειγμα να πλησιάσετε έναν παίκτη και να του μιλήσετε για κάποιο ζήτημα για ένα δύο λεπτά. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα απομακρυσμένης επικοινωνίας με ανθρώπους που δεν βρίσκονται στο club, όπως παίκτες που έχουν φύγει δανεικοί, αντίπαλους managers, μέχρι και δημοσιογράφους. Τα Gestures είναι η αντικατάσταση του tone system που υπήρχαν στο Football Manager εδώ και πολλά χρόνια. Σας επιτρέπει να είστε πολύ πιο εκφραστικοί με τις επιλογές σας σε κάθε κατάσταση που βρίσκεστε, από meetings με την ομάδα σας, μέχρι και την εβδομαδιαία συνέντευξη τύπου. Συνεπώς, αν για παράδειγμα καλωσορίζετε κάποιο νέο μεταγραφικό απόκτημα, μπορείτε να τον υποδεχτείτε με ανοικτές τις αγγάλες, αλλά αν σας γίνει μία άβολη ερώτηση από τους δημοσιογράφους, μπορείτε να σταυρώσετε τα χέρια σας στο στήθος σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα Gestures για να πείσετε τον κόσμο για όσα λέτε, όμως θα αποτελέσουν παράγοντα που θα συμβάλει στον σχηματισμό της γνώμης που θα έχουν οι παίκτες και τα media για εσάς.

fm21 5

Το τέλος της σεζόν
Το Football Manager 2021, θα σας επιτρέψει να ξαναζήσετε τα ύψη και τα βάθη της επιτυχίας σας όπως ποτέ άλλοτε. Η επιτυχία δεν σημαίνει πάντα κατάκτηση τροπαίων, θα μπορούσε να σημαίνει την αποφυγή του υποβιβασμού στην τελευταία μέρα της αγωνιστικής ή την εξασφάλιση της ανόδου μέσω των playoffs. Οι πανηγυρισμοί θα φαίνονται καλύτεροι με βελτιωμένη παρουσίαση καθώς η ομάδα σας σηκώνει το τρόπαιο και τα κονφετί γεμίζουν το γήπεδο. Φυσικά η παρουσία των media μαζί και ο ενθουσιασμός θα είναι αυξημένα σε αυτές τις περιπτώσεις. Στο τέλος κάθε σεζόν, θα έχετε μία νέα παρουσίαση της περασμένης χρονιάς, στην οποία θα βρείτε τα highlights της εντός και εκτός του γηπέδου.

Άλλες βελτιώσεις
- Ενίσχυση του Squad View
- To Fitness εμφανίζεται πλέον με μία πράσινη, κίτρινη ή κόκκινη καρδιά αντί για ποσοστιαία παρουσίαση.
- Το Sharpness έχει την ίδια αλλαγή, αλλά αντί για καρδιές έχει πράσινους αντίχειρες και κίτρινα και πράσινα βελάκια που υποδεικνύουν την αύξηση ή μείωση του Sharpness.
- Ανανέωση των αδειών και απόκτηση αδειών όπως της Leicester City FC
- Μπορείτε πλέον να ρωτήσετε τον ατζέντη κάποιου παίκτη για την διαθεσιμότητα του.

[UPDATE 2: 19/10/20 - Θα εκφράζεστε και κατά τη διάρκεια των αγώνων] Το νέο σύστημα των gestures που αντικαθιστά το tone system των προηγούμενων Football Manager δεν θα περιορίζεται στις συνεντεύξεις τύπου και τις κουβέντες με παίκτες ή δημοσιογράφους, αλλά θα έχει εφαρμογή και κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες για το Football Manager 21, το νέο user interface των αποδυτηρίων θα κινείται σε παρόμοια λογική με το σύστημα των χειρονομιών, παρέχοντάς σας πληροφορίες για την κατάσταση των παικτών σας μέσω των αντιδράσεων και της γλώσσας του σώματός τους. Κάτι τέτοιο μπορεί να φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο στο ημίχρονο, καθώς θα σας επιτρέπει για παράδειγμα να αντικαταστήσετε έναν παίκτη που δεν φάνηκε να επηρεάζεται ιδιαίτερα από την ομιλία σας με έναν άλλο από τον πάγκο ο οποίος ενθουσιάστηκε κι είναι έτοιμος για μάχη. Αντίστοιχα, κατά τη διάρκεια των αγώνων, θα μπορείτε να φωνάξετε ή να κάνετε χειρονομίες όπως ένας πραγματικός προπονητής.

Διαβάστε το review του Football Manager 2020 από τον γράφοντα και συζητήστε για το FM 2021 στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 20/10/2020 10:03
Φέτος πιστεύω πως όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι θα ασχοληθούν αποκλειστικά με αυτό.
Notification