• Ειδήσεις
  • Sports
  • Στο FIFA 21 του PS5 θα νιώθετε την κούραση και τα σουτ των παικτών με το DualSense

Στο FIFA 21 του PS5 θα νιώθετε την κούραση και τα σουτ των παικτών με το DualSense

Hot
Μάνος Γρυπάρης
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Στο FIFA 21 του PS5 θα νιώθετε την κούραση και τα σουτ των παικτών με το DualSense

Στο FIFA 21 του PS5 θα νιώθετε την κούραση και τα σουτ των παικτών με το DualSense

Χάρις στο haptic feedback και τα adaptive triggers.

Το FIFA 21 θα κυκλοφορήσει στις 4 Δεκεμβρίου για PS5 και Xbox Series X, αλλά στην κονσόλα της Sony θα έχει μία καινοτομία, λόγω των adaptive triggers.

Πιο συγκεκριμένα, όταν τρέχετε (με sprint) ελέγχοντας έναν κουρασμένο παίκτη με χαμηλό stamina, θα νιώθετε μία αντίσταση στο δεξί trigger του DualSense. Η λειτουργία αυτή θα επιτυγχάνεται λόγω των adaptive triggers. Κάπως έτσι θα εξομοιώνεται η κούραση των παικτών.

Την αποκάλυψη αυτή έκανε ο Sam Rivera, παραγωγός της σειράς FIFA. Συν τις άλλοις, η έκδοση του FIFA 21 για PS5 αξιοποιεί και το haptic feedback (απτική ανατροφοδότηση) για να νιώθετε...δυναμικά επίπεδα δονήσεων στο DualSense.

Αν για παράδειγμα ένας παίκτης σας σουτάρει με το δεξί του πόδι, τότε θα νιώθετε την δόνηση στη δεξιά μεριά του χειριστηρίου. Κάτι ανάλογο ισχύει και για τα μπλοκαρίσματα της μπάλας, αλλά και για τις συγκρούσεις παικτών. Ο Rivera πρόσθεσε ότι "Θα νιώθετε τον ρυθμό του παιχνιδιού στα χέρια σας".

Τέλος, όπως σας έχουμε ενημερώσει και στο PS5 review μας, θυμίζουμε ότι το haptic feedback και τα adaptive triggers, μπορούν να ρυθμιστούν σε τρεις κλίμακες ως προς την έντασή τους ή να απενεργοποιηθούν τελείως.

Δείτε τις αλλαγές του FIFA 21 σε PS5 και Xbox Series X ως προς τα γραφικά.

Διαβάστε το review του FIFA 21.

Δείτε πως θα είναι το FIFA 21 στις κονσόλες νέας γενιάς στην φωτογραφία που ανάρτησε η ΕΑ και συζητήστε για το FIFA 21 στο σχετικό forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 26/11/2020 15:43
Είναι πολύ ωραίο χαρακτηριστικό να αντιλαμβάνεσαι με κάποιον τρόπο την κούραση του παίκτη και ειδικά μέσω του χειριστηρίου.