Ειδήσεις Sports FIFA 21: Τα περισσότερα bugs σε ένα βίντεο

FIFA 21: Τα περισσότερα bugs σε ένα βίντεο

Monday, 26 Oct 2020  | in Sports | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης   | (1 σχόλιο)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/44/9c/4b/fifa-21-bugs-26-1603729158.jpg
 

FIFA 21: Τα περισσότερα bugs σε ένα βίντεο

Αυτογκόλ από τερματοφύλακες, παίκτες και τέρματα...σκορπίζουν!

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, κυκλοφορούν πολλά βίντεο με ποικιλία από bugs του νέου τίτλου της EA. Το FIFA 21 βρίσκεται στην κορυφή των πωλήσεων σε physical εκδόσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο για τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα, όμως τα προβλήματα και τα ευτράπελα που αντιμετωπίζουν οι παίκτες μοιράζουν ατελείωτο γέλιο. Στο παρακάτω βίντεο υπάρχουν τα περισσότερα bugs που μπόρεσε να βρει και να συγκεντρώσει το κανάλι Alphyx στο YouTube και είναι το λιγότερο αρκετά.

Τόσο τα physics όσο και διάφορα άλλα στοιχεία στο gameplay φαίνεται να μην αποδίδουν όσα η λογική ορίζει, με τερματοφύλακες και παίκτες να βάζουν αυτογκόλ με παράλογους τρόπους, με την μπάλα και τους ποδοσφαιριστές να πετάγονται δεξιά και αριστερά σαν να τους χτυπά ένα αόρατο σφυρί προς όλες τις κατευθύνσεις, οι εστίες τρεμοπαίζουν και διαλύονται ενώ βλέπουμε τουλάχιστον δύο παραδείγματα όπου η μπάλα κολλάει στο οριζόντιο δοκάρι, με τον τερματοφύλακα και τους υπόλοιπους παίκτες είτε να κοιτάν αποσβολωμένοι, είτε να προσπαθούν ανώφελα να πάρουν κεφαλιά συνωστισμένοι κάτω από την εστία.

Τα bugs στη σειρά FIFA είναι γνωστό φαινόμενο καθώς κάθε χρόνο υπάρχουν αναφορές από παίκτες που τα καταγράφουν, με την EA να βγάζει συνήθως κάποιο update προσπαθώντας να διορθώσει όσα προβληματίζουν τους παίκτες. Μέχρι στιγμής δεν έχει προστεθεί κάποιο update για το gameplay του FIFA 21, όμως ακόμα ένα αρκετά συχνό φαινόμενο που πρέπει να λυθεί το συντομότερο, είναι οι αποσυνδέσεις των παικτών και η λήξη του ημιχρόνου ακόμα και λίγο πριν η μπάλα περάσει την γραμμή για να μπει γκολ. Φυσικά αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά στην εντελώς απρόσμενη λειτουργία των παικτών, όπως σε περιπτώσεις που κάποιος αμυντικός αποφασίζει να πάρει τον ρόλο του τερματοφύλακα, παίρνοντας την μπάλα στην αγκαλιά του.

Σε άλλο bug οι παίκτες αναπηδούν λες και παίζουν στο Super Mario κάτι που έγινε γνωστό μερικές ημέρες πριν. Ένα από τα πιο περίεργα σημεία του βίντεο είναι ένα πέναλτι στο 3:30 όπου ολόκληρη η αντίπαλη ομάδα έχει πάρει τον ρόλο τερματοφύλακα περιμένοντας μπροστά από την εστία τον παίκτη να εκτελέσει. Λίγο αργότερα υπάρχει ένα στιγμιότυπο που προφανώς δεν έχει φορτώσει η γραφική απεικόνιση του γηπέδου με αποτέλεσμα το match να γίνεται σε μαύρο έδαφος. Συχνό φαίνεται να είναι και το φαινόμενο των ελαστικών άκρων, με τα πόδια και τα χέρια των παικτών, να παραμορφώνονται  σαν λάστιχα. Από τα πιο αστεία σημεία του βίντεο είναι στο 5:48, όταν σε αγώνα Rivals, τρεις παίκτες από την μία ομάδα έχουν κολλήσει να κοιτάζουν το άπειρο με τα χέρια τους στη μέση, ενώ το match έχει αρχίσει κανονικά.

Σουτ τρυπάνε τα δίχτυα, παίκτες αστοχούν κυριολεκτικά μπροστά από άδεια εστία, τελετές απονομής με αόρατα κύπελλα, κολλημένοι παίκτες σε διάφορες πόζες και πολλά αυτογκόλ σε μία σειρά από πολλά και σοβαρά bugs του FIFA 21. Ελπίζουμε η EA να δράσει άμεσα διορθώνοντας το μεγαλύτερο ποσοστό τους.

 

Διαβάστε το review του FIFA 21 και συζητήστε για αυτό στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 27/10/2020 08:32
Κάτι τέτοια είναι για γέλια και για κλάμματα μαζί .
Notification