NBA 2K21: Η έκδοση για PS5 και Xbox Series X

Hot
Μανώλης Σαρικλόγλου

Μανώλης Σαρικλόγλου  

Ασχολούμαι με την αρθρογραφία από μικρή ηλικία. Φοιτητής Στατιστικής αγαπάω την τεχνολογία, τα videogames και το data analysis. Κάποια από τα hobby μου είναι το ποδόσφαιρο, series/movies και το καλό ουίσκι! Cheers!
 
0.0 ()
1
NBA 2K21: Η έκδοση για PS5 και Xbox Series X

NBA 2K21: Η έκδοση για PS5 και Xbox Series X

Στο Xbox Series X θα χρειάζονται πάνω από 100GB ελεύθερου χώρου. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 28/7/20 - Περισσότερα soundtracks στην έκδοση για PS5 και Xbox Series X] To ΝΒΑ 2K21 θα κυκλοφορήσει σε όλες τις κονσόλες τωρινής γενιάς αλλά και στις επερχόμενες δηλαδή για PS5, Xbox Series X, PS4, Xbox One, Switch και PC.

Όλοι όμως αναμένουν να δουν τι θα περιέχει η έκδοση για τις next-gen κονσόλες ποια θα είναι τα πλεονεκτήματα που θα προσφέρει και τι επιπλέον διαφορές θα υπάρχουν στο game.

Η 2K ανακοίνωσε τα τραγούδια για τις κονσόλες της τωρινής γενιάς και περιέχει τραγούδια από καλλιτέχνες όπως οι The Weeknd, Stormzy, The Strokes, Tarik και πολλά άλλα. Το τελικό soundtrack θα περιέχει 52 τραγούδια αλλά αν αγοράσετε την έκδοση του NBA 2K21 για τα PS5 ή Xbox Series X συνολικά θα έχετε πρόσβαση σε 202 τραγούδια. Τα soundtrack για τις next-gen κονσόλες θα ενημερωθούν με ακόμη περισσότερα μετά την κυκλοφορία του NBA 2K21 σε αυτές αλλά οι εκδόσεις για PS4 και Xbox One δεν θα λάβουν αυτά τα νέα τραγούδια. Δείτε την playlist.

 Το τελικό παιχνίδι θα περιλαμβάνει επίσης δύο κομμάτια αποκλειστικά από τον star του NBA Damian Lillard με ονομασία "Dame D.O.L.L.A.". Ο Damian Lillard δήλωσε: "Το να είμαι μόνο στο εξώφυλλο του παιχνιδιού είναι μεγάλη υπόθεση για μένα, αλλά το να είμαι στο εξώφυλλο και η μουσική μου να είναι διαθέσιμη στο game επίσης είναι ένα τεράστιο επίτευγμα. Προσωπικά, έχω γνωρίσει νέους καλλιτέχνες, τραγούδια και είδη μουσικής που ακούω στο ραδιόφωνο, αλλά τα άκουσα πρώτα στο NBA 2K". Δείτε ένα από τα exclusive tracks στο Tik Tok.

[UPDATE: 6/10/20 - Gameplay trailer της next-gen έκδοσης] Η 2K Sports έδωσε στη δημοσιότητα ένα gameplay trailer για το NBA 2K21

[UPDATE 2: 10/11/20 - Στο Xbox Series X θα χρειάζονται 100GB ελεύθερου χώρου. To ΝΒΑ 2Κ21 θα καταλαμβάνει πάνω από 100GB ελεύθερου χώρου στον σκληρό δίσκο του Xbox Series X σας.

Επιβεβαιώθηκε πλέον ότι ο τίτλος νέας γενιάς της 2K Games χρειάζεται 101GB διαθέσιμου χώρου στον δίσκο σας. Δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα ο χώρος που θα καταλαμβάνεται στα PS5 και Xbox Series S.

Διαβάστε το review του NBA 2K21 και συζητήστε περισσότερα για αυτό στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer0891 (Level 4) 07/10/2020 08:00
Απο τα reviews που έχω διαβάσει εως τώρα δεν θα δούμε φοβερές αλλαγές ή κάτι νέο .
#2 ashbringer (Level 25) 10/11/2020 18:42
Και ο χώρος του xbox είναι πολύ μικρός. Άρα υπάρχει θέμα εδώ.
Notification