Eureka L60 και S62B reviews

Hot
Μάνος Γρυπάρης

Μάνος Γρυπάρης  

Κάντε subscribe να περάσουμε το GameWorld. ➜ http://Youtube.com/ManosGryparis
 
0.0 ()
1
Eureka L60 και S62B reviews

Eureka L60 και S62B reviews

Τα καλύτερα gaming γραφεία στον κόσμο!

Σας παρουσιάζουμε σε αποκλειστικότητα τα καλύτερα gaming γραφεία της αγοράς από την Eureka Ergonomic Αποκτήστε τα στο VisualStore.gr .

Τεχνικά χαρακτηριστικά Eureka L60:
- Κομψός σχεδιασμός γραφείου σε σχήμα L με XL mousepad
- Βάση διαχείρησης καλωδίων / πολύπριζων
- Επένδυση Carbon texture
- Θέση ροφημάτων (κατόπιν παραγγελίας)
- Θέση παιχνιδιών (κατόπιν παραγγελίας)
- Θέση ακουστικών (κατόπιν παραγγελίας)
- Αντοχή βάρους έως και 180 κιλά
- Ανθεκτική και στιβαρή κατασκευή
- Υποαλλεργική και οικολογική κατασκευή ποιοτικών υλικών P2CARB
- Διαστάσεις γραφείου: 1,57μ x 1,11μ. x 0.76μ
- Βάρος: 43,5 κιλά
- Αγορά: Από το GWShop.gr

Τεχνικά χαρακτηριστικά Eureka S62B:
- Επιφάνεια επένδυσης και σχεδιασμού Carbon Fiber
- Ρυθμιζόμενο ύψος γραφείου (αυτοματοποιημένο και έξυπνο, που χάρη στην εξελιγμένη τεχνολογία της Eureka Ergonomic, ο χρήστης έχει την δυνατότητα να προσαρμόσει το ύψος του γραφείου με το πάτημα ενός κουμπιού)
- Βάση ροφημάτων,παιχνιδιών & ακουστικών
- Πλήρες υπερμεγέθες mousepad
- Υποαλλεργικά και οικολογικά υλικά κατασκευής πιστοποίησης P2CARB
- Ειδική βάση πολύπριζου
- Ειδικές βάσεις διαχείρισης καλωδίων
- RGB φωτισμός (6 διαφορετικών χρωμάτων)
- Διαστάσεις γραφείου: 76-123 εκαστοστά ύψος x 1.64μ x 0.7μ
- Βάρος: 40,60 κιλά
- Αγορά: Από το GWShop.gr

Η Eureka Ergonomics συνεχίζει να εξοπλίζει τα στούντιο του GameWorld.

Μετά την πρώτη μας παρουσίαση για τα Eureka I43 και I44 (το ένα εκ των οποίων σας δίνουμε και giveaway), ήρθε η ώρα να σας παρουσιάσουμε την ελίτ των gaming γραφείων. Τα Eureka Ergonomic L60 και S62B. Πρόκειται για δύο γραφεία που αποτελούν ότι καλύτερο μπορείτε να αποκτήσετε.

Το Eureka L60, σχηματίζει γωνία και προτείνεται για όσους προτιμούν αντίστοιχα γραφεία που να σχηματίζουν γωνία, καθώς έχει άφθονο χώρο (1.57 x 1,1μ). Διαθέτει carbon texture, προστατευτικά στις γωνίες και παρέχεται με ένα mousepad. Διαθέτει δύο γερά στηρίγματα και δέχεται πρόσθετα gaming εξαρτήματα, αν το επιθυμείτε. Αντέχει βάρος έως 180 κιλά.

Το Eureka S62B είναι το καλύτερο gaming γραφείο στον κόσμο και σας το παρουσιάζουμε σε αποκλειστικότητα! Διαθέτει ένα μηχανικό σύστημα ανύψωσης, το οποίο ρυθμίζει το γραφείο σε ύψος 76-122 εκατοστά. Η αλλαγή ύψους γίνεται με ακρίβεια εκατοστών κρατώντας πατημένη την πάνω ή την κάτω κατεύθυνση, ενώ μπορείτε να αποθηκεύσετε μέχρι τέσσερα προφίλ με τα ανάλογα εκατοστά, ώστε με ένα πάτημα το ύψος να ρυθμίζεται αυτόματα.

Το μήκος του S62B είναι 1.64μ και το πλάτος του 0.7μ. Στα δεξιά του γραφείου υπάρχει cup holder και στα αριστερά στήριγμα ακουστικών. Το γραφείο διατίθεται και με stand στήριξης των games με έξι θέσεις και 4 θύρες USB. Το συνδέετε στο PC σας μέσω micro USB και έτσι έχετε τέσσερις επιπλέον θύρες. Επίσης, διαθέτει φωτισμό στα πλάγια, ο οποίος αλλάζει από έναν διακόπτη, είτε σε μονό φωτισμό, είτε σε εναλλαγή ανάμεσα στα χρώματα. Όσο για την τροφοδοσία του γραφείου, υπάρχει ξεχωριστή παροχή ρεύματος για τον μηχανισμό ύψους του γραφείου και ξεχωριστή για τον φωτισμό του, σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε οικονομία.

Δείτε την αναλυτική μας παρουσίαση:

Οι βάσεις στηρίγματος για τα ακουστικά και την κούπα, όπως και το stand στήριξης των DVD/blu-ray disks σας, που υπάρχει στο S62B, παρέχονται κατόπιν παραγγελίας και για το γραφείο L60.

Θετικά:
- Υψηλή ποιότητα κατασκευής
- Μηχανικό σύστημα ανύψωσης στο S62B, κάτι που το κάνει συμβατό για κάθε περίσταση
- Τα έξτρα παρελκόμενα στο S62B, όπως η μεγάλη βάση στήριξης κούπας, το στήριγμα ακουστικών και το USB disks stand.
- Πολύ καλό cable management στο S62B
- Μεγάλα σε διαστάσεις, χωράνε πλήθος από εξοπλισμό.

Αρνητικά:
- Πιο πάνω από το μπάτζετ του μέσου gamer

Δείτε την πρώτη μας παρουσίαση και διαγωνισμό για τα gaming γραφεία της Eureka και συζητήστε για την Eureka Ergonomic στο παρακάτω forum topic.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.

Comments  

#1 +1 BigGreekGamer (Level 31) 11/04/2021 17:21
Πραγματικά ζήλεψα το γραφείο που συναρμολόγησε ο Γρηγόρης! Είναι στα μέτρα του κάθε gamer και με πάρα πολύ χώρο αφού χώρεσε στο ίδιο γραφείο και ο Μάνος. Το μόνο αρνητικό όπως γράφτηκε και στο άρθρο είναι η τιμή που είναι αρκετά υψηλή αλλά πιστεύω αξίζει.

Το βίντεο ήταν πάρα πολύ ωραίο και η παρουσίασε μου άρεσε. Είχε και την δόση του χιούμορ με τις ''Οικογενειακές Ιστορίες'' και του ''Master Chef'' και το 12λεπτο πέρασε πολύ ευχάριστα!
#2 +1 Xintzi (Level 20) 11/04/2021 23:45
Πραγματικά από τα καλύτερα γραφεία που έχω δει και ειδικά το S62B είναι ότι πιο όμορφο σε design,μέγεθος δυνατότητες και με ωραίο φωτισμό. Αν μπορέσω κάποια στιγμή θα το αγοράσω γιατί αξίζει. Πολύ ωραία παρουσίαση γενικά και με δόση χιούμορ και συγχαρητήρια για το βίντεο.
#3 +1 Frazzle (Level 20) 12/04/2021 08:04
Τέλειο το βίντεο καθώς και η παρουσίαση! Ιδιαίτερα το οικογενειακές ιστορίες που βάλατε από κάτω όταν άνοιγε ο Μάνος το κουτί. Αναμένουμε Users!