Ειδήσεις Hardware & Gear Razer Blackwidow Tournament Edition Chroma V2

Razer Blackwidow Tournament Edition Chroma V2

Wednesday, 02 Aug 2017  | in Hardware & Gear | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/3d/cb/a7/razer-blackwidow-chroma-v2-72-1501677722.jpg
 

Razer Blackwidow Tournament Edition Chroma V2

Μηχανικό compact πληκτρολόγιο για παίκτες eSports με Instant Trigger.

Η Razer ανακοίνωσε το Blackwidow Tournament Edition Chroma V2. Πρόκειται για την εξέλιξη του Blackwidow, που απευθύνεται κυρίως σε παίκτες που αγωνίζονται σε eSports games και θέλουν να κουβαλούν ένα πληκτρολόγιο μαζί τους.

Το συγκεκριμένο Blackwidow δεν έχει numpad (άρα κατ’ επέκταση διαθέτει μικρότερο μήκος), ενώ παρέχεται με αποσπώμενο wrist rest για να ξεκουράζετε τα χέρια σας. Πωλείται με τρία διαφορετικά είδη πλήκτρων, κόκκινα, πορτοκαλί ή κίτρινα, ανάλογα με το αν θέλετε αθόρυβο ή clicky ήχο. Το selling point της Razer στο συγκεκριμένο πληκτρολόγιο είναι η τεχνολογία Instant Trigger που ακυρώνει κάθε καθυστέρηση ανάμεσα στα πατήματα, έτσι ώστε να έχετε την καλύτερη δυνατή ανταπόκριση, άρα και απόδοση.

Ο Min-Liang Tan, συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Razer, δήλωσε: “Το timing στα games είναι το παν και οι gamers βασίζονται ιδιαίτερα στα περιφερειακά τους, ώστε να έχουν την ταχύτερη δυνατή απόκριση. Το Blackwidow TE Chroma V2 έχει Instalt Trigger τεχνολογία και σε συνδυασμό με τα κίτρινα switches μας ανεβάζει τον πήχη στην αγορά όσον αφορά στην ταχύτερη απόκριση πληκτρολογίου”. Τα πλήκτρα είναι backlit και προγραμματίζονται με κάθε πιθανό συνδυασμό Chroma φωτισμού μέσω του Razer Synapse. Επίσης, μπορείτε να αποθηκεύσετε διαφορετικά προφίλ, ανάλογα με τα games που παίζετε.

Το Razer Blackwidow Tournament Edition Chroma V2 θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα στα καταστήματα. Στο εξωτερικό θα έχει κόστος 140 δολάρια, συνεπώς αναμένουμε μια αντίστοιχη τιμή και για την ελληνική αγορά. Μέχρι τότε δείτε το review μας για το Razer Blackwidow Chroma V2 και συζητήστε για την Razer σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification