Ειδήσεις Hardware & Gear Η Microsoft δίνει εγγύηση ενός χρόνου για το Xbox Elite 2 Controller

Η Microsoft δίνει εγγύηση ενός χρόνου για το Xbox Elite 2 Controller

Friday, 16 Oct 2020  | in Hardware & Gear | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης   | (1 σχόλιο)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/3f/49/cf/xbox20elite20series20220CEB5CEB3CEB3CF8DCEB7CF83CEB720120CF87CF81CF8CCEBDCEBF-98-1602864427.jpg
 

Η Microsoft δίνει εγγύηση ενός χρόνου για το Xbox Elite 2 Controller

Μετά από κάποια ελαττωματικά κομμάτια.

Η Microsoft επεκτείνει σημαντικά την εγγύηση των Xbox Elite Controller Series 2, μετά από παράπονα χρηστών που αντιμετώπισαν προβλήματα με το χειριστήριο. Η Microsoft αναφέρει ότι πρόκειται για ένα μικρό ποσοστό των χρηστών που αντιμετώπισαν θέματα με το Xbox Elite Controller Series 2, όμως αυξάνει τον χρόνο της εγγύησης από τις 90 ημέρες στον ένα χρόνο.

Σύμφωνα με το site Xbox Support, η επέκταση της εγγύησης, αφορά όλα τα Elite 2 χειριστήρια που αγοράστηκαν από την κυκλοφορία του μοντέλου τον Νοέμβριο του 2019 και έπειτα. Επίσης οποία επισκευή έχει γίνει μετά από την προηγούμενη προθεσμία της εγγύησης θα αποζημιωθεί μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2020. Η σελίδα υποστήριξης δεν ξεκαθαρίζει τα προβλήματα που αντιμετώπισαν οι χρήστες, αναφέροντας τα γενικά ως "μηχανικά προβλήματα". Η Microsoft δήλωσε στο Windows Central ότι γνώριζε τα ζητήματα που αντιμετώπιζαν οι χρήστες και προσπαθούσε να εντοπίσει τα προβλήματα σε συνεργασία με την ομάδα των μηχανικών της. Ενδιαφέρον έχει ότι μόλις πριν από λίγο καιρό, κάποιος χρήστης έκανε μήνυση στην εταιρεία, λόγω ελαττωματικών μοχλών.

Τα χειριστήρια του Xbox One είναι συμβατά με την επερχόμενη κονσόλα της Microsoft το Xbox Series X και Series S, μία πολιτική που δεν ακολούθησε η Sony όσον αφορά το DualShock 4 και το PS5, καθώς το DualShock 4 θα υποστηρίζει μόνο τίτλους του PS4 όταν είναι συνδεδεμένο στο PS5.

Διαβάστε περισσότερα για την μήνυση που έκαναν παίκτες στην Microsoft λόγω ελαττωματικών μοχλών και συζητήστε για τα χειριστήρια σε Xbox/PC στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 17/10/2020 10:56
Η εγγύηση θα πρέπει να καλύπτει επαρκώς τόσο την κονσόλα όσο και τα περιφερειακά της .Οι μοχλοί συγκεκριμένα επειδή έχουν σχεδόν καθημερινή και πολύωρη χρήση θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο ποιοτικοί και ανθεκτικοί.
Notification