FIFA 21: Τα Icon Squad Building Challenges επιστρέφουν στο Ultimate Team

Hot
FIFA 21: Τα Icon Squad Building Challenges επιστρέφουν στο Ultimate Team

FIFA 21: Τα Icon Squad Building Challenges επιστρέφουν στο Ultimate Team

Θα παραμείνουν και τα Icon Swaps.

Το FIFA 21 επαναφέρει τα Icon Squad Building Challenges μετά την παράλειψή τους στο FIFA 20.

Τα Icon Squad Building Challenges είναι ένας τρόπος να οδεύσετε σταδιακά στην απόκτηση των πιο διάσημων παικτών για την ομάδα σας. Πέρυσι η ΕΑ τα αντικατέστησε με τα Icon Swaps, τα οποία σας έδιναν την ευκαιρία να αποκτήσετε Icons παίζοντας το παιχνίδι. Από κάποιες απόψεις, η αλλαγή λειτούργησε, αφαίρεσε όμως την επιλογή να grindάρετε για να αποκτήσετε την καλύτερη εκδοχή των περισσότερων καρτών. Μπορούσατε δηλαδή να αποκτήσετε διάσημους παίκτες, αλλά ο μόνος τρόπος να έχετε τις καλύτερες κάρτες τους ήταν να τις αγοράσετε μέσω transfer market ή να ξοδέψετε ένα σωρό πραγματικά χρήματα με την ελπίδα να σταθείτε τυχεροί.

Τα νεότερα Pitch Notes του FIFA 21 αναφέρουν ότι τα Icon Squad Building Challenges και τα Swaps θα επιστρέψουν. Συνεπώς, είτε προτιμάτε να κυνηγάτε objectives παίζοντας είτε να ασχοληθείτε με τα Icon Squad Building Challenges, θα έχετε και τις δύο επιλογές. Δυστυχώς, υπάρχει και ένα μεγάλο “αλλά” καθώς τα Pitch Notes μπορεί να αναφέρουν την επιστροφή των Icon Squad Building Challenges, δεν λένε ωστόσο κι αν οι παίκτες θα μπορούν να πάρουν την καλύτερη εκδοχή ενός Icon μέσω αυτών. Αυτό θα μπορούσε να συμβαίνει και πάλι, απλώς δεν αναφέρεται ρητά.
Το FIFA 21 θα κυκλοφορήσει για PC, PS4, και Xbox One στις 9 Οκτωβρίου και για PS5 και Xbox Series X/S αργότερα.

Διαβάστε επίσης τις διαμαρτυρίες παικτών για τα ratings τους στο FIFA 21 κα συζητήστε για το FIFA 21 σε αυτό το forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer0891 (Level 4) 01/10/2020 09:35
Το fifa21 έχει αρκετές βελτιώσεις και το squad building challenges είναι μια απο αυτές.
Notification