Razer Panthera arcade fightstick

Hot
Μαρίνος Τζώτζης
Μαρίνος Τζώτζης

Μαρίνος Τζώτζης  

Πιθανότατα παίζει Total War, μην ενοχλείτε..
 
0.0 ()
1
Razer Panthera arcade fightstick

Razer Panthera arcade fightstick

Συμβατό με PC και PS4.

Razer Panthera arcade fightstick, για τους λάτρεις των fighting.

Τα επιμέρους εξαρτήματά του φέρουν την υπογραφή της Sanwa και μπορείτε να το μορφοποιήσετε με οποιονδήποτε τρόπο επιθυμείτε ώστε να το φέρετε στα μέτρα σας. Θα έχετε την δυνατότητα να αλλάξετε κουμπιά και gamepad, ενώ το κάτω μέρος του μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί με ένα κατσαβίδι. Η Razer φαίνεται να ποντάρει πολύ στην πρακτικότητά του. Διαθέτει καλώδιο USB μήκους τριών μέτρων, διαστάσεις 26,2 x 38 x 12,4cm και βάρος 3,3 κιλά. Να τονίσουμε εδώ, πως ενώ υπάρχει συμβατότητα με PC υπάρχει περίπτωση να αντιμετωπίσετε κάποια ελαφρυά προβήματα σε ορισμένα games.

Ανακοινώθηκε ακόμη η νέα έκδοσή του η οποία θα ονομάζεται Razer Panthera EVO. Δοκιμάστηκε από επαγγελματίες κατά την διάρκεια του EVO 2018 και αναμένεται να κυκλοφορήσει στο κοντινό μέλλον. Η διαφορά στην τιμή τους δεν αναμένεται να είναι μεγάλη.

Διαβάστε ακόμη για το Razer Phone 2 και συζητήστε για την εταιρεία περιφερειακών στο σχετικό forum topic.
Το Razer Panthera arcade fightstick κοστίζει 240 ευρώ και μπορείτε να το παραγγείλετε από την επίσημη ιστοσελίδα της Razer.

User reviews

There are no user reviews for this listing.
To write a review please register or

Mόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν σχόλια. Παρακαλούμε κάντε πρώτα Login στο site. Αν δεν έχετε λογαριασμό στο GameWorld τότε κάντε Register και στη συνέχεια Login.