Ειδήσεις Hardware & Gear Razer Edition AM4 motherboard από Razer και ASRock

Razer Edition AM4 motherboard από Razer και ASRock

Monday, 12 Oct 2020  | in Hardware & Gear | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης   | (1 σχόλιο)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/1d/e8/ac/m40-razer-ASRock-75-1602838425.jpg
 

Razer Edition AM4 motherboard από Razer και ASRock

Θα έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με την σειρά Taichi.

Κατά την διάρκεια της online παρουσίασης της RazerCon 2020, η Razer έκανε ακόμα μία έκπληξη παρουσιάζοντας τις νέες μητρικές κάρτες σε συνεργασία με την ASRock, προσθέτοντας ακόμα περισσότερες επιλογές στην αγορά του custom gaming PC. Ενδιαφέρον έχει ότι η Razer δεν σκοπεύει να κυκλοφορήσει Razer Edition μητρικές με βάση τους επεξεργαστές της Intel, καθώς οι συγκεκριμένες εκδόσεις θα υποστηρίζουν Ryzen.

Η συνεργασία της Razer με την ASRock θα φέρει στην αγορά μητρικές κάρτες με χαρακτηριστικά παρόμοια με την σειρά μητρικών καρτών Taichi με τις X570 και B550 να υποστηρίζουν Razer Chroma RGB όπως και διάφορα άλλα RGB συστήματα. Ανακοινώθηκε επίσης ότι οι νέες AM4 μητρικές κάρτες με τίτλο "Razer Edition" θα είναι κάποιες εκδόσεις της ASRock από την σειρά Taichi, με την Razer να αναλαμβάνει τον σχεδιασμό τους. Πρόκειται για μία πολλά υποσχόμενη συνεργασία καθώς η ASRock είναι μία από τις πλέον δυνατές εταιρείες της βιομηχανίας με, ισχυρό BIOS support και με αρκετά διάσημα σχέδια μητρικών AM4.

razer edition asrock am4 motherboard

Η ημερομηνία κυκλοφορίας τους δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα επίσημα με τις φήμες να κάνουν λόγο για το τέταρτο οικονομικό τέταρτο του 2020.

 

Διαβάστε περισσότερα για την RazerCon2020 και συζητήστε για την διοργάνωση στο σχετικό forum topic.

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 13/10/2020 18:18
Πολύ όμορφες μητρικές κάρτες.Θα ήθελα να μάθω και τις τιμές τους .
Notification