Λανσάρισμα PS5 χωρίς νέο PlayStation VR

Hot
GameWorld
GameWorld

GameWorld  

PRWorld: Το Social Media Agency του GameWorld. Κάνε Level Up την επιχείρησή σου στο -> PRWorld.gr .
 
0.0 ()
1
Λανσάρισμα PS5 χωρίς νέο PlayStation VR

Λανσάρισμα PS5 χωρίς νέο PlayStation VR

Πλήρης συμβατότητα με το τωρινό.

Πλέον γνωρίζουμε ότι δεν θα υπάρξει νέο VR headset μαζί με την κυκλοφορία της κονσόλας, αλλά το τωρινό θα είναι πλήρως συμβατό.

Ο επικεφαλής της Sony Global of R&D, Dominic Mallinson μιλώντας για το μέλλον του PSVR επισήμανε ότι θα αργήσουμε να δούμε ένα νέο headset. Συνέχισε την δήλωση του λέγοντας: “ Δεν υπάρχει λόγος να ταυτιστεί με την νέα κονσόλα. Από την μεριά των καταναλωτών, το να τους βομβαρδίζουμε με πολλά πράγματα (πρέπει να αγοράσεις εκείνο ή το άλλο) είναι ένα μήνυμα που δεν θέλουμε να περάσουμε. Κατά κάποιο τρόπο είναι καλό να υπάρχει μια περίοδος ηρεμίας μεταξύ των προιόντων”. Ακόμα είπε ότι το VR θα παραμείνει ενεργό και ότι θα βελτιωθεί στο μέλλον. Συμπλήρωσε λέγοντας: “ Θέλουμε να είναι ελαφρύτερο, πιο εύκολο να φορεθεί, με λιγότερα καλώδια και ακαταστασία”. Τέλος ανέφερε για ενσωμάτωση λογισμικού eye-tracking καθώς και βελτίωση των  Move controllers. 
 
Διαβάστε το review για το PSVR εδώ και συζητήστε για αυτό στο σχέτικο forum topic. 
 

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 akiszax (Level 21) 28/05/2019 19:29
Δεν μπορει!! περίμενα να βγάλουν κατι πολυ καλύτερο για να συνοδεύει το ps5.
Notification