Ειδήσεις Hardware & Gear Roccat Horde Aimo

Roccat Horde Aimo

Tuesday, 27 Mar 2018  | in Hardware & Gear | Γράφτηκε από τον Αργυρώ Σουμπάκα  
Αργυρώ Σουμπάκα

Αργυρώ Σουμπάκα  

Hearthstone is love, Hearthstone is life
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/f8/df/a6/hordeaimo-77-1522152888.jpg
 

Roccat Horde Aimo

"Membranical" πληκτρολόγιο από τη Roccat.

Ένα πληκτρολόγιο μεμβράνης που ανταποκρίνεται όπως τα μηχανικά.

Σύμφωνα με τη Roccat το νέο membranical πληκτρολόγιο συνδυάζει τα θετικά χαρακτηριστικά των μηχανικών πλήκτρων και των πλήκτρων μεμβράνης προσφέροντας μία διαφορετική εμπειρία. Στην ουσία πρόκειται για ένα πληκτρολόγιο μεμβράνης με τη διαφορά ότι τα πλήκτρα ενεργοποιούνται απαιτώντας λιγότερη δύναμη απ' ότι ένα κοινό πληκτρολόγιο μεμβράνης. Η ταχύτητα ενεργοποίησης είναι 7.8ms ενώ στα απλά πληκτρολόγια μεμβράνης είναι 9ms.

Το Horde Aimo περιλαμβάνει μία σειρά από macro keys τα οποία ενεργοποιούνται ακόμα πιο γρήγορα από τα υπόλοιπα, με ταχύτητα 5ms. Πέρα από τα ξεχωριστά macro keys, υπάρχει μία ροδέλα 360 μοιρών με την οποία μπορείτε να προσαρμόσετε στα γρήγορα διάφορες ρυθμίσεις, όπως illumation effects, φωτεινότητα, dpi κ.α.

Όπως δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Roccat, René Korte "Με το Horde Aimo θέλουμε να προσφέρουμε την καλύτερη επιλογή στους fans των παραδοσιακών πληκτρολογίων. Το Horde Aimo είναι μοναδικό."

Το Roccat Horde Aimo είναι ήδη διαθέσιμο για αγορά.

Δίτε επίσης το Roccat Khan Aimo headset και συζητήστε για τη Roccat στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification