Fifa 18 στο Nintendo Switch

Hot
Νίκος Πανεθυμιτάκης

Νίκος Πανεθυμιτάκης  

You grow old, only when you stop gaming
 
0.0 ()
2
Fifa 18 στο Nintendo Switch

Fifa 18 στο Nintendo Switch

Χωρίς The Journey και με απογοητευτικό gameplay.

Η έκδοση του Fifa 18 για το Nintendo Switch παρουσιάστηκε στην E3 2017 και αποδεικνύεται πως δεν είναι αυτή που περιμέναμε. Η συγκεκριμένη έκδοση δεν θα τρέχει στην ίδια game engine και δεν πρόκειται να περιλαμβάνει το γνωστό story mode: The Journey.

Επίσης τα μοντέλα των παικτών, όπως και η αίσθηση της ντρίπλα δεν θυμίζουν αυτές των εκδόσεων για το PS4 και Xbox One. Το gameplay μοιάζει πιο πολύ σε αυτό των Fifa 15 και Fifa 16. Προς το παρόν δείτε το σχετικό gameplay video με off-screen καταγραφή, μιας και η απευθείας καταγραφή απαγορεύεται.

Για πολλούς fans της σειράς, ο κυρίαρχος λόγος που θα προτιμούσατε την έκδοση του Nintendo Switch είναι η δυνατότητα να παίξετε εκτός σπιτιού με φίλους. Αυτό όμως θα σας δυσκολέψει χρησιμοποιώντας μόνο ένα Joy-Con. Λιγότερα κουμπιά από ένα κανονικό controller σημαίνει μικρότερη ευελιξία κινήσεων στον αγωνιστικό χώρο.

Τέλος, λόγω αυτών των αστοχιών, η EA πρόκειται να προσθέσει στο Switch κάποιες αλλαγές στα χαρακτηριστικά πριν την κυκλοφορία του Fifa 18 στις 29 Σεπτεμβρίου.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το Fifa 18 και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 Efane (Level 24) 20/06/2017 13:25
Αναμενόμενο να εμφανιστούν προβλήματα. Εξάλλου οι περισσότεροι πήραν το Switch για αποκλειστικά games.
#2 Professor_Severus_Snape (Level 28) 21/06/2017 22:02
Εντάξει, νομίζω ότι δεν υπάρχει έστω ένας που να πήρε το Switch για παίξει Fifa, συνεπώς μικρό το κακό. Απλά δε θα πουλήσει, εκτός κι αν οι Ιάπωνες τη δουν αλλιώς.
Notification