Ειδήσεις Hardware & Gear Ηχεία Razer Nommo και Nommo Pro

Ηχεία Razer Nommo και Nommo Pro

Thursday, 11 Jan 2018  | in Hardware & Gear | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος   | (1 σχόλιο)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/de/1a/a0/nommo-pro-01-16-1515673702.jpg
 

Ηχεία Razer Nommo και Nommo Pro

Με τεχνολογία Dolby Virtual Surround και σε Chroma έκδοση.

 

Κατά την διάρκεια της CES 2018 η Razer ανακοίνωσε την κυκλοφορία των ηχείων Razer Nommo.

Η Razer δημιουργεί νέα ηχεία με στόχο την παροχή του απόλυτου ήχου. Σχεδιασμένα φυσικά για gamers τα νέα περιέχουν εξαρτήματα νέας γενιάς για να προσφέρουν ύψιστη ισχύ και καθαρότητα στον ήχο.

Οι drivers 3 ιντσών από γυάλινες ίνες έχουν σχεδιαστεί για την παροχή καθαρού ήχου με υψηλή ευκρίνεια. Με την ενσωμάτωση γυάλινων ινών στους κώνους των ηχείων επηρεάζονται οι δονήσεις, παράγοντας δυνατότερο ήχο, υψηλότερης συχνότητας και με έμφαση στην λεπτομέρεια. Στο πίσω μέρος των ηχείων βρίσκονται οι θύρες των μπάσων για αυξημένη έξοδο ήχου μπάσων, ενώ το δεξί ηχείο περιέχει τόσο ρυθμιστή έντασης ήχου όσο και του μπάσου για να επιλέγετε χειροκίνητα και εύκολα την τέλεια, για εσάς, αναλογία ήχου.

Η Chroma έκδοση σας προσφέρει την δυνατότητα να επεξεργαστείτε και να συνδυάσετε τους ήχους σας με διάφορε εφέ που συγχρονίζονται με τα όσα ακούτε. Επιπλέον έχουμε τα Razer Nommo Pro που είναι εξοπλισμένα με ένα subwoofer. Η 2.1 αναβαθμισμένη έκδοση των Razer Nommo Pro (Τα απλά Razer Nommo είναι η έκδοση 2.0) υποστηρίζονται από την τεχνολογία Dolby Virtual Surround Sound για να αισθάνεστε, όπως λένε οι δημιουργοί τους, πως βρίσκετε στο πεδίο της μάχης ή μέσα στις ταινίες.

Από άποψη συνδεσιμότητας, διαθέτουν USB και λειτουργούν στους υπολογιστές σας ακριβώς όπως όλα τα είδη της σειράς Razer Chroma, ενώ διαθέτουν και Bluetooth 4.2 για ασύρματη σύνδεση, αλλά και καλώδιο 3,5mm. Θα υπάρχει η απλή Razer Nommo έκδοση, τα Razer Nommo Pro αλλά και τα Razer Nommo Chroma.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

Razer Nommo και Razer Nommo Chroma
-
Full range 2.0 gaming ηχεία
-
2 full range drivers 3 ιντσών (1 κάθε ηχείο)
- Ανταπόκριση συχνότητας: 20.000 Khz
- USB audio (Μόνο τα Nommo Chroma)
- Καλώδιο aux input 3,5mm
- Καλώδιο headphone 3,5mm
- Chroma Enabled (Μόνο τα Nommo Chroma)

Razer Nommo Pro
-
THX Certified full range 2.1 gaming ηχεία
- Τεχνολογία Dolby Virtual Surround Sound
- 2 tweeters 0.8 ιντσών
- 2 full range drivers 3 ιντσών (1 κάθε ηχείο)
- 1 downward firing subwoofer
- Ανταπόκριση συχνότητας: 20.000 Khz
- Σύνδεση USB
- Σύνδεση Bluetooth 4.2
- Control pod
- Chroma Enabled

Τα Razer Nommo και Razer Nommo Chroma μπορείτε να τα βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Razer στην τιμή των 150 δολαρίων ενώ, τα Razer Nommo Pro στην τιμή των 500 δολαρίων.

Διαβάστε επίσης για το νέο ασύρματο mouse της Razer και συζητήστε περισσότερα για την εταιρεία και τα προϊόντα της στο σχετικό forum topic.

 

Photos

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 ashbringer (Level 25) 13/01/2018 13:51
Πολύ όμορφα και καλοσχεδιασμένα ηχεία για αρκετές εφαρμογές.
Notification