Οι κάτοχοι του Mario Tennis Aces ζητούν refund

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Οι κάτοχοι του Mario Tennis Aces ζητούν refund

Οι κάτοχοι του Mario Tennis Aces ζητούν refund

Γιατί δεν υπάρχει επιλογή για τένις με κανονισμούς.

 

Το Mario Tennis Aces του Switch ήταν πρώτο σε πωλήσεις την προηγούμενη εβδομάδα, ωστόσο πολλοί κάτοχοί του ζητούν επιστροφή χρημάτων, όπως μαρτυρούν αρκετές δημοσιεύσεις στο Reddit.

Ο λόγος είναι ότι το τένις που παίζεται βασίζεται σε γρήγορους αγώνες, την στιγμή που κάθε αγώνας τένις έχει έξι σετ με συγκεκριμένο αριθμό πόντων. Στο Mario Tennis Aces οι αγώνες είναι best-of-three και δεν υπάρχουν σετ, κοινώς οι κανόνες του τένις έχουν απλοποιηθεί.

Δείτε εδώ σχετικά δημοσιεύματα στο Reddit με χιλιάδες upvotes που δείχνουν την αγανάκτηση αρκετών χρηστών, οι οποίοι δηλώνουν ότι τέτοιου είδους κινήσεις αποδυναμώνουν το παιχνίδι, όταν θα έπρεπε να υπάρχει η επιλογή κάποια ματς να διαρκούν πάνω από 20 λεπτά.

Η λογική των σύντομων αγώνων έχει ξεκινήσει από το Wii Sports του Wii, σε μια προσπάθεια της Nintendo να κάνει άνοιγμα και προς τους casual gamers. Εν τω μεταξύ, στα προηγούμενα Mario Tennis μπορούσατε μέσω customization να επιλέξετε κάθε κανόνα που θα ισχύει στους αγώνες. Για να δούμε αν η Nintendo σκοπεύει να αλλάξει κάτι σε μελλοντικό patch ή αν θα αγνοήσει την αγανάκτηση των χρηστών.

Δείτε τις πωλήσεις της περασμένης εβδομάδας με την πρώτη θέση του Mario Tennis Aces και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.