Ειδήσεις Sports Το FIFA 21 δεν θα έχει cross-play

Το FIFA 21 δεν θα έχει cross-play

Tuesday, 11 Aug 2020  | in Sports | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/e9/e4/47/fifa-21-cross-play-89-1597138830.jpg
 

Το FIFA 21 δεν θα έχει cross-play

Θα μπορείτε ωστόσο να μεταφέρετε την πρόοδό σας στην ένατη γενιά.

Η EA Sports δήλωσε στο Twitter ότι το FIFA 21 δεν θα έχει cross-play.

Θα μπορείτε ωστόσο να μεταφέρετε την πρόοδό σας από το PS4 στο PS5 και από το Xbox One στο Xbox Series X, κάνοντας login με το ίδιο PSN ή Xbox Live gamertag αντίστοιχα. Επίσης, θυμίζουμε ότι αν αγοράσετε το FIFA 21 για PS4 ή Xbox One, τότε όταν θα αγοράσετε κονσόλα ένατης γενιάς δεν χρειάζεται να το ξαναγοράσετε, αλλά θα συνεχίσετε να το παίζετε με το ίδιο προφίλ ή με το ίδιο retail δισκάκι.

 

 

Το FIFA 21 θα κυκλοφορήσει στις 6 Οκτωβρίου για όλα τα format και στις κονσόλες ένατης γενιάς όταν βγουν στην αγορά.

Δείτε τι αναμένουμε στο Ultimate Team και συζητήστε για το FIFA 21 σε αυτό το forum topic. Ελάτε επίσης να παίξουμε ως συμπαίκτες ή αντίπαλοι γράφοντας το ID σας σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification