Ειδήσεις Hardware & Gear Razer Sila: Gaming router από την Razer

Razer Sila: Gaming router από την Razer

Wednesday, 03 Oct 2018  | in Hardware & Gear | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης   | (2 σχόλια)
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Το 1988 σε ηλικία 5 ετών ο πατέρας του έφερε σπίτι έναν Amstrad 6128. Το 1990 ακολούθησε η Amiga 500, ένα Atari 2600 και λίγα χρόνια μετά κατά σειρά η Amiga 1200, το NES και το πρώτο PC. Από εκείνη την χρονική περίοδο μέχρι σήμερα έχει στην κατοχή του πάνω από 35 κονσόλες προερχόμενες από σχεδόν όλες τις κατασκευάστριες εταιρείες και αρκετές εκ των οποίων ιδιαίτερα σπάνιες. Παίζει κυρίως Sports, RPG/MMORPG, Strategy, Fighting και Racing games, ενώ δεν λέει ποτέ όχι στα Platform (ειδικά αν είναι Super Mario) και σε σενάρια με συμπαθητικούς χαρακτήρες, στο στυλ των Nathan Drake, Lara Croft και John Shepard.
Hot
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/ce/7d/66/razer-sila-router-8-1538561487.jpg
 

Razer Sila: Gaming router από την Razer

Δίνει προτεραιότητα στο gaming.

 

Η Razer έγινε γνωστή για τα gaming περιφερειακά της και πλέον έχει επεκταθεί στους περισσότερους τομείς των περιφερειακών, με μικρόφωνα γραφείου, ηχεία, laptops και πλέον...ακόμα και routers.

Το Razer Sila είναι η πρόταση της Razer στα router και σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας θεωρείται "το ταχύτερο gaming router που μπορείτε να αγοράσετε μιας και προσφέρει low-latency gaming μέσω Wi-Fi". Διαθέτει το σύστημα FasTrack QoS που δίνει προτεραιότητα στο traffic που περνάει από το router. Ανιχνεύει τις κονσόλες σας αυτόματα ή δίνει προτεραιότητα σε ένα παιχνίδι που μπορεί να παίζετε στο PC σας, αποθηκεύοντας το bandwidth του αποκλειστικά για gaming χρήση, με το πάτημα ενός κουμπιού. Όταν οι υπόλοιποι στο σπίτι σας βλέπουν σειρές στο Netflix, εσείς μπορείτε να παίζετε gaming ανενόχλητοι και χωρίς το lag άλλων router.

Η τεχνολογία multi-channel zero-wait DFS δίνει προτεραιότητα στις συσκευές σας στο να συνδεθούν στο δίκτυό σας προσπερνώντας την συμφόρηση δικτύου, κοινώς τα Wi-Fi σήματα...των γειτόνων. Για το Sila, η Razer συνεργάστηκε με την Ignition Design Labs, η οποία έφτιαξε το Portal router, που έχει παρόμοιες δυνατότητες όσον αφορά στο traffic ενός δικτύου. Μπορείτε να ρυθμίσετε το Διαδίκτυο χρησιμοποιώντας τη σελίδα διαχείρισης δρομολογητή στο 192.168.1.1

Αν είστε επαγγελματίες τότε η Razer σας γνωστοποιεί ότι με δύο Razer Sila καλύπτετε 6.000 τετραγωνικά μέτρα χώρου (με τρεις LAN θύρες για καλώδια Ethernet και απόδοση 5 Ghz backhaul). Διατίθεται στην αγορά σε λίγες ημέρες με τιμή 300 ευρώ.

Δείτε ακόμη το νέο headset της Razer με το οποίο δεν θα χαλάνε τα μαλλιά σας και συζητήστε για τα προϊόντα της εταιρείας σε αυτό το forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 Parou (Level 20) 03/10/2018 13:16
Αναμενόμενο ότι θα έβγαζε και router κάποια στιγμή η razer.
#2 akiszax (Level 21) 03/10/2018 21:22
Κάτι το αναμενόμενο από την razer.
Notification