Ειδήσεις Hardware & Gear Nvidia: "Το stock των RTX 30 θα είναι περιορισμένο για τους επόμενους μήνες"

Nvidia: "Το stock των RTX 30 θα είναι περιορισμένο για τους επόμενους μήνες"

Friday, 15 Jan 2021  | in Hardware & Gear | Γράφτηκε από τον Βασίλης Κτενίδης   | (1 σχόλιο)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/34/39/df/nvidia-17-1610720027.jpg
 

Nvidia: "Το stock των RTX 30 θα είναι περιορισμένο για τους επόμενους μήνες"

Η Αμερικάνικη εταιρεία δήλωσε ότι εργάζεται σκληρά για να λύσει το πρόβλημα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Seeking Alpha, η Nvidia δήλωσε ότι τα αποθέματα των RTX 30 καρτών θα είναι περιορισμένα για τους επόμενους μήνες.

Η Colette Kress, chief financial officer της Nvidia, δήλωσε στο 19th Anual J.P. Morgan Tech/Auto Forum Conference, ότι η εταιρεία δεν κατάφερε να κρατήσει τα επίπεδα παραγωγής αρκετά υψηλά ώστε να καλυφθεί η ζήτηση. Η επικεφαλής παραδέχτηκε ότι δεν υπάρχουν αρκετά αποθέματα προς το παρόν και ότι δεν προβλέπεται να αλλάξει η κατάσταση τουλάχιστον όσον αφορά το πρώτο τρίμηνο του 2021.

Συγκριμένα η Colette Kress εξήγησε: "Για να συζητήσουμε για την προμήθεια, αρχικά θα χρειαστεί να μιλήσουμε για την ζήτηση. Είχαμε μία εξαιρετική περίοδο εορτών συνολικά... Η ζήτηση παρέμεινε υψηλότερη από ότι συνήθως για περισσότερο διάστημα. Η προμήθεια παραμένει περιορισμένη μέχρι και σήμερα και προβλέπουμε ότι θα παραμείνουν ως έχουν τα πράγματα μέχρι το τέλος του πρώτου τριμήνου του 2021. Η συνηθισμένη μας απόδοση στην παραγωγή δεν ήταν αρκετή για να καλύψει την ισχυρότερη ζήτηση που είδαμε... Παραμένουμε εστιασμένοι σε αυτό και εργαζόμαστε καθημερινά ώστε να βελτιώσουμε την συνολική κατάσταση της παραγωγής."

Η Nvidia ανακοίνωσε τις νέες RTX κάρτες τον Σεπτέμβριο του 2020 όμως η προμήθεια δεν κατάφερε να καλύψει την ζήτηση. Ένας παράγοντας που επηρέασε το φαινόμενο ήταν τα κρυπτονομίσματα και η αύξηση των τιμών τους, καθώς οι κάρτες γραφικών χρησιμοποιούνται συχνά από τους miners ώστε να τα εξορύξουν.

Διαβάστε περισσότερα για την Nvidia Ge Force RTX 3060 και συζητήστε για την εταιρεία στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 16/01/2021 21:39
Πιστεύω πως θα διορθωθεί το πρόβλημα σύντομα και θα λάβουν όλοι τις παραγγελίες τους.
Notification