Ειδήσεις Hardware & Gear Google Stadia controller

Google Stadia controller

Monday, 25 Mar 2019  | in Hardware & Gear | Γράφτηκε από τον Μάνος Γρυπάρης  
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/d9/93/ac/google-stadia-4-68-1553539630.jpg
 

Google Stadia controller

Το χειριστήριο της cloud gaming υπηρεσίας της Google.

Στα πλαίσια ανακοίνωσης της cloud gaming υπηρεσίας Google Stadia, η Αμερικάνικη εταιρεία ανακοίνωσε παράλληλα και το χειριστήριο που θα συνοδεύσει την υπηρεσία της.

Η Google επαλήθευσε και τις πληροφορίες που έκαναν λόγο για χειριστήριο. Το gamepad είναι πραγματικότητα και θα κυκλοφορήσει σε λευκό, μαύρο και γκρι χρώμα. Θα έχει analog sticks και τα κλασικά face και shoulder buttons. Το χειριστήριο δεν θα συνδέεται με καλώδιο σε συσκευές αλλά απευθείας σε datacenters μέσω Wi-Fi σύνδεσης.

Το χειριστήριο θα διαθέτει ακόμη δύο πολύ χρήσιμα κουμπιά. Το capture button θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε βίντεο απευθείας στο YouTube και το Assistant button θα σας συνδέει μέσω ενσωματωμένου μικροφώνου στον ψηφιακό βοηθό του Google Stadia.

google stadia 2

Assistant για τα games χωρίς να ψάχνετε
Αν παίζατε ένα Adventure ή ένα Action game που απαιτούσε αναζήτηση και δυσκολευόσασταν να βρείτε την λύση τι κάνατε; Πολύ απλά ψάχνατε στο YouTube για walkthrough. Εδώ με τον Assistant του Stadia πολύ απλά θα μπορείτε να έχετε την λύση ακριβώς στο σημείο του παιχνιδιού όπου βρίσκεστε, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα! Χωρίς να αφήνετε με παύση τα games σας για να ανοίξετε YouTube και χωρίς να ψάχνετε για τις ώρες. Θα ψάχνει η Google απευθείας την λύση για εσάς.

Το Google Stadia θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2019 σε Αμερική, Καναδά, Μ. Βρετανία και τις περισσότερες χώρες της Ευρώπης.

Διαβάστε περισσότερα για το Google Stadia και την εταιρεία για τα first-party exclusives της Google και συζητήστε για αυτό στο παρακάτω forum topic.

 

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification