Ειδήσεις Sports NBA 2K21: Το DualSense του PS5 θα σας ειδοποιεί για την κούραση των παικτών

NBA 2K21: Το DualSense του PS5 θα σας ειδοποιεί για την κούραση των παικτών

Thursday, 15 Oct 2020  | in Sports | Γράφτηκε από τον Φίλιππος Κανελλόπουλος   | (1 σχόλιο)
Φίλιππος Κανελλόπουλος

Φίλιππος Κανελλόπουλος  

When a man lies he murders some part of the world...
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/39/79/e0/nba-2k21-ps5-2-19-1602759479.jpg
 

NBA 2K21: Το DualSense του PS5 θα σας ειδοποιεί για την κούραση των παικτών

Μέσω των adaptive triggers.

O gameplay director της 2Κ μίλησε στο PlayStation Blog και αναφέρθηκε στην διαδραστικότητα που θα επιφέρει το DualSense, το χειριστήριο του PS5 στο gameplay του NBA 2K21.

O Mike Wang, ο gameplay director της 2Κ αναφέρθηκε γενικά στις βελτιώσεις που θα δει η next-gen έκδοση του 2Κ21 και συγκεκριμένα στην τρομακτική λεπτομέρεια των αθλητών και γηπέδων, στο body collision, το blocking και την κίνηση των παικτών. Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα νέα στοιχεία θα σχετίζονται με την χρήση του DualSense.

Ο Wang δήλωσε: ''Η χρήση των adaptive triggers έχει σχεδιαστεί με τρόπο κατά τον οποίο θα ειδοποιούν τους gamers για την κούραση των παικτών. Όσο κινείστε στo γήπεδο, θα αισθάνεστε περισσότερη αντίσταση από το trigger του sprint, ανάλογα με την ενέργεια που έχει ο αθλητής σας. Επίσης κάτι αντίστοιχο θα συμβαίνει και στο παιχνίδι μέσα στην ρακέτα αφού οι πιο δυνατοί μπασκετμπολίστες θα χρειάζονται πολύ λιγότερο πάτημα του L2 για να αμυνθούν απέναντι σε πιο αδύναμους αντιπάλους, αλλά θα ισχύει το αντίθετο όταν επιτίθενται''.

Ο gameplay director αναφέρθηκε και στο haptic feedback του DualSense: ''Θα αισθάνεστε κάθε επαφή στο γήπεδο, από την απλή επαφή μέχρι και την δυνατή πρόσκρουση με τρόπο πολύ ρεαλιστικό, που θα σας υποδεικνύει το πόσο σκληρά παίζει ο παίκτης και την επίπτωση που αυτό θα έχει στην ενέργειά του και σε ενδεχόμενο τραυματισμό του''.

Σίγουρα είναι πολύ ενθαρρυντικό να βλέπουμε τους developers τρίτων εταιρειών να χρησιμοποιούν όλα τα νέα στοιχεία που θα φέρουν οι next-gen κονσόλες και τα περιφερειακά τους και θα πρέπει να περιμένουμε έναν μήνα περίπου για να διαπιστώσουμε τις αλλαγές ιδίοις όμμασι.

Το NBA 2K21 κυκλοφορεί για PC, PS4 και Xbox One και θα κυκλοφορήσει και για PS5 και Xbox Series X.

Δείτε μας να παίζουμε NBA 2K21.

Διαβάστε περισσότερα για το DualSense controller του PS5.

Διαβάστε για τις εκδόσεις του NBA 2K21 σε PS5 και Xbox Series X και συζητήστε γι΄ αυτό στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 16/10/2020 08:18
Αυτό είναι πολύ καλό το να χρησιμοποιεί μια εταιρεία πλήρως τα χαρακτηριστικά των περιφερειακών της .
Notification