Ειδήσεις Sports Το NBA 2K21 περιέχει διαφημίσεις χωρίς δυνατότητα παράληψης

Το NBA 2K21 περιέχει διαφημίσεις χωρίς δυνατότητα παράληψης

Wednesday, 21 Oct 2020  | in Sports | Γράφτηκε από τον Ερμής Δερβίσης   | (1 σχόλιο)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/8b/59/67/nba-2k21-pc-ps4-xbox-one-stadia-27-1603097294.jpg
 

Το NBA 2K21 περιέχει διαφημίσεις χωρίς δυνατότητα παράληψης

Η 2Κ Games ζήτησε συγγνώμη. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 19/10/20] Εκτός από την ΕΑ, μια ακόμα εκδότρια εταιρεία που προκαλεί αντιδράσεις είναι η 2Κ με την προβολή διαφημίσεων κατά την διάρκεια των loading screens του ΝΒΑ 2Κ21.

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται λίγο όσο φορτώνουν οι παίκτες, το κοινό και το γήπεδο. Σε μια δημοσίευση στο Twitter φαίνεται πως το Oculus Quest 2 διαφημίζεται στους χρήστες του PS4 λίγο πριν ξεκινήσουν. Στο βίντεο εμφανίζεται ο ηθοποιός που το φοράει λίγο πριν εμφανιστεί η τιμή των 299 δολαρίων.
 
 
Το συγκεκριμένο πρόβλημα αντιμετώπισαν και οι παίκτες του ΝΒΑ 2Κ20 και εμφανίστηκε και στην φετινή έκδοση. Βεβαίως η διαφήμιση δεν ενοχλεί το gameplay και συνεισφέρει στην προσπάθεια της 2Κ να μας παρουσιάσει ένα ρεαλιστικό αγώνα μπάσκετ στην τηλεόρασή μας. Η διαφήμιση όμως σε έναν τίτλο που κοστίζει 70 δολάρια δεν αρέσει σε κανέναν και αναμένεται να δούμε ποια τακτική θα ακολουθήσει η εταιρεία με τις εκδόσεις της επόμενης γενιάς κονσολών.

[UPDATE: 21/10/2020 – Η 2Κ Games ζητάει συγγνώμη για τον τρόπο που παρουσιάζονται οι διαφημίσεις στο ΝΒΑ 2Κ21] Η 2K Games αποφάσισε να αναφερθεί στο ζήτημα των διαφημίσεων, μετά τα αρνητικά σχόλια που έχει λάβει από τους παίκτες που συναντούν τις διαφημίσεις πριν από κάθε επεισόδιο 2KTV στο 2Κ21, χωρίς να μπορούν να τις παραλείψουν.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της εκδότριας εταιρείας, το πρόβλημα είναι ο τρόπος που έχουν εισαχθεί οι διαφημίσεις και όχι οι ίδιες. Η 2K Games δήλωσε στο Twitter: "Όπως πολλοί γνωρίζετε τα τελευταία χρόνια περιλαμβάνονται διαφημίσεις στο 2ΚTV. Χθες μία διαφήμιση στο 2KTV άλλαξε την εμπειρία των παικτών μας με τρόπο που δεν θέλαμε, καθώς οι αυτές οι διαφημίσεις δεν πρέπει να βρίσκονται στην εισαγωγή πριν το παιχνίδι. Σε μελλοντικά επεισόδια θα το έχουμε διορθώσει. Ευχαριστούμε για την συνεχή πληροφόρηση".  
 
Η ΕΑ προσπάθησε να εφαρμόσει μια παρόμοια τακτική στο UFC 4 τον περασμένο μήνα, πριν αναγκαστεί να αφαιρέσει τις διαφημίσεις, μετά από πολύ αρνητικές αντιδράσεις. Βεβαίως σε εκείνη την περίπτωση οι διαφημίσεις έπαιζαν και μέσα στους αγώνες, κατά την διάρκεια των replay.
 
Το ΝΒΑ 2Κ21 είναι διαθέσιμο για PC, PS4, Xbox One και Stadia.
 
Διαβάστε το review μας για το NBA 2K21 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic. 
 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 20/10/2020 10:04
Θα προτιμούσα να μην βλέπω διαφημιστικά καθόλου και ας μην επηρεάζουν το gameplay.
Notification