Το FIFA 20 γιορτάζει την επέτειο του Fifa Ultimate Team

Hot
Το FIFA 20 γιορτάζει την επέτειο του Fifa Ultimate Team

Το FIFA 20 γιορτάζει την επέτειο του Fifa Ultimate Team

Καινούριο promo team, νέα objectives και Squad Building Challenge.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος (αν και καθυστερημένα λόγω κορωνοϊού) το FIFA γιορτάζει τον ερχομό του FIFA Ultimate Team με ανανεωμένα player packs και objectives, καθώς και νέα challenges για όλους στο Squad Building Challenge.

Στα player packs θα βρεθούν παίκτες με αναβαθμισμένα skill moves και βελτιώσεις στα «αδύναμα» πόδια τους καθιστώντας επιθετικούς όπως ο Mbappe και ο Allan Saint-Maximin απαραίτητους για την ομάδα σας, με τους Joao Cancelo και Theo Hernandez να αποτελούν επίσης ενδιαφέρουσες επιλογές για τα μετόπισθεν. Εξίσου ενδιαφέρουσες επιλογές αποτελούν οι Lucas Paqueta και Karim Bellarabi οι οποίοι μπορούν να αποκτηθούν με την ολοκλήρωση των objectives, με τον δεύτερο να είναι μια πρόκληση για όποιον θέλει να τον αποκτήσει μιας και τα objectives για τον συγκεκριμένο μπορούν να ολοκληρωθούν μόνο στα Rivals. Μία εναλλακτική αποτελεί η απόκτηση του Mesut Ozil μέσω των SBC, αν και αναμένεται να υπάρξουν και άλλοι παίκτες προς απόκτηση μέσω του SBC στο μέλλον.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση σχετικά με νέα Lightning Rounds, αν και αναμένεται να ανακοινωθούν από την εταιρία ανάπτυξης στο κοντινό μέλλον.

Δείτε το tweet της εταιρίας ανάπτυξης εδώ.

Διαβάστε περισσότερα για τον αγώνα φιλανθρωπικού σκοπού στο FIFA και συζητήστε για αυτό στο αντίστοιχο forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification