Ειδήσεις Hardware & Gear Όσοι χρήστες σβήσουν το Facebook account τους χάνουν τα Oculus games

Όσοι χρήστες σβήσουν το Facebook account τους χάνουν τα Oculus games

Sunday, 25 Oct 2020  | in Hardware & Gear | Γράφτηκε από τον Παύλος.Κ   | (1 σχόλιο)
Παύλος.Κ

Παύλος.Κ  

Περιμένει να βγει το Victoria 3
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/33/60/50/ZUCC-29-1603638049.jpg
 

Όσοι χρήστες σβήσουν το Facebook account τους χάνουν τα Oculus games

Μεγάλο σκάνδαλο για τον τεχνολογικό κολοσσό.

Το Facebook προχώρησε σε μία άνευ προηγουμένου ντροπιαστική κίνηση, καθώς όσοι χρήστες διαγράφουν το Facebook account τους θα χάσουν αυτομάτως και όσα Oculus games έχουν αγοράσει.

Το γεγονός αυτό έρχεται ως συνέχεια της υποχρεωτικής χρήσης λογαριασμού στο Facebook για τους κατόχους Oculus Rift. Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του χρήστη @CixLiv στο Twitter η διαγραφή του λογαριασμού Facebook έχει ως συνέπεια να χαθούν όλες οι αγορές και τα δεδομένα των χρηστών των VR headsets της Oculus. H είδηση αυτή επιβεβαιώθηκε και απο το έγκυρο UploadVR. Το Facebook δήλωσε στο UploadVR πως αν έχετε το original Quest και τα Rift 1 και 2 και δεν τα έχετε συνδέσει με τον λογαριασμό σας στο Facebook τότε δεν θα χάσετε τις αγορές και τα δεδομένα σας. Ωστόσο όσοι έχουν το Quest 2 και σκοπεύουν να αρχίσουν τώρα την ενασχόληση τους με το VR τότε θα πρέπει να συνδέσουν υποχρεωτικά τα headsets τους με το Facebook. Το αμερικανικό μέσο κοινωνικής δικτύωσης δήλωσε πως δεν θα υποστηρίζει πια λογαριασμούς Oculus.

 

 

Η νέα αυτή τραγική εξέλιξη μαθεύτηκε καθώς πια στο μενού της διαγραφής προφίλ το Facebook ενημερώνει τους χρήστες του πως η διαγραφή του λογαριασμού τους συνεπάγεται και με την διαγραφή των αγορών και των δεδομένων τους για κάθε συνδεδεμένη συσκευή Oculus. Σε μία περίοδο που το Facebook δέχεται πιο πολλή κριτική από κάθε άλλη εποχή το τελευταίο πράγμα που χρειαζόταν ο Mark Zuckerberg ήταν επιπλέον σκάνδαλο και ειδικά στον τομέα των προσωπικών δεδομένων.

Ο επικεφαλής του τομέα VR του Facebook σε δηλώσεις του υπερασπίστηκε την πολιτική του site να καθιστά υποχρεωτική την σύνδεση λογαριασμού Facebook με τις συσκευές Oculus λέγοντας "Έτσι παρέχουμε πιο ποιοτικές υπηρεσίες και περισσότερη ασφάλεια σε ό,τι αφορά τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών".

Διαβάστε για το Facebook dating και συζητήστε για το Oculus Quest VR headset στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 26/10/2020 08:00
Όχι κύριοι του facebook διαγράφουμε το λογαριασμό μας όποτε θέλουμε εμείς και δεν μας ενδιαφέρει καθόλου για το oculus.
Notification