Ειδήσεις Sports FIFA 21 gameplay trailer

FIFA 21 gameplay trailer

Wednesday, 05 Aug 2020  | in Sports | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/4f/31/96/fifa-21-gameplay-trailer-38-1596638577.jpg
 

FIFA 21 gameplay trailer

Χειροκίνητες κινήσεις παικτών, καλύτερες ντρίμπλες κ.α.

Η EA Sports δημοσίευσε το πρώτο gameplay trailer του FIFA 21 στο οποίο δείχνει ορισμένες από τις νέες αλλαγές στο χειρισμό.

Η πρώτη αλλαγή που μας δείχνει το βίντεο είναι το Agile dribbling. Φέτος θα υπάρχει μεγαλύτερη ευλυγισία στις ντρίμπλες. Αντίθετα, οι αμυντικοί θα μπορούν να βάλουν τον ώμο τους για να σταματήσουν τον παίκτη που επιτίθεται.

Επιπλέον, θα έχουμε τα Creative runs, καθώς θα μπορείτε να στείλετε τους παίκτες σας να κάνουν κινήσεις...χειροκίνητα. Με αυτό τον τρόπο δεν θα βασίζεστε στο A.I.

Το Position awareness είναι ένα ακόμη χαρακτηριστικό που θα ευνοήσει ακόμη περισσότερο τους παίκτες παγκόσμιας κλάσης, ώστε να τοποθετούν το σώμα τους σωστά, είτε επιτίθενται, είτε αμύνονται (ανάλογα με την θέση τους), κάτι που θα κανει την διαφορά στο γήπεδο στην άμυνα, τις πάσες ή την σωστή θέση για σουτ.

Το Natural Collision system είναι μία επίσης μεγάλη αλλαγή, καθώς θα υπάρχει καλύτερο collision detection μεταξύ παικτών. Οι παίκτες δεν θα πέφτουν κάτω χωρίς λόγο, αλλά θα συγκρούνται σωστά και ρεαλιστικά μεταξύ τους. Ελπίζουμε μετά από αυτό να μην έχουμε τόσα άδικα πέναλτι, όπως συμβαίνει εδώ και τουλάχιστον τρεις εκδόσεις!

Μερικές ακόμη νέες προσθήκες που υπόκεινται στους βασικούς κανόνες ποδοσφαίρου είναι οι χειροκίνητες κεφαλιές, οι μακρινές κάθετες μπαλιές, το competitor mode με το οποίο θα παίζετε ενάντια στους κορυφαίους παίκτες στον κόσμο, ενώ θα έχουμε και gameplay rewind για να γυρνάτε την φάση πίσω όποτε θέλετε και πιο γρήγορα.

Ελπίζουμε η EA Sports να κάνει αλλαγές και στα modes του παιχνιδιού. Σύντομα θα μάθουμε περισσότερα και για τις αλλαγές στο Career mode και το FIFA Ultimate Team.

Το FIFA 21 θα κυκλοφορήσει στις 6 Οκτωβρίου για PC, PS4, Xbox One και Switch. Αργότερα θα το δούμε και σε PS5 και Xbox Series X.

Διαβάστε περισσότερα για το FIFA 21 και το FIFA 21 Ultimate Team.

Δείτε όλα τα games που ανακοινώθηκαν στο EA Play και συζητήστε για το FIFA 21 σε αυτό το forum topic. Ελάτε επίσης να παίξουμε ως συμπαίκτες ή αντίπαλοι γράφοντας το ID σας σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification