Ειδήσεις Hardware & Gear Φήμη: Θα κυκλοφορήσουν δύο νέες εκδοχές του Nintendo Switch

Φήμη: Θα κυκλοφορήσουν δύο νέες εκδοχές του Nintendo Switch

Wednesday, 12 Jun 2019  | in Hardware & Gear | Γράφτηκε από τον Πελαγία Μαϊστρέλη   
https://gameworld.gr/media/reviews/photos/original/74/80/77/shuntaro-furukawa-on-cheaper-nintendo-switch-24-1556099020.jpg
 

Φήμη: Θα κυκλοφορήσουν δύο νέες εκδοχές του Nintendo Switch

Νέες πληροφορίες για παραγωγή εκτός της Κίνας. [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 24/4/19] Προς το τέλος του Ιουνίου, θα κυκλοφορήσει μια νέα, φθηνότερη έκδοση του Nintendo Switch, σύμφωνα με μια πηγή που μιλάει στο Bloomberg.

Αυτή είναι τουλάχιστον η δεύτερη φορά που έχουμε ακούσει αναφορές για μια λιγότερο ακριβή έκδοση του Switch, αφού αναφέρθηκε στο The Wall Street Journal τον Μάρτιο ότι το Nintendo θα κυκλοφορούσε μια πιο φθηνή έκδοση του Switch στο μέσα στο 2019.

Επίσης έγινε αναφορά για ένα δεύτερο μοντέλο του Switch, ένα με αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά που είναι στοχεύει στους πιο "ενθουσιώδεις" gamers. Ωστόσο, τα specs δεν θα αντιστοιχούν σε αυτά του PS4 Pro ή του Xbox One X, λέει η αναφορά. Το Bloomberg ανέφερε ότι δεν πρόκειται απλά για ένα πιο δυνατό σύστημα για το Switch.

Το The Wall Street Journal ανέφερε ότι το νέο, φθηνότερο Switch θα αναιρέσει λειτουργίες όπως την δόνηση του controller ώστε να κοστίζει λίγότερο. Οι επόμενες αναφορές της Nintendo αναμένονται στις 25 Απριλίου.

 

[UPDATE: 12/6/19 - Η παραγωγή μεταφέρεται εκτός Κίνας] Οι φήμες για δύο νέα Switch εξακολουθούν να ισχύουν για την Nintendo, παρότι η τελευταία δεν ανακοίνωσε κάτι σχετικό στην E3.

Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα στο Forum του Resetera, η παραγωγή των κονσολών έχει ήδη αρχίσει και συγκεκριμένα όχι στην Κίνα αλλά κάπου στη Νοτιοανατολική Ασία. Ίσως αυτό οφείλεται στους πρόσθετους δασμούς της Αμερικής έναντι της Κίνας σχετικά με τα εξαρτήματα κονσολών.

 

Δείτε ακόμα το Nintendo Switch VR και συζητήστε για το Nintendo Labo στο παρακάτω forum topic

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Notification