Ειδήσεις Hardware & Gear Ευρεσιτεχνία για MacBook που “τρέχει” μέσω iPhone

Ευρεσιτεχνία για MacBook που “τρέχει” μέσω iPhone

Saturday, 25 Mar 2017  | in Hardware & Gear | Γράφτηκε από τον Γιώργος Λόλας  
Γιώργος Λόλας

Γιώργος Λόλας  

Press Start: Η στήλη των αναγνωστών μαζί σας κάθε Δευτέρα. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τα video games.
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/96/02/ce/macbook-docking-station-iphone-83-1490473859.jpg
 

Ευρεσιτεχνία για MacBook που “τρέχει” μέσω iPhone

Το laptop λειτουργεί ως docking station.

Σύμφωνα με σχετική καταχώρηση ευρεσιτεχνίας, ο αμερικάνικος κολοσσός της τεχνολογίας έχει στα σχέδιά του να κυκλοφορήσει στην αγορά ένα laptop που θα έχει τον ρόλο του docking station για τα μελλοντικά iPhone.

Το συγκεκριμένο μοντέλο των MacBooks (που μπορείτε να δείτε στην φωτογραφία του άρθρου) φέρεται να μην διαθέτει hardware στα ενδότερά του, αφού την επεξεργασία των δεδομένων θα αναλαμβάνει το iPhone που θα “κουμπώνει” στο ίδιο σημείο που σήμερα συναντάμε τα touchpads. Το iPhone, πέρα από το να “δανείζει” το hardware του για την λειτουργία του laptop, θα έχει επίσης τον ρόλο ενός touchpad.

Μια παραπλήσια πατέντα κάνει λόγο για την χρήση ενός iPad σε ένα διαφορετικό docking station, το οποίο θα εκμεταλλεύεται την οθόνη του πρώτου για να λειτουργήσει. Οι παραπάνω δεν αποτελούν νέα ιδέα στον χώρο, αφού στο παρελθόν είχαν προσπαθήσει κάτι παρόμοιο οι Motorola και HP με τα Atrix 4G και Elite x3 Lap Dock αντίστοιχα. Μένει να δούμε εάν η Apple πρόκειται να προχωρήσει στην παραγωγή των παραπάνω συσκευών σύντομα.

Δείτε επίσης το κόκκινο iPhone 7 για την εκστρατεία κατά του AIDS και συζητήστε εκτενώς για όλα τα προϊόντα της Apple στο σχετικό forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification