Ειδήσεις Hardware & Gear Αναβαθμισμένα Razer Kraken, Basilisk και BlackWidow

Αναβαθμισμένα Razer Kraken, Basilisk και BlackWidow

Saturday, 16 Mar 2019  | in Hardware & Gear | Γράφτηκε από τον Γιάννης Σιδηρόπουλος   | (2 σχόλια)
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/91/79/dc/razer-gaming-kit-37-1552751710.jpg
 

Αναβαθμισμένα Razer Kraken, Basilisk και BlackWidow

Σε πιο προσιτή τιμή.

 

Η Razer θα κυκλοφορήσει βελτιωμένες εκδόσεις για ορισμένα περιφερειακά τις σε καλύτερη τιμή.

Η εταιρεία-κολοσσός των περιφερειακών για PC και όχι μόνο ανακοίνωσε πως θα επανακυκλοφορήσει ορισμένα προϊόντα της με ιδιαίτερη απήχηση ώστε να αποδίδουν καλύτερα, αλλά θα κοστίζουν λιγότερο επίσης. Πρόκειται για τα Razer Kraken Headsets, το ποντίκι Razer Basilisk και το πληκτρολόγιο Razer BlackWidow, όλα εκ των οποίων έλαβαν revamps, διατηρώντας όμως ορισμένες βασικές λειτουργίες που κατείχαν από τους προγόνους τους.

Τα Razer Kraken Pro V2 θα μετονομαστούν πλέον σε Razer Kraken, με το headset να έρχεται σε διάφορα χρώματα, όπως το φωτεινό πράσινο και ένα νέο μπλε ζευγάρι ακουστικών. Το μικρόφωνο και τα earcups βελτιώθηκαν στην ποιότητά τους μέσω ενός cooling gel, ενώ τα μαξιλαράκια του headband ενισχύθηκαν επίσης. Η τιμή τους θα είναι σταθερά στα 80 ευρώ. Από την άλλη έχουμε το Razer Basilisk Essential, το εργονομικό αυτό mouse. Η τιμή αυτού θα βρίσκεται στα 50 ευρώ και οι αλλαγές του έχουν να κάνουν με τα functions και τις in-game επιλογές στις οποίες θα είναι ιδιαίτερα προσαρμόσιμο. Τέλος έχουμε το πληκτρολόγιο BlackWidow με τιμή 120 ευρώ, με τα μηχανικά του πλήκτρα και τα optimized πλέον reset points για να ικανοποιούν ακόμα περισσότερο τους gamers στην χρήση τους.

Διαβάστε για το κλείσιμο του Razer Game Store και συζητήστε για την εταιρεία και τα προϊόντα της στο σχετικό forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 akiszax (Level 21) 17/03/2019 11:25
Καιρος ηταν να περασουν σε ενα Upgrate και να ριξουν τις τιμες
#2 chriszaro (Level 13) 17/03/2019 21:46
Τα Razer Kraken Pro V2 αυτήν την στιγμή κοστίζουν 65€ οπότε το "Η τιμή τους θα είναι σταθερά στα 80 ευρώ." δεν το καταλαβαίνω. Επίσης το Razer Basilisk Essential 44€ άρα τα 50€ πάλι δεν τα καταλαβαίνω. Οπότε το "μείωση των τιμών" δεν το βλέπω και πολύ.
Notification