Ειδήσεις Hardware & Gear Razer Sila: Gaming router από την Razer

Razer Sila: Gaming router από την Razer

Wednesday, 03 Oct 2018  | in Hardware & Gear | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (2 σχόλια)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/ce/7d/66/razer-sila-router-8-1538561487.jpg
 

Razer Sila: Gaming router από την Razer

Δίνει προτεραιότητα στο gaming.

Η Razer έγινε γνωστή για τα gaming περιφερειακά της και πλέον έχει επεκταθεί στους περισσότερους τομείς των περιφερειακών, με μικρόφωνα γραφείου, ηχεία, laptops και πλέον...ακόμα και routers.

Το Razer Sila είναι η πρόταση της Razer στα router και σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας θεωρείται "το ταχύτερο gaming router που μπορείτε να αγοράσετε μιας και προσφέρει low-latency gaming μέσω Wi-Fi". Διαθέτει το σύστημα FasTrack QoS που δίνει προτεραιότητα στο traffic που περνάει από το router. Ανιχνεύει τις κονσόλες σας αυτόματα ή δίνει προτεραιότητα σε ένα παιχνίδι που μπορεί να παίζετε στο PC σας, αποθηκεύοντας το bandwidth του αποκλειστικά για gaming χρήση, με το πάτημα ενός κουμπιού. Όταν οι υπόλοιποι στο σπίτι σας βλέπουν σειρές στο Netflix, εσείς μπορείτε να παίζετε gaming ανενόχλητοι και χωρίς το lag άλλων router.

Η τεχνολογία multi-channel zero-wait DFS δίνει προτεραιότητα στις συσκευές σας στο να συνδεθούν στο δίκτυό σας προσπερνώντας την συμφόρηση δικτύου, κοινώς τα Wi-Fi σήματα...των γειτόνων. Για το Sila, η Razer συνεργάστηκε με την Ignition Design Labs, η οποία έφτιαξε το Portal router, που έχει παρόμοιες δυνατότητες όσον αφορά στο traffic ενός δικτύου. 

Αν είστε επαγγελματίες τότε η Razer σας γνωστοποιεί ότι με δύο Razer Sila καλύπτετε 6.000 τετραγωνικά μέτρα χώρου (με τρεις LAN θύρες για καλώδια Ethernet και απόδοση 5 Ghz backhaul). Διατίθεται στην αγορά σε λίγες ημέρες με τιμή 300 ευρώ.

Δείτε ακόμη το νέο headset της Razer με το οποίο δεν θα χαλάνε τα μαλλιά σας και συζητήστε για τα προϊόντα της εταιρείας σε αυτό το forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 Parou (Level 20) 03/10/2018 13:16
Αναμενόμενο ότι θα έβγαζε και router κάποια στιγμή η razer.
#2 akiszax (Level 21) 03/10/2018 21:22
Κάτι το αναμενόμενο από την razer.
Notification