Ειδήσεις Hardware & Gear Logitech G Pro: eSports gaming headset

Logitech G Pro: eSports gaming headset

Sunday, 01 Apr 2018  | in Hardware & Gear | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/10/30/31/Logitech20G20PRO20Gaming20Headset203-96-1522599722.jpg
 

Logitech G Pro: eSports gaming headset

Σχεδιασμένο σε συνεργασία με κορυφαίους αθλητές.

Η Logitech ανακοίνωσε το G Pro gaming headset, ένα σετ ακουστικών σχεδιασμένο σε συνεργασία με κορυφαίους αθλητές eSports. Είναι συμβατό τόσο με PC όσο και με όλες τις κονσόλες όγδοης γενιάς (PS4, Xbox One και Switch).

Το G Pro είναι άνετο και έχει κομψό σχεδιασμό και εξαιρετική ποιότητα μικροφώνου. Διαθέτει ελαφριά κατασκευή και δυνατή απόδοση ήχου. Τα ear pads περιορίζουν τον ήχο μόνο στο αυτί σας (έως και 50% περισσότερο σε σχέση με άλλα ακουστικά) και με την ποιότητά τους θα ακούτε και την παραμικρή πατημασία μέσα στο παιχνίδι για την μέγιστη δυνατή απόδοση.

Το Logitech G Pro είναι το επίσημο headset του ESL (Electronic Arts League) CS: GO Pro League, ESO One και ESL Premiership, ενώ ήδη το προτιμούν πολύ γνωστές ομάδες και παίκτες. Η Logitech το κατασκεύασε σε συνεργασία με γνωστούς αθλητές eSports.

Η τιμή του Logitech G Pro gaming headset έχει οριστεί στα 90 ευρώ. Θα κυκλοφορήσει μέσα στον Απρίλιο.

Δείτε ακόμη τα ηχεία Logitech G650 με RGB φωτισμό τα οποία αντιδρούν ανάλογα με το πως παίζετε. Συζητήστε για την Logitech στο παρακάτω forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification