Ειδήσεις Hardware & Gear Flashe Gaming Glove: Γάντι που βελτιώνει την απόδοση σας

Flashe Gaming Glove: Γάντι που βελτιώνει την απόδοση σας

Thursday, 20 Dec 2018  | in Hardware & Gear | Γράφτηκε από τον Βασίλης Καψάλης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/db/c5/33/gaming-glove-100-1545299594.jpg
 

Flashe Gaming Glove: Γάντι που βελτιώνει την απόδοση σας

Ξεκουράζει και στηρίζει τον καρπό.

Το Flashe Gaming Glove, υπόσχεται να κάνει την gaming εμπειρία σας περισσότερο ξεκούραστη και ταυτόχρονα να βελτιώσει την στόχευση σας.

Οι κινήσεις που κάνετε με το ποντίκι, ιδιαίτερα αν παίζετε σε χαμηλά dpi πρέπει να είναι εκρηκτικές και ακριβείς. Αυτό μπορεί να προκαλέσει πόνους στον καρπό. Εκεί βασίζεται και η δημιουργία του gaming γαντιού. Το Flashe Gaming Glove αποτρέπει τους τραυματισμούς, καθώς στηρίζει τον καρπό σας και ταυτόχρονα σας επιτρέπει να κινείτε το χέρι σας πιο γρήγορα, ενώ αυτό γλιστράει στην επιφάνεια του γραφείου σας.

Το γάντι κλειδώνει σε μία θέση τον καρπό σας και κρατάει το χέρι σας σε ευθεία, ενώ παράλληλα σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε rotate δεξιά και αριστερά. Σημαντικό είναι να τονίσουμε ότι μαζί με το γάντι υπάρχει και ένα μανίκι το οποίο, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και επιτρέπει στον αγκώνα και το υπόλοιπο χέρι να γλιστράει πιο γρήγορα. Το Flashe Gaming Glove  αποτελεί ένα Kickstarter προϊόν το οποίο ήδη έχει ξεπεράσει κατά πολύ τον στόχο των 11.000 δολαρίων. Η τιμή για το Flashe Gaming Glove και Gaming Sleeve μαζί, είναι στα 65 δολάρια, ενώ για να αποκτήσετε μόνο το μανίκι θα πρέπει να διαθέσετε 19 δολάρια ή περίπου 17 ευρώ. Σύμφωνα με την εταιρεία, τα προϊόντα θα είναι διαθέσιμα τον Φεβρουάριο του 2019 για αποστολή σε όλο τον κόσμο.

Πάρτε ιδέες για gear και συζητήστε σχετικά με το Flashe Gaming Glove στο σχετικό forum topic.

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification